Коментари - Официално: iPhone 7 дебютира на 7 септември | IT.dir.bg
назад

Официално: iPhone 7 дебютира на 7 септември

Apple обяви свое официално събитие, което ще се състои на 7 септември и на което със сигурност ще бъде показан новият iPhone 7.

Обратно в новината

Коментари - Официално: iPhone 7 дебютира на 7 септември | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що брошури изчетох и реклами също - не можах да разбера - има ли в новия модел тирбушон за и отварачка за капачки ! Е това ми трябва и колко пъти им писах на хората от Епъл - викат - "Ще разгледаме вашето конструктивно предложение"... Ако някой прочете нещо по темата моля да ми пише - да не закъснея да си поръчам един-два нови модела.

Човече, я отвори най-добре olx-а, и си потърси нокия с фенерче :)

В момента който излезне Nokia P1 Android, Apple и Samsung увяхват.

Е, не вярвам пенсионерите и циганите да са толкова много, че Самсунг да увяхне.

този айфон мяза на самсунгски. дизайнът му не е епълски. епълци предадоха стив джобс. идва края на епъл, такава каквато беше и каквато бе символ на иновациите. сега епъл става една от всички ... после, ще се види кой на къде ...

3GB RAM, това си е направо скок в миналото. Но нищо, няма и нужда, вървежен е лозунга "Паметта на iPhone, най-бързата памет в света".

Не паметта ами iOS-a е лек и затова му не требе повече. Същото е и на WInphone и BB. Само андроида яде памет и ресурси, кат' изоглавен.

Няма спор че правят качествени продукти но докога.Стив го няма и инерцията скоро ще приключи.И тая глоба 15 милиарда.... Китайците много скоро ще ги бутнат в пропастта с евтинията

Сакам на бойнг 777 да ми го презентират, ако се счупи от високото не копуам!

iOs 9 е върхът! Само мога да си представям 10-та. От видеото в сайта на Апъл е видно, че ще е трепач. Апъл и ЦСКА - нумеро уно!

Това в раздела за вицове ли е?

Ами някой ден може и да станат върхът. Но само ако си модернизират и либерализират дървената и непохватна ОС. Да премахнат ограниченията и да я направят лесна и удобна за боравене. И да сложат един хубав Амолед, че Ретина-дърветата са трагедия. Заболяват те пръстите след 5 минути. Казвам го от личен опит.

Аз пък от личен опит ти казвам, че пишеш глупости. Имам Galaxy s7 edge и айфон 6s plus.

ммм , телефон :(

По голямата част от коментарите са доказателство за простотия и ограниченост на авторите им

Същия боклук като 6-цата, само дето има две задни камери и липсва жака за слушалките..

Твоя боклук какъв е ?

Естествено ще си го купя! Винаги си купувам последния модел и то само защото мога да си го позволя за разлика от бедните панелни таласъми-русофили-поп-фол-аграри, където си побутват стинките с пръст в шепичката докато сбират за дървоиден телефон без марка произведен в китайски колхоз!

абе знаеме те тебе как се потиш в панелката си и ровиш по кофите за хлебче,най много да си купиш стар модел вибратор че да си седиш у панелката сам не е работа нали военния

Ае мейджър, не се гласи кат` гладен на сране. У Якоруда нема го има тоо талифонь.

Мейджър, що не си купиш и последния модел 15 инчов вибратор, понеже можеш да си го позволиш и да си масажираш с него маясъла на дебелия си задник

Майорче, пак да ти припомня, че само според побъркани като тебе, айфона е символ на елитен статус. Пак да ти припомня, че сервитьорката в най-долнобробното крайпътно заведение в Арканзас е с последен модел айфон. А ти ако щеш се опитвай да мислиш и да се опитваш да ме "затапваш".

Chefo77

Каква сервитьорка бре, пич - половината доставчици на месни продукти са с шестици, ебати статуса...

Sence nobiliti-Това си ти майоре.

Ганя ше е мега доволен, едно кредисимо за новата седмица и цяла година мега кеф хахахах

Ти да не си японец нещо ?

УжасТ. Защо толкова рано? Не съм изплатила още 6s ;((((

Гейбратството ще се сдобие с още един свой, седми, брат: иГей септимус.

Тъпо парче си

Какво се пениш, бедни ми българино. Кой ти е казал, че Апъл се вълнува от твоето мнение?!

FuckTheEU

Чакаме. В 7 часа и 77 минути. Трябва да настроим компютрите си и да отворим 7777 порт за да гледаме на живо. Ще подгрява шоуто васко кеца с песента "Седем пъти".

"Старшият модел ще предложи 3GB оперативна памет" === Мда, феновете на айсифоня обясняваха с пяна на уста колко добре бил оптимизиран тоя телефон и операционната му система, че нямал нужда от повече от 1ГБ РАМ. Сега изведнъж ще тръгнат да обясняват как РАМ-паметта на айсифоня е много по-добра от паметта на останалите телефони. Ае...

Нещо въобще не ти хващам логиката. Аз едно време цъках Linux на Pentium 120Mhz с 48MB RAM в графична среда. Работеше си без ядове. В същото време Windows едвам търкаляше на минимум 256MB. Е, това значи ли, че години по-късно трябва да си стоя на същата машина, само щото Linux е в пъти по-добър от Windows? Очевидно вчера за пръв път си видял компютър. По-добре си спести неадекватните коментари, само се излагаш.

Сега на тази машинка линукс не можеш да подкараш ...

На кой му пука за някакъв си телефон?!?

na teb

Ура жалко че чакам да излезе аифон 37

събирай пари