Коментари - Глобален срив на браузъра на Apple | IT.dir.bg
назад

Глобален срив на браузъра на Apple

Потребители на iPhone, iPad и Mac по целия свят се оплакват от внезапен срив в работата на браузъра Apple Safari

Обратно в новината

Коментари - Глобален срив на браузъра на Apple | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се отстранява проблема като се изхвърли айшита и се мине на нещо по-сериозно дето работи безотказно

Най-смотаната марка на смартфон пазара!!!! Идеална е само за снобари и комплексари!!!!

Нищо чудно, че шефът им е гей - тоя телефон могат да го харесват само хора, на които им харесва да ги клатят яко отново и отново.

Не знам от къде ги вадите тия новини, ама по големия интернет няма нищо такова

Моят iphone 6S си работи отлично! Всички тези новини са пълни лъжи. Това е най-хубавия телефон и най-хиубавата компания и щом всички ги ползват значи са най-яките.

To целия им iOS е пародия, пълен смях. Само който не е писал приложение за тяхната платформа може да си мисли, че ейпъл правят качествени неща. Лъскави боклуци. API 100% писано от малоумни индиици, пълно с бъгове и грешки в дизайна

Е то за коя от другите две налични масови платформи не важи същото.

Напълно съм съгласен с теб.

За WindowsPhone не важи. Изключително кадърно написана ОС, много лесно се пишат приложения. Разбира се, не ми харесва прекалено затворената платформа. Но ако беше "развързана" като Андроид - куцо и сакато ще пише "приложения" и после ще се чудят, защо "тоа телефон толкова се влачи".

Проблемът не е в моментния срив! Това се случва всекиму. Да му мислят за тоталния срив, който им предстои до 2-3 години Гриз, гръз, гъз и ам банана! Сирийският бижутер го няма...

Нищо на тоя свят не е вечно, и те няма да са, какво толкова. Ще се разотидат богати немалко хора като се срине тая фирма и толкова.

А бе и ти си прав, само че, като се срине, доста хора ще си тръгнат с пръст в устата.

Аха - браузър крашва защото не му работи шпионската част..и никой не му прави впечатление? Еми кой каквото сам си направи...

Как ще им прави впечатление? За поклонниците на отгризнатата ябълка, ако ще в ръцете им да се стопи, пак ще е страхотно, иновативно, работещо и луксозно.

Я обясни как точно разбра коя част на браузъра не работи.

"начин да се справят с проблема като изключат функцията за подсказване в браузъра от менюто Настройки в iOS и OS X. " Ако все още не ти е ясно си задай въпроса подсказване за какво,кога и на база каква информация :)

В нашето семейство ползваме Iphone 6, Iphone 5s и ipad и нямаме проблеми. По принцип с последния update на iOS от Apple се поизложиха, но съм сигурен, че всичко ще е ОК.

Има си хас да не си сигурен.

Не знам какво ще кажат , но нещо много зачестиха такиви сривове . уатс ап , фб , апъл , гугъл ...дали пък не тестват времето и реакциите на тиквите ? и аз съм в това число .

Майкрософтска работа.

А бе окакали се нещо с поредния ъпдейт, голяма работа. Лесно ще го оправят, това да им беше проблемът.

И аз вчера видях същото на телефона на приятел. Каза, че няма проблем и му лагвал телефона, защото бил стар и трябвало да го смени... P.S. Iphone 4

То и Гугле скапаха търсачката. Може докато пишеш дума за търсене, да ти изяде половината букви, заради правените в това време търсения и получавано блокиране на писане.

Мой познат има таблет на епъл. Та оказа се че онова не може да тегли мп3ки от нета и даже от пощата не ще да ги записва. Интересно че хората си го купуват това доброволно.

Не може и не иска, или така са му казали да прави?

Най-голямото изобретение на дълбокоуважавания от мен покоен Стив Джобс е всъщност не както мнозина смятат iPhonе-а, ами iTunes Store-то - този успява да продава непродаваемото ... MP3-ки ... яко, нали?!

ползвам macbook pro 2015, iPad air и iPhone 6s и такъв проблем не съм имал.

Сигъурно не си правил апдейти наскоро.

I ne e samo tova. Google Play Store sashto blokira pri tarsene!

Кал така? Нали макът просто работи и не се чупи?

Не бе пич. Епъл вече излязоха със становище, че проблема идва от неграмотността на потребителите. След това самите потребители потвърдиха, че това е абсолютно вярно, щом е казано от Епъл.

А, значи като оня път, дето прекъсваше ви-фито, а от Апъл рекоха, че потребителите не държели телефона правилно и закривали антената. Сигурно е разочароващо потребителите ти да имат толкова ниска техническа култура, че да скапват съвършените във всяко отношение устройства, които им произвеждаш, хехе.