Коментари - Apple се свлече в рейтинг за лаптопи | IT.dir.bg
назад

Apple се свлече в рейтинг за лаптопи

Laptop Mag публикува поредния си рейтинг на производителите на лаптопи, в който прави впечатление отстъплението на Apple.

Обратно в новината

Коментари - Apple се свлече в рейтинг за лаптопи | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднага американски съд да глоби първия и втория с няколко милиарда за ..... нещо си. Аааа, така не може. Незабавно да се промени социологията за удовлетвореност от Аплету.Всички, повтарям, всички са много доволни. Само не пращайте самолетоносач или крайцер да ни вразуми.

Абе аз направо си мисля че 1вия и 2рия произвеждат химически оръжия в заводите си и скоро ще ги бомбят :)

В новите ай-шитни всичко е припоено на дъното. Не можеш да ъпгрейдваш рам, диск, процесор, батериите са лепени за корпуса. Мерси от такива боклуци.

Кой нормален човек "ъпгрейдва" лаптоп ??? И коя марка може да се "ъпгрейдва" ??? И не - малко повече РАМ и по-голем обем диск НЕ Е ъпгрейд! Просто като не ти харесва вече го сменяш и подаряваш стария на някой, на който ще му хареса.

Даже и чалгарките си ъпгредйват циците, ама старите не ги подаряват на някоя друга. И ако си иска ще си го ъпгрейдва, даунгредва или ако ще на аквариум ще си го прави. Не давай тон в живота на другите. Всеки си имат мнение. Капийш?

Дали е ъпгрейд или не е без значение. Човекът ясно ти казва, че не можеш просто така да си смениш диска или РАМ-а. Аз съм с НР, диска почна да дава лоши сектори - смених го. Трябваше ми повече РАМ - купих си и я боднах. При това без да разглобявам целия лаптоп, а само отворих капака, който покрива диска и паметта. А човека ти казва, че тия неща за запоени, т.е. не можеш сам да си ги смениш бързичко. И ако ти дефектира диска, кво правиш? Пращаш го на сервиз и чакаш един месец?