Коментари - iOS 9 ще работи по-добре със стари устройства | IT.dir.bg
назад

iOS 9 ще работи по-добре със стари устройства

В следващото основно издание на iOS Apple ще се фокусира върху оптимизирането на платформата, за да може тя да работи по-добре със старите устройства.

Обратно в новината

Коментари - iOS 9 ще работи по-добре със стари устройства | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още ли си тука бре AZ, смешнико???????

Да, току що се върнах от вас. Жена ти е доволна, попитай я! п.с. добре си се кръстил. И жена ти каза, че си смешник.

Да споделя моя опит - имал съм iPhone 4 и iPhone 4s - не бяха лоши и двата, но казано честно все правеха разни дребни, но изнервящи "номерца" докато ги ползвах като телефони най-вече и като включвах опцията Hot spot - често се разпадаше връзката с моя iPad mini 2, като играех на игри не съм имал толкова проблеми, но бях решил следващия телефон да не е на Apple, но пък ми изпадна на добра цена почти нов iPhone 5s и по лично мнение е много, много по добър и рафиниран от 4 и 4s! Няма ги дребните проблеми - работи добре и като телефон и за игри става като разбира се обърнем внимание, че дисплея е само 4 инча и батерията не е много издръжлива, но иначе е чудесен телефон и определено му се радвам. А относно телефоните с Android - просто съм разглеждал такива, но не съм ги ползвал за да дам обективно мнение - останал съм с добри впечатления като цяло, но не бих сменил сега 5s за Samsung или друга марка, а бях готов да го направя докато имах iPhone 4 и 4s.

Ето това е адекватен коментар. Браво, хубаво е да се види, че има и нормални, ползватели на тази марка.

Сам си писал и сам си отговаря - смехуранчо Ганчо

Nexus серията + най-новия Андроид = най-доброто на пазара.

потвърждавам!

Айде да видим сега колко Андроид-пръчки от 2011 г могат да качат Lollipop? Точно николко. Enough said

а защо трябва да го качват?

Е как защо... нали Андроид е най-добър и най-изгоден? Ама с поддръжка средно от макс. 2 години излиза че не е нито едното нито другото. Не виждам нито един от тия дето плюят Apple обаче да се включи тука и да обясни тая матеметика.

За да питат неуките кат' теб. Никога нема разбра че Lollipop е върхът на сладоледа грухчо. Ти още с 2.2 си караш признай бе бой смотан

Който не е ползвал Апъл да не говори. Перфектни, просто перфектни! А това, че китайците са задминали Ейпъл е супер готин виц. Само комплексари и тънкопишковци тук

А тези които са ползвали, могат ли да изразяват негативно мнение или комунизма е пълен и само хвалебствия приемаш, тънкопишково слънчице?

ще пробвам да изразя мнение. ползвам iOS и е супер.

Незнам кво плюете Apple. Имам 4-ка не 4s, след като ползвах какви ли не смартфони с изключение на Blackberry, всичките android простотии са много зле. Не съм и не си търся телефони за гъзария, а за да ги ползвам за това което ми трябват. Смених 4 android смартфони, няма такава мъка, то не е забиване то камерата не реагира. (говоря за нови телефони сравнително нови модели). Горе долу само едно LG работеше що-годе нормално. За пореден път се убеждавам, че както Blackberry, така и Iphone са по-добре, аз си го обеснявам, че операционната система си е писана за тях. Iphone 4 ме устройва напълно, за офис и ел. поща, както и Safari-то не е лошо за браузване. Кви гъзарии кви пет лева.

Ползвах 2 години нисък клас Андроид - нито веднъж не е забил. Сега съм с висок клас - също не е забивал и работи светкавично. Преди това бях с Блекбъри - мъка , слушалка с цветен екран и имейл - за друго не ставаше , браузването мъка, приложения 0 , камера ташак и за капак на ден имаше по 2 рестарта.

За какво ви е ИОС като, след 1 година му спират супорта?

Голяма глупост написа. Мислете малко преди да пишете. "Съпорт" на български е поддръжка.

Тази тема май не е за зомбита. Тука сме профисионалисти баце. Айфон са за глупави и разглезени дечица. Профисионалистите ползваме самсунг, блекбъри или нокиа.

И аз понеже съм дама професионалистка и затова си ползвам Самсунг. Това е най-дамският телефон и не ми трябва друг. Лове Самсунг форевъ

Американците искат да подобрят - тез кравар много смешен

4s-та ми работи перфектно с iOS 8.3. Защо ли предишния ми Винфоне 7.8 на Нокиа му спряха ъпдейтите та дори и скайпа ми спряха? Ако не го бяха спрели нямаше и да мигрирам сигурно. А защо ли на Galaxy Y-ка ми няма ъпгрейт дори до JB, да не говорим за Кит Кат или LP? Ами отговорите са много прости: защото Апъл се грижи за потребителите си и всяка стотинка от 650 ми лева дадени за 4S-ката си заслужават от всякъде. Danke, Apple #1 си!

4s-та ти "работи перфектно" с ОС на която единственото от 8.3 е надписа му. Спирането на ъпдейтите е поради елементарната логика, че няма нужда да лъжеш хората, че имат нов софтуеър, при положение, че си сменил само номера в "about" менюто. Всички хора които са останали с 4с и са сложили "новия ъпдейт" се оплакват от редица проблеми, но нищо, ти си вярвай, че нямаш нужда от нов телефон. Те така хората обясняват, че нокиа с фенерче им върши работа.

Че какво му е на Нокия с фенерче. Аз когато съм го ползвал ти сигурно си била още на тате в скоростната кутия ... ... ....

Явно не си ползвал iPоhone. Няма какво да те убеждавам. Аз 4s я взех с iOS 6, като минах през всички упгрейди до сегашния 8.3 и всичките са различни. Факта, че имам работещи приложения изискващи iOS 8 or later значи ГРЕШИШ или завиждаш.

Ами време е да помислят за лагавата им ОС, защото китайците даже ги изпревариха по качество, преформънс, цени и пазарна политика... Чудя се на снобите които купуват I-шитовете, само за да си начеткат егото....

Тая простотия пък откъде я измисли!? Стига вече де! Правите се на отворковци плюейки Apple за какво ли не. Кой разбира, кой не разбира, все компетентен по въпроса. Вземете почетете малко статистика и марктинг, пък после ръсете глупости скрити зад анонимността на форумите.

Посочи източника на тая информация да го видим

Искат да кажат, че ги е страх да правят нововъведения без дядп Стив. Това е всичко. Колкото могат ще вървят по инерция, после балона се пука и модна къща Apple отива в историята. През това време Google жънат успехи с Android L, a Android M ще е още по-добър и ИНОВАТИВЕН !

"Иновативен" и с тройно по-големи букви да го напишеш, за Андроида няма как да върви. Айде ползвай си бъгавите боклуци и не давай оценки на компанията, от която всичко тръгна.

Я дай пак това за компанията, от която всичко тръгна???

Това звучи като откриване на топлата вода, важното е новини да има...

А пък iOs 10 ще работи най-добре без устройства.

Т.е. ще има 9.0, ама с "не" отпред...

От съжаление ти слагам един ПЛЮС

а аз от съжаление ще го преместя...