Коментари - WSJ потвърди двата размера на iPhone 6 | IT.dir.bg
назад

WSJ потвърди двата размера на iPhone 6

Новият смартфон на Apple ще излезе в два варианта – с диагонали на екрана съответно 4,7 и 5,5 инча, потвърди "Уолстрийт джърнъл".

Обратно в новината

Коментари - WSJ потвърди двата размера на iPhone 6 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Купувам само iPhone през модел, защото Мтел не ми дават да го правя по-често - не ми бил изтекъл 2-годишния договор.Даже дисплея да стане 50" пак ще купувам само iPhone.Защото мога да си го позволя :)

Поне се усещат вече и не ги наричат смартфони, а телефони (слушалки).

Баба Ванга казала на Нешка, че България ке се оправи га Ябълката пусне телефон с голем дисплей.

българчетата са доста глупави с коментарите си за iPhone: как бил скъп, кои пък го били купували, как нямали пари тея същите и такива тъпотии 300-та... жалкото за тея цървулчета е, че не се изказват на база собствен опит. че пари нямат е явно. и друго е явно също така: доста са глупави, завалийките! ;-)

Глупав е този който не различава умния от сноба. И редовно да си плащаш тригодишния договор!

Тук наистина (не ми се вярваше, ама факт) има платени промотъри на някои OS-и...Направо не е за вярване! Който иска сам да се "затваря" и ограничава с OS-a на телефона си - да го прави! Който не може да управлява OS и очаква всичко да му е поднесено като на идиот, по един-единствен начин, без възможност за избор - да се оправя. И не мога да ви разбера всички тук - какво се лаете като бесни кучета?! Всеки си има предпочитания, но вие се опитвате да убедите всеки друг човек във ВАШАТА истина. Това не е ли безсмислена и загубена кауза? Нима не си имате нормално занимание, а си чешете езиците?!

Ти си същия. Значи ако искаш да ползваш iOS, която е затворена и сигурна, според теб ти се поднасят нещата като на идиот??? Ако имаше обективно мнение, можеше и да ти мине номера!

Някъде да съм написал "iOS"?! Всъщност какво се занимавам въобще с "можеше и да ти мине номера"...Такива да си ги пробутват на пазара!

Двата размера ме удоволетворяват напълно, един отпред и другия за отзад.

На Епъл им трябваха 2 години за да направят телефон с голям екран. Според слуховете и сега 5.5 инчовият дисплей им се опънал и сменили технологията в последния момент. Пълен майтап са горкичките. Гола вода.

Да, горките, с тия нарастващи продажби и печалби.

И все по-намаляващ пазаре дял...

Стиви така зомбира овцете, че поне още 10 години от Епъл ще ви стрижат.

Забавянето не е плод на невъзможност да се направи такъв дисплей, а да се направи грамотно, защото с in-cell технологията за сензорни дисплеи, каквато Apple използват от iPhone 5 насам (Sony Xperia P и Huaiwei Ascend имат също такъв дисплей). С тази технология дисплеите, освен че са много реактивни и бързи, са и много тънки. Това на площ от 5,5 инча е проблем за здравината. По тази причина ще слагат за стъкло на дисплея сапфир кристал. Когато някой модел от ширпотребата на азиатците го направи, Ела ми се Обади. И да, ще е по-скъп заради това, но такова стъкло няма драскане. Многократно по-добро е от Горилите 1,2,3 и т.н.

Къв човек трябва да си за да си сменяш всяка година телефона?

Богат?

По-скоро тъп.

Нормален живеещ в нормална държава, заработващ нормално.ТИ защо мислиш телефоните се правят с вградена батерия?Защото никои не се интересува да ползва телефона след 2 години.

4.7" може и да си купя. Но вместо 5.5" по-добре да си сложа SIM карта в Ултрабука и да си говоря от него. Сигурно ще е много яко.

5.5-те инча ще ви стърчат от скъсаните джобчета, че не ви останаха парички за гащи!

Бяха на върха а са тръгнали бавно но сигурно към фалит е тека е след като създателя им е гении а вече го няма между живите не могат да направят нищо друго освен да копират и то ще е доста несполучливо

панелните комбайнери пак са се развихрили абе гледаите си дървоид тилифончитътъ за 50 лв произведени в китайските колхози

Отворко, и iPhone-чето се прави на същото място и за същите пари.

По-добре панелен комбайнер, отколкото тухлен комплексар, чиято единствена гордост е глупавия му телефон (независимо какъв е) :)

Всяко истинско айзомби не би трябвало да си го купи, след като години наред се подиграваха на Андроид смартфоните с подобни размери, че са били врати. Какво ще кажете сега за новата айшитня зомбита? Че нейните 5,5' са по-изящни от тези на Андроида или...?

Размерът няма значение.

След поредната греда с Лайнроида мисля да сменям. Въпросът е да чакам ли нещо по-добро от 930 с WP или да се насочвам и да изчакам iPhone 6? До сега никога не съм ползвал iPhone.

Ходи се гръмни. Ползвал ли си някоя от Z сериите на Sony? Ако не си, по-добре си трай.

Или пък серията Moto E/G/X?

Първо - трябва ли да съм ползвал всички устройства с андроид за да взема решение дали искам да продължа да премина към друга ОС? И второ - никъде във въпроса ми не съм искал мнение или съвет относно андроид устройства. Затова ако няма с какво да си полезен по-добре си трай. Какъв ти е проблема? Звучиш като някакъв 40 годишен девственик - хейтър.

Ако мислиш сериозно да си взимаш WP, по-добре си стой с Андроид.

Казваш го като човек, който е ползвал и двете или просто си говориш? Имах за кратко служебен WP и бях много доволен.

За теб най-добре нокия с фенерче, втора употреба разбира се, за да не се минеш ! И каква точно е гредата с Андроида или в някой епъл форум прочете, че имало греди ? Защото мога да изброя поне 10 "греди" на айфона (трагична камера, не можеш да си качваш свободно музика, филми, книги и документи, слаба батерия, по-слаб обхват на безжичният, не се шерват свободно снимки и файлове, губи често обхват на места, където Самсунга си има, няма допълнителна памет, не можеш да си махнеш батерията, няма адекватни карти, не можеш да си контролираш звъненето на групите в контактите и мн. други) - ползвам и двете, по-точно ползвам Андроида, епъла стои на бюрото, за да ме стряска да не купувам повече такива боклуци !

Лузер ли си Юзер ли си. Аз не ти казвам какво да ползваш! Щом ти харесва Лайнроида, жив и здрав. Ползвай си го! Нямам да ти падам на нивото. Отивай да хейтваш някъде другаде.

Да де, и продава в пъти повече от Хандроидската пластмаса. А за камерата - тъп, най-популярната в света и на й-качествена след тази на Лумиите, които са на двойно по-дебел телефон.

..Windows базираните решения са добра перспектива. Но трябва да изчакаш новата версия на windows phone. A android-a като цяло напоследък е наистина много бъгав и жалък( от версия 3 насам нещата стават все по-зле). Предимството му е в големия набор безплатни приложения. ... :) говорим..ако ще го ползваш....като (смарт)телефон, а не като имиджов аксесоар.

баси, един нормален коментар. Направо се бях отказал. Благодаря за мнението, продължавам да го обмислям, явно май ще се чака.

Жерсия 4.4 е супер къде видя бъгове и то след версия 3.Това е пълен абсурд.Преди беше бъгав но в момента е доста по-добре.

Епълот ке умре 2014 лето.

Мечтата на идиота, и като се събуди пак умрелия гнусмас със скапания хандроид в ръка.

Нивото ти на мислене е като оПРОСТения интерфейс на iOS.