Коментари - Qualcomm иска да прекърши Apple | IT.dir.bg
назад

Qualcomm иска да прекърши Apple

Qualcomm иска да спре производството и продажбите на iPhone в Китай.

Обратно в новината

Коментари - Qualcomm иска да прекърши Apple | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ARM боклуци за балъци.

Съдателят на всичко видимо и невидимо, от Който започва и свършва всичко и който дава смисъл на всичко, ни дава даром слънцето, въздуха, водата, храната, земята по която ходим и разума чрез който мислим и творим, талантите и своето жизнено дихание, което ни оживотворява от мъртвата материя. За мен патентното право е нестествено и несправедливо законодателство. То е начин да се открадне познанието и благата от човечеството дадено ни от Господа, от печатарите на виртуални пари, на които работещите и творящите придават реална стойност. Човек не твори за облаги и за слава, а защото име вътрешен импулс да го прави понеже сме създадени по образ и подобие на Бога като съзнателни, интелигентни, морални и целеви същества с естествен стремеж към любов, истина, справедливост, мир, красота, хармония, смисъл и бъдеще. Основата на торчеството е любовта, която е основен принцип на вечният живот, заедно със стремежа към истина и справедливост и свободната воля, която прави искрената любов към Бога и ближният възможна.

Създателят ни е дал и хапчета срещу шизофрения. Възползвай се от този негов дар, той е специално за такива като теб.

Абе ти нормален ли си, дори и в техническите теми вече намесваш религията. Имаш хиляди коментари, които повтарят едни и същи глупости. В началото беше смешно сега вече е дразнещо.

Последно това хапана ябълка или разтворен гъз е?

Това почва да намирисва на политика. Qualcomm няма как да имат интерес да не произвеждат за apple, не могат да им вземат пазара просто защото той е базиран на бранда, т.е. apple отдавна са превзели модния сектор. Колко ще струва същият грамофон ако на него не пише apple. Отива към тотална изолация и затваряне секторът за съжаление, тия qualcomm може да се окажат много по-голямо зло отколкото се вижда сега.

qualcomm не произвеждат нищо за Apple, освен патенти

Само "Ейпъл" може да създаде "най-добрия телефон за 2017г" и да не се знае кога изобщо ще го пусне на пазара (а мина средата на октомври).

Само Владо може да зададе такъв въпрос, че и Епъл сигурно са длъжни да му отговорят.

Казваш Ейпъл, а? Ми ти си много проЗ бе, селяк! Коя е тая твоя наречена фирма и как се пише на английски? Много сте проЗти ей, ама много, много ...

Ябълките са гнили, но още по-гнили брокери звънят на хората да им досаждат, да си купели през тях акции на Apple. Каубойска икономика, прости гзолизци!

Хич няма да им е първото подобно дело. Едно време като са регистрирали Епъл, марката е била вече запазена от музикалната компания на Бийтълс. Тогава се разбират, че те никога няма да извършават операции в областа на музикалното производство и търговия.... И така докато не се появява "Епъл стор" и се оказва, че ще търгуват основно музика. Както се досещате никой от великата корпорация не си е мръднал пръста да уреди нещата преди да ги повикат в съда.

И ние искаме да плащаме справедливи и разумни цени за телефоните ви ама нъц..........

Не, че нещо ма компания дето и логото им е крадено, та какво може да се очаква от такава компания!?

не че не харесвам епъл но корпоративните цигански номера които въртят са много долни и заслужават да гризнат дръвцето...

Аплето са научени само да крадат и препродават краденото. Това е основната им бизнес концепция.

И да продават скъпо, ама много скъпо.