Apple се присмя на Google

Apple публикува два кратки видеоклипа, в които се присмя на Google

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рекламките са хумористични, но чак пък присмиване ...

Много се кефя като заговорят за великата си фотография. Приличат ми на фенове на Левски и ЦСКА. Защото разликата между фотографията на смартфон и нормална фотокамера е като между тези два отбора и най-големите в Европа.

Когато започне голямото затъване, както е в случая с Ейпъл, започва и безсилната злоба и опити за дискредитация на конкурентите... Когато няма с какво да изпъкнеш, започваш да плюеш по тези, които те изпреварват... Та, нека си се подиграват айфонистите, дето телефончеатата им гаснат при - 5 градуса по Целзий... Те, фактите говорят сами за себе си... Новата реклама на Ейпъл трябва да е нещо от сорта: "Който от телефони не разбира, тук се спира!"... е, даже има и рима ;-)

Като прочетохме коментарите в Дир.бг, всички много се притеснихме.

то и Гугъл може да се присмее на ябълката по друг повод - в апп стора на епъл е пълно с приложения, които уж са безплатни, но ако не обърнеш внимание и не прочетеш цялото описание, ще установиш че са с абонамент, който в някои случаи дори е седмичен от по 100 лева на седмица.. За какво са ми "сигурни" приложения, ако ще олеквам с толкова пари без да съм се съгласил?