Коментари - Apple: След умния часовник идва смарт пръстен | IT.dir.bg
назад

Apple: След умния часовник идва смарт пръстен

След смарт гривната Apple ще създаде и смарт пръстен.

Обратно в новината

Коментари - Apple: След умния часовник идва смарт пръстен | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Питане: Сега някой като се окичи със смартфон, смартуоч, смартринг и други смарт простотии по умен ли става или е просто идиот с повечко батерии ?

Става хит в очите на останалите в селската чалготека. И се абонира за следващия i-уред i-Халка лично от ръководството на компанията.

Със Смарт-часовник, смарт-фон, смарт-пръстен, а собственик прост като тъпан.

даже ще контролира и жена ви :)

Ще има два бутона "mute" и "MUTE". Иначе няма гаранция, че ще работи.

А смарт капут кога ще пуснете......

Аз чакам умната клечка за зъби... Ще тегля ипотека,за да я притежаваааааам.

Ако зареди съдомиялната преди това, аз ще я пусна...

"Пръстенът може да се свързва безжично с мобилния ви, може да светка или изгасва осветлението и дори да пуска съдомиялната машина." Ама ако не направи нищо от описаното - съд. Най-ще ми е интересно да видя как ще пусне съдомиялната машина.

Chefo77

Е как как? Дърпа те към нея, дърпа те да И сложиш таблетката ...

Уеуе, това ли е новият Lord of the Rings?

Не, това е новия Lord of the sheeps. :)

I-condom . Слагаш го и със щракване на пръсти е готов за работа.Може пълнежа да е мек но обвивката ще е I- джелезна .Няма грозно и дебело ...Удри ..удри

Откак Apple е под ръководството на iГея, само iТъпотии правят. Единствените им читави неща са от ерата на Стив Джобс. iЛузъри :)

My precious...

АХахаххахахахахаххахаххахахахаххахахаххахахахахаххахахах несериозно

След умния часовник и умния пръстен ще дойдат и умните хора - които няма да харчат луди пари за неща само защото са i...

Тези вървят стремглаво надолу. Аппле без Стиви е въздух под налягане.

скоро ще има и iХ.Й

Мисля, че е време за умния пръст!

Aз пак очаквам smart condom: като съм с жената да ме кара да си мисля, че съм с 18 годишната дъщеря на съседката. Cъседкаат вече не ми е интересна.

чакам да излезе iToilet - цял ден да си пръцкам на него и да си правя селфита. После да направят умен iTicket - с който разбира се да се избърша накрая, и като пиша запетайте на стената с него, iRing да ги записва за идните поколения в дигитален формат!

единствен ще владее всички уреди ..

Предупреждение: Аз ще патентовам умен колан, умни обувки, умни обеци, умни ръкавици и т.н. Да знаете - оповестил съм го. PS: Умният пръстен на всеки час ли ще се зарежда или ще издържа 3 часа "работа"?

Засега работи по 3-4 минути, ако не го юркаш много, но до пускането се надяват да изкарва по цял час.

Ще, ще... Ама ще стане ако си купиш всичко от Епъл, примерно крушки по $50 бройката. Ай-миялни не знам да правят, но интеграцията им с всичко не-Епъл е г*з. Успех да го свържете с някои от съществуващите си уреди или системи.

Връзката с уредите ще е през клауда и ще е платена. 99 цента за всяка включена лампа или $99 абонамент на месец.

Забравяш и наем за контролните устройства, камери и микрофони, които да записват всичко и допълнителен рутер с отделна връзка към интернет, все пак всичко се пази на облако. Да не говорим, че всичко трябва да бъде сложено от оторизиран иИнсталатор.

А в моя россия има смарт-опълченец. сделано в чечне. цитира корана и крещи - слава путина

Ти си болен.

Ама ще се зарежда ли сама миялната машина или ще изкараме един цикъл напразно?

И сега какво? За да пусна водата в тоалетната, първо ще трябва да намеря зарядно за пръстена.

Поредната глупост от Епъл. Ама юруш да патентоват глупости, че някой друг може да ги изпревари в простотията им. Ще си бръкнеш в носа и пръстенът ще ти изключи осветлението. И естествено, както и при другите им устройства, батерията ще трае 15 минути. Чакам да стигнат до умни обеци и умен презерватив.

Това е нищо. С оглед на някои особености на ръководното "тяло" на компанията можем да очакваме да пуснат i-Халка. Не питай за какво ще се ползва, къде ще си я слагат и какво ще управляват с нея...