Коментари - Слушалките на Apple са еднодневки | IT.dir.bg
назад

Слушалките на Apple са еднодневки

Безжичните слушалки AirPods на Apple имат определен срок на годност, след който стават неизползваеми.

Обратно в новината

Коментари - Слушалките на Apple са еднодневки | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Екипът откри топлата водаааа... След комисията 2000 часа, която е символ на първия картел ,основател на планираното остаряване, Епъл пък е първата ИТ компания заложила този "символ" на хай тека още в своите най-ранни продукти. Нищо ново под слънцето. Препоръчвам да гледате филма "Купи, хвърли, купи, хвърли".

Ми той животът на Епълските продукти е 12 месеца по дефиниция, после идва следващата версия и кой е луд да стои със старата си джаджа. Та няма причина за притеснения - екипът, извършил тестовете, може да е спокоен.

ти явно никога не си имал нещо на Епъл. Всички продукти, които съм купувал, отпреди години, си работят идеално. Останалите марки обаче определено са доста боклучави.

Сърбин на екскурзия в Ню Йорк. Гледа и цъка с език. Изведнъж гледа някаква пада от небостъргач и възкликва: - Ово е стандарт! Е.еш и хръляш! Та така е в САЩ...

Какво значи еднодневки като в края на дтстията пише няколко години? Аз не искам да ги завещавам на внуци?? Нещо заглвието се самоуборва в статията

всички плюят apple и има защо, не могат да ги настигнат. Apple измислиха смартфона и продължават да са четиридесет и две обиколки пред останалите. Собствениците на apple са доволни и щастливи.

СмЕни дилъра, тоя винервай ще те умОри.

Смартфона е "измислен" от IBM през 1992 и са го нарекли Simon... В технологията няма истински първи, а има прогрес. Не се кланяй на идоли. Погледни първият Apple и колко много неща са му липсвали. Имал си екран само. Трябвало да го вържеш към компютър за да го настроиш. После го сравни с Нокиа от тогава и нивото на завършеност на продукта... Пък и Apple правят сериозна иновация за да откраднат от пазарния дял на големите от тогава. Нямало ли ги е Nokia със здравите им телефони, нямаше Apple да си позволят да направят крачка напред и да опитат да подновят стара идея и да я доразвият. Добре, че IBM и други са имали R&D отдели работещи на загуба с години, че Apple да се възползва...

Слушалките тип "тапи" по принцип не могат да се поправят. Интересно как никой не си прави труда да провери положението на пазара и да направи поне малко от малко по-безпристрастно сравнение. Ето ви списък с още еднодневки: Samsung Gear IconX - $199 Earin - $199 Motorola VerveOnes+ са $250 Erato Apollo 7 - $299 Onkyo W800BT - $299 Doppler Labs Here One - $299 Kanoa wireless earbuds - $199 Jabra Elite Sport - $250 Apple AirPods май не са чак толкова скъпи еднодневки, а? П.П. - Не коментирам качеството на звука, защото и статията не го коментира. Иначе, в доста ревюта в интернет пишат / казват, че Apple имат забележителен напредък и в тази насока (без да надминават лидерите). П.П.П. - Гогов, прояви елементарна инициатива, стига просто преписвал статии.

Телефона ми Моторола джи4 струва 150 евро :) Ще дам за слушалки толкова друг път :D

Броят на глупаците лесно може да се установи. По продажбите на разни "ябълкови" джаджи. Хем скъпо, хем скапано!

Абе Гогов, Дай пример за пръчковидна слушалка, която се "сервизира"?! Ако ти се скъса кабела, как "сервизираш" слушалка на Самсунг, Ел Джи, Сони или друг производител? Как точно отваряш капсулата и как точно подменяш кабела, който е реално капсулован сам за себе си и практически несменяем? Що за малоумна статия. Че тези безжични слушалки са странни - странни са. Или са калпав продукт или са дошли твърде рано за времето си. Казвам го като дългогодишен потребител на Apple. Но статията е пълен потрес. Пример за абсолютно некомпетентен, долнопробен журнализъм.

Слушалките с кабел не струват 159 долара, за да търсиш начин да ги поправиш. Сравняваш круши с ябълки. 5$ с/у 159$. Сега схвана ли или трябва да ти се обяснява още?

Виж написаното от 75600 - всички безжични слушалки от този тип са $200 до $300.

И аз съм ябълков фен, но съм напълно съгласен със статията, че нещо, което струва повече от 100 долара трябва да може да се ремонтира или поне да му се сменя батерията, освен ако не измислят вечна такава. И точно поради безумието да махнат обикновения жак, аз в навечерието на премиерата на 7ицата си купих 6s+. Просто защото цяла година нямаше оплаквания от модела и очевидно се е оказал сполучлив, а когато се наложи да се сменят екран и батерия, на пазара ще е наводнено с евтини китайски части.

Аз пък се научих да им слагам кабел! Ако щете вярвайте - както си сложих малкия жак, така с малка бургийка 1мм ги пробивам 1,5 см , надлъжно на слушалката, после със специално лепило за метал заголвам жичката от кабелчето, мац малко лепилце и шльоп вътре. За да стегне лепилото се загряват малко - дръжте ги между краката, не със запалка, че се опушват лошо! После и другата и мушиш жака и почва да пее - и не ти трябва ни зарядно ни батерия ! Препоръчително е да се изстъргва ушната кал на всеки 3 месеца, че жълтее, иначе се чува!

Мамка му, току-що ми заминаха слушалки за 159 гущера...

Тая ябълка... е много кисела!

Тези слушалки са дяволско творение, ако се обърнат наопаки стават рога от ушите. Анатема!

Ако се обърнат нагоре, ще трябва да си поизрежеш ушите, за да могат да влязат тия слушалки.

Съдейки по снимките, тия слушалки най-добре стоят на черни кратуни. Чак сега загрях защо ги правят бели.

Много са хубави слушалките. Ползвам ги от миналата седмица и съм страшно доволен.

аплето е за нуубс, за хвалипръцковци, за комплексарчета... апле клакьорите сега да ми нацвъкат минусчятъ :)

само тъпунгер може да приема нещо буквално, вместо смисъла му. Еднодневка в случая е нещо с планирано остаряване и не подлежащо на ремонт! Абсолютно несъвместимо с компания правеща ''качествени продукти''. А по-скоро с боклучава компания без име, като десетките от Алито.

Тоя дето е писал статията е неграмотник, който не разбира от НОВИ технологии! Apple правят САМО невероятни продукти! Това е лепило е по нано-технология, и то увеличава живота на батериите!!!

И дава по-добро звучене, което може да се сравни единствено с най-добрите колони на Tannoy.

Нано лепилото или нано пластмасата. Кое е нано. От къде може да се купи да се пробва. Оказва ли влияни на звука.

не че идиотите не са невероятни де

те докато батериите се амортизират, тези слушалки ще са пълни с толкова мироби и ушна кал, че ще ви се иска да ги смените:)

Имаш '+' от мен за коментара, но май подценяваш Apple. Те са царе да си създават пазар там, където го няма. Примерно, сега ти продават супер негодни и предразположени към замърсяване слушалки за черни на цена от само 159$, но после ще ти продадат ултразвукова ваничка за почистване на тези слушалки плюс хипер-мега-гига специална антибактериална течност, с която да работи тази ваничка. Естествено ваничката ще е направена така, че да не може да работи с друга течност, а течността да се превръща в пластелин, ако се сложи в друга ваничка. Цена на стартовия пакет само 399.95$, след това всяка бутилка от течността ще бъде само по 199.95$ за 50мл, но ще може да се ползва повече от веднъж, да кажем - два пъти, колкото да не се чувстваш напълно прекаран, а добре задоволен.

$159 ? 159 цирея на г..а им да излязат!

За 159 долара тези слушалки не само трябва да свирят, а да могат и свирки да правят !

Ама разбира се. Не искаш ли и мусака да могат да правят? Трябва да ти кажа, че цената им е ниска за продукт на Apple - най-великата фирма на сички времена и планети!

Всички продукти на Apple сгеа са едно маркетингово и скъпо чудовище, за съжаление. А какъв МАкинтош с първия графичен интерфейс имаха. Даже осъдиха Бил Гейтс, защото им го открадна!

То всичките им продукти са еднодневки и откакто се помня е така. Айподите им са с батерия моноблок, не се сменя, не и в официлания сервиз. Е всеки по-сръчен, може да попита гугъл и да го направи сам. Най-смешното е, че са еднодневки още преди да се пуснат на пазара китайските моноблокчета.

Аз пък не мога да разбера драмата? Като не ти уйдисват слушалките им за 160 долара, си купуваш от али-то първите блутут слушалки за 10 долара и готово. А колкото до сервизирането на батерията, по-тъпа причина за мрънкане не съм срещал. Аз лично ползвам само блутут слушалки от 10 години насам. Първите ми струваха 80 долара - Лубикс НЦ1. Сега съм с Канйон за 50лв, живота на батерията е около 5 години, а за това време слушалките вече са си за смяна.

Батерия - смяааах!!!

мм ?

Цялата им работа е такава. Всичко е форма и презентация без никаква дълбочина и покрите. Винаги съм казвал че Апъл и Западняците като цяло са ЦАРЕ в маркетинга. Същото виждам и новите жилищта по Лондон. Струва 3 милиона и като го видиш на снимки и дори на живо, викаш ЕХА. Докато не се задълбочиш и не разбереш че стените са кухи и напревени от талашит и плочките са пластмасово менте залепени за талашита дето симулира стена :-)

То вижте как се строи къща в Германия за 2 дни. На поляна, върху пясък, стиропор и 10см панелки. От основите, до покрива - 2 дни.

Сигурен съм, че в германия могат да ти построят и замък от дялан камък и мрамор ако искаш, но просто не можеш да си го позволиш.

Всички дишат на apple прахта. Пък пишете каквото си искате, единственото по-добро са руските фирми за телефони, които са секретни и затова не мога да цитирам имената им.

:))) Хареса са ми това за руските телефони.

Уви, Епъл бавно се връща назад, превръщайки се в компания тип дойна крава с много продукти без съществени иновации, които се продават основно заради марката.

Докато има маймуни ще има и продавачи на банани...

Ябълката май ще последва съдбата на Яху. Айфоните все повече се превръщат в статусен, а не функционален аксесоар.

Че какво им е нефункционалното на iPhone-ите? А Епъл винаги е била лайфстайл бранд, асоцииран с дизайн, фотография и премиум сегмента.

Абе статусен, та в Европа всеки гастарбайтер бачкер има иФон.

Всеки уважаващ себе си човек, който си изкарва честно парите и има възможност да си позволи iPhone, го прави без да се замисли. Останалите бедни мързеливци да го ...... нали се сещате:)

Вече от поне 5 години няма "статусни" телефони. Всеички могат всичко общо взето. Няма китайски телефон, който да не може това, което айфоня може. В доста от случаите го прави и по-добре. Та на кой му пука за телефона вече. не са модерни. Просто някаква джаджа.

И аз мисля, че телефона отдавна не показва статуса на човек, а е уред създаден да му служи с възможно най-малко проблеми и губене на време. По тази причина след много сменени андроиди Си взех айфон и съм много доволен, че забравих какво значи рестартиране, изкачащи реклами, чистене на паметта и т.н.

ти имал ли си IPHONE?

Ти навярно се шегуваш с това "статусен" :D Статус на комплексарче, може би. Между другото, бачкам за американска фирма и при тях действа психологията "Колкото по-голям балък си, толкова по-скъпо ще ти го продам. Нищо, че технологиите ми са супер изостанали и смотани". Маркетинг, човек. Така действат в Щатите. Китайците действат по друг начин. Могат да ти направят телефон за 100, но и за 1000$, всичко зависи от качеството. Не мисли, че не могат да ти направят качествени неща. В крайна сметка, като и айфоните се произвеждат в Китай, те имат и ноу-хауса и дори и поточните линии. Въпрос на залепване на едни етикети.