Коментари - Не теглете тези приложения за Android | IT.dir.bg
назад

Не теглете тези приложения за Android

Kай-малко 50 мобилни приложения в магазина на Google Play са заразени със зловреден код, който тайно източва пари от сметките на потребителите.

Обратно в новината

Коментари - Не теглете тези приложения за Android | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За кой File Manager става дума? Че са много?

Добре де. Айде сега напишете как да се провери телефона за заразяване и как да се изчисти?

Дори в нормалния свят, последен модел флагман се купува с мааааалко повече от двудневна надница. И понеже не си уточнил от коя марка е твоя "последен модел", твърде вероятно е реално да ползваш някъв китайски телефон за 200лв или най-много бюджетен или от средната ценова гама на по-известните марки, ама да се правиш на великан в коментарите.

Никой не го ще хандроида, даже малките викат или аппле или нищо. Така че хандроида си седи на масата в къщи безполезен и отритнат. Поръчах го последния модел, цената = 2 дена работа, не е проблем в нормалниа свят.

Изцвъка се българския анонимен онлайн експерт по технологиите :)

Кой точно последен модел от стотиците марки? "Купих си последен модел ... кола". Нищо чудно, че се е счупило. Кой знае дали не си си купил едни пуканки, и вътре имало една пластмасова играчка със залепена хартиена клавиатура, а ти си го помислил за истински телефон.

Малките нямат думата по въпроса. Каквото им дадат - такова. Като не щат - ако щат. Да ходят без.

андроида е биклук предназначен за хора 3 тя свят които нямат пари да си купят аппле *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Епъл е за безнадеждно тъпи хорица които бъкел не разбират от технологии и си мислят че колкото по-скъп е един телефон, толкова е по-качествен.

Всички мобифони са за глупаци, овце. Мобифонът е ненужна вещ.

Абсолютно прав си... към днешна дата мобифона е ненужна вещ и поради тази причина не съществува от доста време ;)

Не вярвам, че някой може да си купи "Аппле". Все пак това е компания с няколко десетки милиарда долара кеш в трезорите. Или си толкоз прост, че не правиш разлика между име на компания и неин продукт? (твърде възможно, с оглед на компетентното ти неграмотно изказване)

По принцип...не теглете Хандроид. Ама всеки си знае:)

Е нали Андроида бил най-сигурната бре?! Смешковци.

Сигурна е, да. Идиотоустойчива - НЕ!

Нали ти е ясно, че най-масовата ОС ще е обект на най-много атаки? iOS не е по-сигурен. Просто се използва от далеч по-малко хора и съответно не е толкова апетитна цел. Затова и атаките срещу продуктите на Епъл са далеч по-малко. Ама отде акъл в ползващите епълски продукти, за които единствената цел в живота е да се фукат, че са си купили телефон, дето уж бил по-скъп от "андроида".

Историята с Facebook се повтаря и при смартфоните. Във "фейса" идиотите маково "лайкват" само щото им харесва заглавието. Или и те не знаят защо. На телефона теглят приложения по същата причина. После вируси имало, апарата бил калпав, андроида "лагвал", "бъгвал" и прочее ... Само с жаргонни думи не става, трябва си и да се замислиш. Но за да се замислиш ти трябва елементарно знание.

А бе съгласен съм по принцип ама списъкът е бая дълъг и едва ли е пълен, човек може да се насади без да иска и без да върши баш глупости. Ей го оня ден като унищожиха сайта с виртуалните табла на градския транспорт инсталирах 3-4 приложения да пробвам има ли алтернатива, очевидно никое от тях нямаше милиони сваляния, знае ли човек (BTW алтернатива нямаше, всички приложения ползваха точно унищоженото в сайта на транспортаджиите).

добре де, тя програми требва да са свалени от магазина и авторите им веце да се издирват! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само малограмотен филипинско-пампайски сиганин би свалил приложение "Music player"...

Dir, няма да е лошо да подредите списъка в азбучен ред. Веднага ще видите, че Tool Box Pro фигурира три пъти (!), а програмата с индонезийските йероглифи два пъти. Вероятно има и други. Няма да навреди и накой грамотен човек да прегледа текста на статията.

Какъвто редактора, такава и статията. Ами СТОЯН ГОГОВ!

"Kай-малко 50 мобилни приложения"

"Експертите предупреждават, че в повечето случаЙ потребителите "

А за iOS кои са? Или за нея няма, защото не може безразборно да си сваляш програми, освен ако не си хакнеш телефона.

Там няма нужда от зловреден код. Ай-Зомбитата си плащат доброволно