Коментари - iPad Air излиза на пазара, Apple все още е лидер | IT.dir.bg
назад

iPad Air излиза на пазара, Apple все още е лидер

Apple пуска в продажба на американския пазар новия iPad Air - пето поколение iPad. Компанията губи позиции, но продължава да е лидер при таблетите.

Обратно в новината

Коментари - iPad Air излиза на пазара, Apple все още е лидер | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

моля гледайте снимката ...типичен екземпляр - балъците нямат раса или националност..те са опората на "лидера" ама отзад напред вече))))

айпад 4 е уникален, а айпад еър дори повче. Който все още се чуди какъв таблет да си вземе бих го посъветвал да е айпад еър -лек,най-бърз,хубав голям екран, и пълен support от Епъл.

а миа ли заоблени ъгли - патентовани?? ако пък няма иновативен изящен алуминиев капак отзат ни гу щъ!!!

На мен друго ми се виждам много странно и смешно...Да позираш с нова придобивка от Apple? What the fuck, 'muricans?! Все едно да си купя кило ябълки от пазара и да се постна в интернет гордо с тях. Кому е нужда подобна позьорщина? Смешници!

Щом не ги разбираш, значи ли да ги отричаш или оъхвърляш? Отговора ще ти даде търсеното. А, че не харесваш и не си фен на Епъл - е видно от самолет :) Да пич, жалко е го няма главния мотор и фирмата няма да издържи с "някакъв" двигател ... Ясно е, че Тим Кук няма да спаси и оправи нищо. Просто не става човека. И аз харесвам Епъл, ама как да им помогна? Не ще само мерак, сака и курец :)

За Епъл с Любов. те винаги са номер едно, защото просто те измислиха таблета. И всичко, което се появи след Айпад, от друга компания е реплика. елементарно уотсън.

Те измислят таблета в съвременния му вид. Не въобще. Стари и тежки таблети си имаше и преди.

Само дето си бяха лаптопи с въртящ се дисплей, нищо общо с таблета.

Само дето още през 2002г. Майкрософт пуснаха таблет, ама вие заблудените ябълки отде да знаете :) Наистина си елементарен Уотсън.

И познаваш ли жив човек който да си е купил тогава таблета на Майкрософт ???

Боже боже колко тъпанари има по тоя свят....