17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз ще изчакам следващия модел. Ако не е поне с 2 пъти по-висока цена от този, пропускам и него. Едни слушалки за да са качествени трябва да са ултраскъпи, нищо че ги правят в китайски завод.

Супер са тия слушалки.... радио сигнала минава директно през мозъка за по добро възприятие... поне на тия хора на киото мозъка им е между ушите...

За 250 долара ще ми пеят 25 дни у кръчмата, на уше.

Слушалките на Епал са наистина страхотни. Ползвам предишния модел ежедневно, а аз съм изключително взискателен, към качеството на звукът... Такава ми е работата. Смятам , че идеята да избираш кога да чуваш околния шум е много добра . Всички слушалки , които ползват за ниските честоти "средното ухо" изолитара външния шум, което може да е опасно ( при пресичане на улица, примерно ) Само да уточня, че не ми е нужно да ми обяснявате, колко са добри другите слушалки на пазара... Става въпрос за слушалки за сллушане на музика, а не за монитори за смесване

Старите ми Shure 846SE бяха $1100 преди 4 години. И не са безжични. Ама ако AirPods Pro се доближат близо като качество да ми се обадят :-) AirPods Pro за iZombie Pro :-)

Не само се доближават, но и са с по-ясмо високи! Без да кривят... Говотя за сехашния модел не за Про

Ако си мислите, че това е скъпо, не сте виждали истински слушалки.

не са скъпи. За тъповатия надрусан и зомбиран народ трябва да са 3 пъти по скъпи. Не е грах да вземеш на зомбитата всичките пари.

Ама те много евтини бе, трябва да са някой боклук... Моите са 400 EUR с отстъпката...

Цената, невинаги е определяща за качеството на звука

Прав! Размера е определящ! В размера на монета от 1ст качествен говорител няма как да се направи!!!

... без слушалките да изолират околния шум. Това е много важно защото представете си слушате музика и някой предложи да ви черпи една ракия а вие не чуете. Ужас. Само затова си заслужава парите.