Коментари - Започна разпространението на новия Android | IT.dir.bg
назад

Започна разпространението на новия Android

Започна разпространението на новия Android 7.0 Nougat.

Обратно в новината

Коментари - Започна разпространението на новия Android | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Владо, в САЩ даже сервитьорките си имат Айфон, а в БГ панелните умници като тебе, инджинери разни Койчовци от Поибрене си джъткат с китайски дървоиди подарък от пакетче Зрънчо и пишат глупости по форумите по цел ден!

Майорче, стига доказва, че не си добре с главата. Иначе съм трогнат, че пускаш отделен пост само за мен. Това говори много за това колко си побъркан. Пак те призовавам да отидеш в темата за популацията на кралския пингвин и да дрънкаш колко са скапани ползващите Андроид. Щото нали андроид, линукс, пингвини .... Ако можеш да зацепиш де. Макар да се съмнявам. А тази неграмотност дето я показваш - нарочно ли е или наистина си чак толкоз тъп?

Тоя 4762 е типичен дървоиден юзер! Кух та дрънка! Аз му пиша за сложна наука като стоматологията, а той ми брой буквичките с първолашкото си мини мозъче!

Мейджър, pont neuf зове, отивай си в кашончето.

Молим "Apple" да не бързат да пускат на пазара IPhone 7, защото повечето от гъзарите все още не са си изплатили 6-ците.

Човек, добре ли си? Тук е темата за Андроид, какъв Епъл те преследва? Май Епъл не само в съня ти те преследва, бахти зомбито........

Нищо му няма на човека, първия нещастник, който налази тук е френския клошар "МАЙОРА", върл фен на iOS и Apple, темата отдавна пак (от първия пост) стана iOS/Apple vs Android, което е адски тъпо, защото да сравняваш Android с iOS е като да сравняваш Tesla с Мерцедес... Едното е новаторско и си носи последствията във вид на проблеми, другото лежи на стара слава...

"Разделяне на екрана между две приложения", мале мила какъв напредък. Тия след толкова години доминация нямат едни свестни прозорци. Не знам MS телефоните имат ли ги (поддръжката им в windows е ОК отдавна, не знам пренесли ли са я, не съм пипал такова нещо).

Повечето таблети и телефони са с твърде малки екрани за да има реална нужда/полза от разделяне на екрана между няколко приложения. Въпреки това, таблетите на Самсунг имат такава възможност още от Андроид 4.4 - т.е. това е малка надстройка на системата която 7.0 вече е стандарт.

Казваш ми, че Самсунг имат версия на андроид опзволяваща много прозорци (като в прозорци, застъпващи се, живи и застъпените и т.н.)? Ако е така би било глупаво да не го слагат на телефоните дисплеите им са 1920 на 1080 пиксела отдавна, какво му е малкото на такъв дисплей. И при 800 на 600 многото прозорци са напълно използваеми и са голямо удобство.

То щото това е много важна киллер функция и затова уиндоус телефоните са водещи. А, чакай .... не са.

За водещи не са, може и мъртъвци да са вече при телефоните - аз и не знам работят ли им прозорците по телефоните както на x86 PC-тата, както казах по-горе. Ако съм ги видял да направят нещо що годе добре MS то е поддръжката на прозорците - и тя пак не е както трябва, обяснението защо не е за тук, но поне работи доста стабилно.

Какво нещо е съдбата. Хвалиш се с мощен андроидски телефон купен на далавера, а ОС е вечно стара версия. Като да караш Ферари с бензин 86 от преди 30 години

"Хвалиш се с мощен андроидски телефон купен на далавера" - а ? Най-скъпите телефони са с Андроид, умньо, не с Ios.

Какъв си ми комплексар само маминото.!!!! Къде видя за IOS нещо писано??? Иначе карай си с най-скъпия телефон отпреди няма и година, ама със стара опереционна система. Имам Windows 98 на CD(оригинален), ако искаш да ти го пратя да си го качиш. :):):)

Ньещу са обърка братчед... Имам Note 4 (Септември 2014г), с Android 6.0.1 е. Другите ми телефони също се обновяваха до разумна Android версия. При производителите на Android телефони update се пуска, когато преценят, че съответния телефон ще понесе по-нова версия, не като при Apple да пуснат iOS9 за iPhone 4S и после да се псуваш, че си си обновил софтуера. Пиша горното не за да се хваля, а просто информативно, защото едва ли егото ти ще позволи да приемеш друго мнение освен твоето... Аз не съм изпаднал до там, за да се хваля с телефона си, нито смятам, че това е някаква ценност, защото го сменям средно на година. Това са устройства еднодневки, сега са тук, след малко на пода и айде чао... Поради тази причина и купувам това, което ми харесва и преценя, че ми върши работа. Не съм взел Note 5, защото прецених, че Note 4 е по-добър и полезен от Note 5. Аз лично имам значително повече други неща с които мога да се похваля, но ще ти оставя комплексите да им се радваш, няма да ти разбивам детските мечти, спокойно...

Това да си ъпгрейднеш дървоид телефона с нова версия е като да си извадиш сам мъдрецa/кътника в домашни условия с пинсета! После защо умните хора използва ли айфони и айпади с iOS!

"После защо умните хора използва ли айфони и айпади с iOS!" "използва ли" умните хора ?! Очевидно си от глупавите и неграмотните хора. Но едва ли си с Андроид, а си прост (типичен) Ios юзър.

Айфоните и айпадите са масови в САЩ и не е нищо особено да имаш такъв. Толкова са масови там, че са станали синоним на телефон и таблет и като гледаш клипчета в тубата - вместо да кажат "телефон", казват "айфон", и то в случаи когато изобщо не става дума за нещо конкретно свързано с айфон или Епъл. Всяка сервитьорка в крайпътно заведение има такъв. И сега искаш да кажеш, че цялото това множество в САЩ е съставено само и единствено от гении ? Бягай да коментираш в раздел Клюки как 60 годишните изглеждали по-зле от 50 годишните. Че имаш този навик.

В САЩ продуктите на Епъл са масови само по една причина - фирмата е американска и всички училища и обществени организации от държавният сектор работят с тези продукти. Както всички държавни организации са задължени да купуват единствено американки превозни средства. Децата учат на Епъл машини и продукти и затова им е по-лесно със съвместимостта на програмите. Така се налага чрез държавата и модел на поведение...според някои тук участници.