Apple представи първите си очила за виртуална реалност

Apple Vision Pro има 3D камера и звукова система за видео и снимки, които след това могат да се разглеждат също в триизмерен вариант

Обратно в новината

Коментари - Apple представи първите си очила за виртуална реалност | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви неща правят хората!

Бачкати ли 100те мильона на ФАЩ за тролове и западна пропаганда

Скъп капан за идиоти. Добре дошли У матрицата , а сега вадете бъбреците!

Какво се опита да кажеш, неграмотник мамин сладък!

С чип в мозъка е по-ефективно. Само ъпдейт от време на време.

Първите???? Май забравихте за Google Glasses

Тоя път май надцениха пазара. На тая цена няма да намерят много клиенти. С това няма как да се дуеш по улиците и чалга клубовете.

А, има, има

Очилата са революционни, защото за първи път смесват augmented reality, AR, с Virtual Reality, VR. Тази смес от AR и VR се нарича „Смесена реалност“ (XR).

"Не се разбираше на чия страна е, но си личеше, че е много ангажиран с темата." ;)

Към тези очила не може да не пристигнат по някое време iШнорхел и iПлавници. Всяко едно от тях с отделна ОС - ШнорхелOS и ПлавникOS.

На Microsoft Hololens, продължава да ми се вижда най-доборот решение до момента. На Google също изглеждаше много добро, но така и не разбрах, защо го убиха,

Ще има. Върни се назад в историята и чети. IBM's original PC 5150 debuted at $2,880 for a 64K system with one floppy drive—that's $8,352 in today's dollars—and the blockbusting follow-up, 1987's PC AT, cost $2,295, or $5,622.75

първите си научи се да четеш

И да им обясняваш на тъпаците, няма да разберат защо Апъл е толкова голям бранд! Може и да бавят дадена иновация, но когато я представят, започват да диктуват модата! Ако ще и години след първата такава нова технология! Направо убиха Мета и МСофт в тая сфера!

Няма да има много клиенти ама в България! Аз чакам да почне продажбата и си взимам!

Пич, предлагам ти да гледаш кийнота и да видиш за какво иде реч! Това е, както един от тех влогърите казва (андроид фен м/у другото), най-близкото до магия нещо, което е виждал в живота си! Особено контрола с очи е наистина магия!