Коментари - Apple получи одобрение за ”космическия кораб” | IT.dir.bg
назад

Apple получи одобрение за ”космическия кораб”

Властите в Купертино, щата Калифорния, одобриха проекта за построяване на нова централа на технологичния гигант Apple - Apple Campus 2.

Обратно в новината

Коментари - Apple получи одобрение за ”космическия кораб” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност се акцентира главно върху цената, а не върху самата сграда - това е типично за днешният епъл, при който има значение само цената, а не какво стои зад нея. Тази сграда със сигурност може да е на половин цена, но е важно да се подчертае, че е ужасно скъпа, за да могат комплексарите да се чувстват съпричастни към този проект и да се убеждават, че и затова айфоните са скъпи ! Дали с тези 5 млрд. не тряваше да създадат нещо наистина иновативно, различно от "изящен алуминиев капак" или "невероятно качествен пластмасов със сладурски цветове" ? Неее - готови пари лесно се харчат ! А дали след като Джобс почина увеличиха клиентите си ? Нееее, и това е трудно и не е за днешните им мениджърчета ...

браво на супертариката и световен крадец стиви.понеже е адски умен се спомина без време! всичко, което е сглобил е крадено включитело tuch screen транслитераця

Интересна концепция за бъдещото си развитие имат Apple. Основният им конкурент Samsung строят заводи за милиарди и изследователски центрове в USA, а Apple си строят нова централа за 5 милиарда със полиран бетон, извити стъкла и сърцевина на клен. Вече и с просто око се вижда какво ще се случи с двете компании в дългосрочен план.

Малиии! някой като напише "изследователски" и вече се подмокрте масово. Какво мислиш ще изследват от Samsung? Анти-материя? Квантови компютри? Да вземат първо да си оправят Exynos серията, защото нещо Exynos 5 octaникой не го ще. Само те си го ползват, и то доста ограничено. S4 има два варианта - с Exynos 5 (за Корейския пазар), и с Qualcomm Snapdragon 800 (за останалата част от света). Note 3 също ползва Snapdragon 800. Да им имам изследователската дейност, един собствен процесор като хората не могат да направят.

Имат си пари хората правят си готини сгради какво лошо има. Готина е !

тва прилича на издънена китайска семеринга ве...къв кораб кви пет лева ...ега ти смехураните от огризката

скромна цена...така наречената нова версия ще избие бетона и стъклата за три денонощия..гадини...Правеца ИДЕ!

Всяко iZombi да купи по нещо ново от Хепъл, че трябват кинти за подобни изгъзици :)

Боже колко си прост, та чак тъп, та чак загубен.

и таз реклама няма да хване дикиш, щото Епъл съвсем скоро се похвалиха, че по банковите им сметки имат повече пари отколкото може да изхарчат в обозримо бъдеще.. което означава, че или не плащат на някого за доставени стоки и/или услуги, или печалбите им са прекалено високи... нещо ме кара да вярвам, че е второто :)

разрешение - добре; кажете сега кога отлитат, че ми писна от снобария с тия модерни телефоно-компютри

Прилича не на космически кораб а на геврек.

с гоооляма дупка по средата - да свикват потребителите предварително де))))

Ето как се харчат парите на акционерите. :-) Дивидент НЯМА, но за сметка на това има сграда с огънати прозорци и под от полирана мозайка. :-)

В Германия пък се изготвят 6 кв. км огънато стъкло за оформяне на прозорците. - по лиценз на огризгата естаствено...те отдавна за патентовали и пралото и кривото стъкло...затва е толкоз скъпо))))

Високата цена на проекта е свързана с разходите за вътрешно оформление на помещенията, като в дизайна и интериора ще бъдат въплътени много идеи на покойния основател на компанията Стив Джобс - елате милиони балъци на ябългата мухлива надежда.....

Високата цена на проекта е свързана с разходите за вътрешно оформление на помещенията, като в дизайна и интериора ще бъдат въплътени много идеи на покойния основател на компанията Стив Джобс - елате милиони балъци на ябългата мухлива надежда.....

Провинциалистчета сладки, тази прекрасна дума ЕЙПЪЛ нещо като БЛЯК САБАТ ли е? Мамини душички!

Тъй вярно г-н селски пръч от София.

Момиченце съм , драги ми смехурко! Усмихни се, може и да ти поолекне!

Що да не те дразни нещо. :-) хахах, много се кефя да гледам и слушам раздразнени ябълковидни сектанти. :-) Всеки път е изключително забавно. :-)

хахчо, пиша те с малка буква, защото не заслужаваш голямата, нито съм сектантка, нито съм раздразнена. Просто ми писна да чета неграмотности с претенции. Иначе си ползвам със здраве Apple продуктите, както И СЕ РАДВАМ на всички , които не ползват техни продукти. В крайна сметка човек трява да прави това, което го кара да се чувства добре. Айде със здраве!

Бока Ратон номер 2. Тия с повече мозък ще схванат. А тия без мозък - ще ги броим по минусите :)

Памперсче тъпо,нещо си се объркал с темичката или реши,че и това ще се брои за стотинките които вземаш

ми ние с мишите усти (пардон мозъци) )))) да се дадем на алигаторите ли кво лиии)))

Aбе, няма ли да спрете да храните веднъж??! Прост народ - слаба държава!

"Храненето" се е превърнало в национален характер. Но определено щеше да е по-малко, ако сградата се строеше от Самсунг.

Абсолтно съм съгласен! Никой не каза, сградата е ок или да даде идея нещо... Щом сградата е на Епъл, трявба да се оплюя добре, другото няма значение!

'рънътъ праи борбътъ хахах

"Подът ще бъде декориран с шлифована каменна мозайка"...Аз отначало набързо го прочетох като "Подът ще бъде декоДиран с шифРована каменна мозайка"...:))))Немците имат една поговорка-Високомерието идва преди падението...А и в Библията има подобна история - за Вавилонската кула.По-горе е писано за комплекса на IBM и чинията на Бузлуджа.И последен пример - имаше едно изследване , показващо , че всякакви мегаломански сгради със съмнителна необходимост от тях (небостъргачи , или като тази) , струващи един куп пари , се строят най-много преди големи кризи.Даже някои смятат , че именно разхищението на средства за построяването им допринася за тях.Дано това не е първи индикатор за надвиснала криза над Apple...

Тази сграда, която се предполага, че ще струва 5 млрд. $ е инвестиция без възвращаемост. Дори и като пасив няма да има същата стойност, ако бъде продадена след време.

Как да няма...Ще им качи акциите за известно време..По-интересното е че искат да има парк в сърцевината с което показват,че мислят за природата,НО следващият абзац се вижда колко:Според проекта на Джобс за вътрешните работи специалистите трябва да използват само сърцевината на особена разновидност клен

ей...голям си балък...

И как точно активът е пасив...

И тези като социалистите трябва да си хващат космическяит кораб и да си заминават. :)

море, за тез пари като нищо онуй чудо в америката ще полети, докато бузлуджанската паница и трябва основен ремонт инак няма да може дори да се изтърколи по баира цяла.

Човек визионер - не си ги взе парите в гроба а остави някаква следа. За разлика от безцелното съществуване на нашите комунисти-капиталисти, които крадат за да могат да си купят лъскава кола, вила, наркотици и проститутки, преди да се превърнат отново в пръст.

коетоне значи че е по-малък крадец от тях - напрооооотив!!!

За какво им е на Ейпъл сграда в която да работят 12.000 души, като персоналът им ще е в пъти по-малко!?

Гъз - глава затрива!

доколкото съм чел, там ще бъде и "университета" им, къдет ще се обучават 2500-3000 студенти.

Чудничко! Но повече ми прилича на бутон OFF!

Малко като комунистическата летяща чиния на Бузлуджа:) След фалита на тия, ще остане да събира прах и туристи и от време на време няколко хиляди болни фена на партията/фирмата :)

В САЩ отдавна има подобни сгради - някогашни величествени сгради на IBM (примерно), от времената когато тия бяха тоталните господари в компютърната индустрия - и още преди 15 години сградите (то цели комплекси - с улици, паркове) вече бяха изоставени и се рушаха.