Коментари - Американският товарен кораб "Сигнус" излетя към МКС | IT.dir.bg
назад

Американският товарен кораб "Сигнус" излетя към МКС

Изстрелването от космодрума Кейп Канаверал във Флорида се състоя в 12:07 местно време

Обратно в новината
| Редактор : Надежда Христова

Коментари - Американският товарен кораб "Сигнус" излетя към МКС | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държавата САЩ използва кораби и сателити на Мъск. Ако се разбият те не са виновни. В случая със сателитите над Украйна заобикалят намесата във войната. Без сателити украинците няма как да насочват ракетите на територията на Русия. Мъск работи за Пентагона. Това е равносилно на Олигарсите. Ама виж те са добрите.

Aмериканците изцяло зависят от руски двигател

Разчитаха на руските двигатели. Вече използват американски на Мъск щото са по евтини.

Всъщност другарю, както и всичко останало се оказа, че този толкова прословут ракетен двигател РД в различните му серии е пак американски, а не руски. Ето ти малко информация да прочетеш, а не само като папагал да повтаряш руските лъжи и пропаганда: https://www.cosmos.1.bg/portal/2014-10-24-20-54-26/1336-2016-american-rockets-russian-engines

Имат американците батут - скачат в космоса. А какво стана с ракетите на Рогозката ?

Преди 3 години бе извършен "търг" и продадена земята за космодрум за несъществуващата руска ракета с връщане на първите степени. По тогавашния курс на рублята.....едни товарищи прибраха няколко милиарда рублей. Колкото има, след пръснати няколко милиарда $$$, руска автоматична скоростна кутия за "Ладите", толкова ще има и заместител на космическия съветски кораб, който Королёв построява от БАЛИСТИЧНА РАКЕТА в началото на 60-те.

От Фау-2

Тц тц тц... опорката с руските двигатели оттече в канала...