Коментари - Ericsson съди Apple заради патенти | IT.dir.bg
назад

Ericsson съди Apple заради патенти

Шведският производител на телекомуникационно оборудване Ericsson съобщи, че е подал жалби срещу Apple за нарушаване на патентни права.

Обратно в новината

Коментари - Ericsson съди Apple заради патенти | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста специалисти сте се събрали:) Особено единия е рядък образ, само ако знае какви глупотии е наредил... Простаците на Атака започнаха да атакуват и американския бизнес вече, явно имат нова стратегия:)

Тук става въпрос за технологии а ти Клоуне ми пишеш за политически партии!? Айде у лево и бегай. Иначе без Ериксон и Епъл нямаше нищо да е същото днес, просто са големи.

Само ипфоно да ми видите ПС: само за мацки е

АКО ЗАВОДИТЕ НА САМСУНГ СПРАТ , СПИРА И ПРОИЗВОДСТВОТО НА ГЕЙПЪЛ :)) Сериозно ли!? СЕРИОЗНО ЛИ!?? Това, че Сансунг са корейска манифактура, дето Епъл им хвърлят чертежа и им плащат да произвеждат каквото им кажат, е мноооого далеч от иновации и ала бала. Няма технологична компания в света, която да не иска да произвежда за Епъл. Щото плащат за това. И Томи Хилфигър (марка дрехи, за аудиторията на Дир, че не съм сигурен дали я знаят.. нещо като ризите на Теодор, дето носите) ги шият в Ихтиман. Ама моделите не ги мислят шивачките Йовка, Донка и Петя, а идват от Хилфигър. Епъл без Сансунг щели да спрат. Евала! Оправи ми деня, утре на първа страница у Телеграф.

Я дай аз да ти хвърля чертежите на един процесор и ти да ми го изработиш. Мунчо, 14нм технология, по която ще се изработва следващият процесор на Епъл в заводите на Самсунг, да не мислиш, че е измислена от Епъл? Епъл се върнаха при Самсунг след заигравка с други компании, защото Самсунг вече имаха разработена тая технология.

Извинявай, прав си. Никога повече няма да си купя Епъл устройство. Ще си взема телефон с някаква операционна система създадена от търсачка, с 5 апликейшъна, за да си го ъпдейтвам ежемесечно, за да може да бъгва и да ми е кеф да си го рестартирам. Считай това като ревю от първа ръка! После си говори за нано-мозъчни дейности. Толкова си можете. Следвате пазара, а не го създавате. Помисли малко.

Главата ти има нужда от рестарт, че се е бъгнала....

Явно си някой мноооого недорасъл памперс който само игрички цъка на тамагочето си.....така е когато момченца по на 20+ год. още седят до полата на майка си и чакат всичко наготово....чети в "чичо гошо" бе селски амсалак,чети,че тоса мо чукчетата драскат без да четат!!!

Ми айде да ти хвърля един чертеж и да почнеш да произвеждаш, като е толкова лесно. Въобще наясно ли си през какви и колко стадии минава едно производство? Това, че Шитът е паразитна компания, която е неспособна да произвежда, а само краде или купува на безценица, мисля, че е ясно на всички. И за тази надценка плащат овцете, не някой друг. Самсунг си прибират парите. Едни могат да произвеждат, други - не. Едните са производители, други са паразити....

За производство също се иска МНОГО акъл. Да ти е хрумвало, че след като от години водят съдебни битки със Самсунг, Епъл не са се сетили да потърсят друг производител? А да ти е хрумвало, че след като за толкова години не са намерили друг производител, значи Самсунг са най-способните за нужната работа? Както казаха по-горе - айде вземи направи един процесор, ама без да нарушаваш чужди патенти за технологията за производство.

ДИР сменяйте новините малко по често или закривейте сайта!

Другари мурзилки. Спорът се състои в следното: Ериксон иска увелечение на 2 патентни такси , от 40 млн. годишно на ...750 млн...Причината - бизнесът на Епъл вървял много добре. Освен това Епъл първи заведоха дело към Ериксон за опит за изнудване , а не както е описано в статията. Както и да е , това са спорове между големите батковци , от Йотафон само ще стоят отстрани и ще мигат на парцали...

Нормално е да искат по-високи такси, защото не може да се плаща една и съща такса при 1 милион и при 100 милиона продавани устройства. Освен ако не е договорена на на база едно устройство, което явно не е случая.

Apple е компания в която всичко е копирано от някого - дори името.

Притрябвали са им на Ейпъл шведски технологии, нали лицензираха ябълката и листото км нея? Пък и каква иновация е 4Г? Друго си е да си иновативен хомосексуалист...или да имаш електронен часовник който работи до 11 на обяд( и ти мери пулса, понякога)

А МЕЖДУ ДРУГОТО - ПОЛУПРОВОДНИЦИТЕ В ГЕЙФОНИТЕ СА ПРОИЗВОДСТВО НА САМСУНГ :))) .. САМСУНГ Е НАЙ - ГОЛЕМИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ПОЛУПРОВОДНИКОВИ ЕЛЕМЕНТИ В СВЕТА ... АКО ЗАВОДИТЕ НА САМСУНГ СПРАТ , СПИРА И ПРОИЗВОДСТВОТО НА ГЕЙПЪЛ :))

Да бе знаем Айфона е Самсунг с лого на Apple, добре че е Самсунг иначе загинаха Apple

"ДАСКАЛЕ" , КАЖИ КЪДЕ СА ЗАВОДИТЕ ЗА ПОЛУПРОВОДНИЦИ НА ГЕЙПЪЛ :)))

А дали изобщо ще се намали броят на педалите в световен мащаб?

Тая година полупроводници, догодина цели. Много си сбъркан човече.

няма такава измислена фирма

Просто да знаете,някой да не им сърба попарата......

Искали много. Ами няма само Apple да искат много.

ПАТЕНТТЕ НА ШВЕДИТЕ ОТ ЕРИКСОН .. ФАБРИКИТТЕ НА КИТАЙЦИТЕ ОТ ФОКСКОН ... ГЕЙПЪЛ Е ЕДИН БАЛОН :))

Ама 180 милиарда кеш пара са си тяхни нали? Имаш ли парата, винаги можеш да намериш няк'ви мизерни скотове да работят за тебе.

Всъщност са виртуални , като реална сума ги няма напринтирани сигурно :Р

Аре да не се държиш арогантно сякаш са твои, а? Тъпанар!

Имат реално около 65 млрд. Всичко друго е спекулация и надуване на балон за лъжене на овцете. Има си ясни правила за това, колко % от капитализацията има реално покритие.

3евзек

От такива като теб са ги взели. Apple не е фирма за високи технологии. Използват ги само за парван, зад който правят пари.

Седнал Ганьо в панелката да оправя на АПЪЛ дереджето, балон е празната ти кратуна....

От Apple излязоха с официално становище. 2G и 4G не са иновации, които заслужават голямо внимание и затова са евтини. Голямата иновация е кръглият бутон и затова за него ще съдят всички до дупка. Миналата седмица са завели дело в щатски съд срещу завода за асансьоростроене на Гара Искър.

Дира , ставате досадни с новини за Apple и кой кого щял да съди. Това ли са технологичните новини от целия свят???

Недей така, трябва да си заслужат парите, които Шитът им дава....

Ако това го каза сериозно ще те взема за глупак.

И да да ги осъдят! Няма само те да съдят за патенти - за кръгъл бутон примерно.

Олеле майко страшна работа

Ами сега!? :)

Ми сега не греда .. ами "Винкел" :)