Коментари - Раздадоха тазгодишните Анти-Нобелови награди | IT.dir.bg
назад

Раздадоха тазгодишните Анти-Нобелови награди

В Харвардския университет се проведе 26-ата церемония по раздаването на Анти-Нобеловите награди.

Обратно в новината

Коментари - Раздадоха тазгодишните Анти-Нобелови награди | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, всичко е ясно, но не схващам как личността на камъните е в областта на икономиката. Може да съм малко консервативен ама на мен това ми се вижда по-скоро нещо като каменна психология - психология от каменната ера ... ама икономика?!? WTF?

проф. Гордън Лоуган всъщност е доста прав.

Това е доста глупаво да осмиват дългогодишния труд на този човек! Какво смешно има в това изследване? Тези награди очевидно се раздават от абсолютни профани! Човекът е изследвал влиянието на полиестерното бельо върху сексуалността при плъховете и е установил, че влияе зле! Явно е застрашил нечии бизнес интереси и няма полза от това да се знае, че полиестерното бельо е вредно за половите органи!

Възможно е египетския професор да установи вредата на полиестера въху половите органи и при хора, ако беше продължил проучванията си. Нямаше да толкова "безсмилено". Даже можеше да е много полезно. Всъщност никъде не се споменава, че не е продължил, хмм Като се замисли човек, всички опити върху гризачи звучат също толкова бесмислено, колкото този, докато не "преминат" на етап тестове върху хора. :-)

целия български народ заслужава тази награда за успешния му избор на политици от 20-30 години насам...

за мир значи ;))))