Коментари - Анализатори: Новата севернокорейска космическа ракета е с двигател за междуконтинентални балистични | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато една държава започва всичко да произвежда и е независима почва да е неудобна за англосаксите че не могат да я грабят

Накрая ще се окаже, че Юесей са най-изоставащи в полетите и само макети на кораби могат да правят... Бау

Имаме си нов източничник на информация: базираната в САЩ Фондация за международен мир "Карнеги". К’во стана с онзи център за изследване на войната и онзи в Лондон за Сирия?

Бе трева пасели, бе умирали от глад, бе помощи искали. Пък средната им продължителност на живота е със 7 години по висока от тази на българите. Бе произвеждат си от химикалки до ракети. Ние една прашка не можем да сглобим. И голямо гледане в канчето на севернокорейците. Вероятно 99% не са и чували за България.

87 Flag of Bulgaria.svg България 72,7 69,2 76,2[2] 125 Flag of North Korea.svg Северна Корея 67,3 65,1 69,3 Ей, туй путинофилите ако не излъжете, сън не ви лови....

Това могат - това правят! И да не би изискванията към космическите двигатели да са по-малки отколкото към тези за междуконтинентални полети?

Тези ракети северокорейците с руски и китайски резервни части ли ги правят

Има ли значение? Нали ги правят. Ти какво правиш? Свирки? Мъск с какви части си прави ракетата? Щото и неговата падна.

Целта е да ни се Внуши ,че може да изстрелят Ракета с Ядрена глава " лошите" корейци

Същото прави и Королёв - маха на съветската балистична ракета ядрената глава и на нейно място поставя кутия, в която качва Гагарин.

Ама кутията е американска. Дали са им я по Ленд-лииз програмата. Щото те руснаците и кутия не могат да направят. А Хуго Шмайзер е правил тръбите на кутията. Щото те и тръби не могат да правят руснаците.

Един страх за краварите!

Щото и вътрешните им не са малко: наркомани, негра, застаряващо население, неработеща икономика (с исключение на военните заводи и печатницата...), неплатежоспособни данъкоплатци, джендъри, феминистки и всякаква друга измет...

Бе да ти кажа, ако идеш по улиците на САЩ и питаш редовите граждани страхуват ли се от Северна Корея, повече от половината няма и да знаят, че това е държава. Човек може да се страхува от напълно непознатото, но не и от това, за което дори не е чувал. Имате много високо мнение за себе си разните там ботове и роботове, че някой е чувал за вас и дружките ви.

Още едни ще замърсяват околоземното пространство с чаркалъци

САЩ намериха ли падналият спътник в жълто море, Да го поизследват... от научна гледна точка?

ㅤ

Кво става с купчината ламарини на Спейс (с)Екс? Успя ли да излети и да кацне успешно? ... Дреме ми на дедовия честно казано. Но успехи и неуспехи има навсякъде. И двете са повод за радост, защото едно показва, че си на прав път, а другото - на грешен, за да го смениш.

Междуконтинентални балистични... какво? Едно заглавие не можете да напишете без да го оплескате, какво остава за статията?

Чорапи бе. Междуконтинентални балистични чорапи :D Ама преждата свършила и... останали само междуконтиненталните балистични :D

А тук едни слуги на Путин се присмиваха, че Японците и южнокорейците пуснали сирените.... Ми явно си ги знаят, колко са "технологично развити" и кадърни. Ма ей го ни един путинофил не е дошъл сега да коментира. Изпокрили са се като съсели.

Чудя се, какво ли е разбрала редакторката от статията, която е преписвала. Най-малката начална скорост, която е необходима за тяло, за да стане изкуствен спътник на друго небесно тяло, от което е изстреляно се нарича Първа космическа скорост и за Земята тя е 7,91 km/s (демек около 20 пъти скоростта на зука). Интересно, как такава скорост се достига с дозвуков двигател.

Редакторката е написала "двудюзов", а не "дозвуков"........