Apple разочарова с продажбите на iPhone

Клиентите изчакваха пускането на новите 5G модели

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хаха - така говореха и X като озлезе, и XS, и 11....аРезултата обаче винаги е един и същ - печалбата и акциите си растат...

Айфончето е най доброто на пазара в последните 13 години

Huawei ги удари всичките в земята, новия модел е по бърз и по добър от Apple и Samsung а след кату пуснат скоро и собствената си Harmony OC и google ще загуби много след отказването им от Android , китайците правят компанята си затворен цицъл като ябълката и ако се окаже че новата open source е също така бърза и сигурна като IOS, Apple ги чака голям проблем с продажбите.

Пари за ноф телефон немам,ама си купих ина жълтица 1oz Tavex.A ся де..

Живи да ги оплачеш. Имат приходи 4х колкото Руслямска държава годишно.

Няма как една марка да е постоянно на върха, без значение коя е тя! За мен е важно да получавам все по-добри продукти, на все по-ниски цени! Другото е лиготия и снобизъм!

Добре, а когато всеки има по 4 айфона, 4 самсунг и 4 пиксела, какво ще правим? Икономическата ни система е изключително недалновидна. Тая тъпотия с петилетките явно не ставаше и активно вредеше на хората, ама и тая с нов телефон всяка година, а скоро и на всеки 6 месеца също няма да я бъде. Не, може да няма нещо по средата. :)

Едно време в петилетките беше планирано и насила щеш нещеш си на безплатна бригада. Сега като не искаш всяка година телефон ами не си купувай лесно е

Бахмааму тая икономика - никаква наука не е. От статията, доколкото е надежден източник, излиза, че при 3 от 5-те групи всъщност очакванията на анализаторите са надминати. Не са достигнати предсказанията им само в 2 групи. Не ми се смята, но май повишаването почти компенсира спада, така че като цяло печалбата е колкото са очаквали. И въпреки това акциите спадат!?!?

За безпарични Айфон 11 е само на 650 еврака в момента! Може да си го вземате! Страхотен телефон! Иначе 12ката си е НОМЕР 1 вече!

Аз пък си взех Шаоми с по-добри параметри на половин цена. Много съм доволен.

Аз пък си взех от новата царска туршия.Станала е перфектна!

А защо трябва да си вадиш едната сим карта за да работи 5G...като е толкова супер.

хаха от къде я измисли тая глупост с картите?

Нищо, ще компенсират като продават данните на потребителите си. Да не се притесняваме много много.

Особено твоите данни ... страшно важни са, ще вземат много пари за тях

Нормално...все пак криза, пандемия, безработица... Те какво очакват, всеки да вади 1200 евро за телефон от раз?! На бащата телефонът му се развали и сега му взех 7 Plus, още се намира чисто нов за 380 евро. Ся, не е най-новата гъзария, но път за тия пари ще върши супер работа.

Точно така,кой нормален човек от средната класа ще харчи толкова пари за телефон в тия времена?Не знаеш дали утре ще имаш още работи или не.

"През четвъртото финансово тримесечие обаче продажбите на iPhone в Китай са спаднали с 28,5% до 7,95 млрд. долара." А току що влезнахме в четвъртото тримесечие на 2020 г. ако става въпрос за 2019 г. точно тогава върлуваше китайската чума в Ухан и другите големи градове.

Тъй де - омисли тигава , след като ябълчивите са четвърти ... за какви суми се говори при първите трима .

kgoranov

4тото тримесечие за Apple, в САЩ много фирми не работят с календарната година с фискална, ако не се лъжа за ябълките почва от 1.10

"Apple increases iPhone 12 production by 2 million units due to strong demand"

kgoranov

Нормално, закъсня с месец новия модел и съответно продажбите му не са включени в тримесечието. Телефоните все пак ще са налични за коледния пазар, който е най-голямата далавера.

тц, тц, многу съм разочарование

Е те се оядоха. Смартфон за 300$ се продава за 3000 лв. Нормално е в един момент клиентите да кажат СТИГА !

Авторът май нещо не е съвсем наясно какво иска да каже. Нормално е клиентите като знаят, че ще бъде пуснат нов телефон да не са активни в покупките. А и всеки има личен избор какво да си вземе и ползва.

Знае, просто е поръчков писач на ХуйВей

Къде са dp , майори и други знаини и незнайни тролове да споделят своето виждане. Първо САЩ клекна на хуавей сега ябълката се оказа по нагризана от очакването. Тежки времене идват

Да и в тази статия не се споменава ама Xiaomi е изпреварила по продажби Apple . и Apple вече е на четвърто място.

Има разлика в продадени бройки и реализирана печалба. Епъл е на първо място в света по доходност. Целта на търговията е печалбата, а не бройката.

НЕ И КОГАТО СИ В БРОЙКАТА НА ИЗОСТАВАЩАТА ЕКОСИСТЕМА. ПЪК И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ КОМПЮТРИ , ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ POWER ..

Да така е свърх надценените им джаджи досега ги държаха на гребена на вълната, само че ... пазарите вече са други а и се нароиха сума ти и играчи. Общо взето ябълката мисля ще върви все надолу

Чети бе кретен. Приходите са нараснали, печалбата и тя, ама не била толкова колкото анализатори си мисллели, че ще стане. Пък и ма едно много забавно изречение: През четвъртото финансово тримесечие обаче продажбите на iPhone в Китай са спаднали с 28,5% до 7,95 млрд. долара. Бах маа му. Сега сме първия месец от 4-тото тримесечие....

Умничък какво да четем, не са покрити очакванията, загуба на капитализация какво се пенявиш и обиждаш хората?

И ти чети, бе кретен: "...ябълката се оказа по нагризана от очакването..."

какво да чета агресивно недоносче ? капитализация намаля с около 100 милиарда долара за един ден