Коментари - Apple Watch 2 ще има FaceTime камера | IT.dir.bg
назад

Apple Watch 2 ще има FaceTime камера

Доста фенове на Apple веднага си купиха оригиналния Apple Watch. По-голяма част от потенциалните клиенти обаче решиха да чакат втората, подобрена версия.

Обратно в новината

Коментари - Apple Watch 2 ще има FaceTime камера | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тласъкът на Джобс почти заглъхна и Apple започна да зацикля.

А кукувичка няма ли да има?

и ще чуруликат заедно

Хм и каква е новата мода, да ти вибрира часовника от непрекъснати известия, да говориш по него, да се снимаш от него и да трябва да го зареждаш всяка вечер ?! И за тази обременяваща пластмаса с чип вътре, тези пари ? Хората наистина са откачили...

Apple Watch е първият продукт, който не е направен под ръководството на Джобс и е ... пълен провал. Ако продължават така, Apple наистина ще потънат.

Тук няма значение, колко ви е мощен процесора на смартфона(Часовника) и колко рам имате или каква камера. Фактите са си факти! Коя е най-скъпият бранд?Епъл! Кой продава най-много? Епъл! Замислете се дали всички дето купуват са зомбита или просто продуктите им РАБОТЯТ! Мен лично ми е все тая какво ползвате вие! Софтуера на Епъл го прави предпочитам за мен. Просто е, лесно е! Това е! Смешно ми е като андроид юзер ме пита: Ако искам да ми прехвърли песен някой, а нямам блутут какво правя? или как си ползвам телефона за дистационно като нямам инфрарейд? Просто сами не разбират колко смешни неща ме питат :D

То не пречи да са зомбита. Достатъчно е само да погледнеш кое да е обществено място с млади хора по Европа и САЩ и веднага ще ги видиш кви са зомбита.

Предполагам че предпочиташ и мишка с един бутон. Този "бранд" е за не толкова интелигентните и е нормално да сте повече.

Да си част от масата никога не ме е кефело.... Не е яко просто. Всеки скитник вече е с айфон.

neXus

Съгласен съм, че процесорът и камерата в случая нямат кой знае какво значение. Играят ФУНКЦИИТЕ, като например тези със сим картата, дето Шитнята удобно свиха от Gear S, ама за това овцете мълчат като подрискани. Най-скъп бранд означава, че много биват доени овцете и не е повод за гордост да се хвалиш, че си доен. Искаш да кажеш, че примерно моето у-во НЕ работи? Бреййй, ползвам го над година И НЕ СЪМ ЗНАЕЛ, ЧЕ НЕ РАБОТИ! Тъпанар!

Каква сим карта в Епъл Уоч бе, олиго? Тва да не са измислените устройства на Самшитнята, дето се мъчи как да изпревари Епъл като се носиха от години слухове, че работят над умен часовник и реши просто да пусне смален телефон за ръката. Иначе е веселко с тебе де, не бях влизал близо 2 месеца тук ама гледам че все още си циклиш на едно и също, някой да ти шибне един зад врата, току виж си се оправил, ахахахаах

Гоуеми професори сте бе :D Виждали сте тоя часовник само на картинка, ама знаете колко издръжа батерията, тука се дават предложения какъв акумулатор да носиш :) абе много сте смешни, за това ще си купувате и боклуци цял живот :) Не се кефя на чосовника, обаче и-зомбита или не, гугъл не може да го направи това! Супер добра макетингова стратегия! Най-продаваният смарт часовник ще е този. Най-скъпата компания в света е Епъл, 2 пъти и половина(почти) пъти по-скъпа от Гугъл.

Често около картинките има буквички и цифрички. Battery life 18 hours 3 hours talk time 6.5 hours audio playback 6.5 hours workout use 48 hours time check 72 hours power reserve (time only)

neXus

Докато има идиоти, които да купуват безмозъчно, ще е най-"скъпа". И търтеите на върха ще си строят сгради с форма на космически кораб, докато зомбарите подсмърчат с кредитите. Не е луд, който яде баницата, а който я дава. А относно "най-продаваният" - то и Леново продават най-много компютри, но са далеч от най-доброто. Обикновено най-доброто се продава малко, понеже е най-скъпо.

Не винаги най-скъпото е най-доброто. Нещата струват толкова, за колкото можеш да ги продадеш.

Пак се отваряш неподготвен на тема Apple. Явно много те сърби, ама не можеш да се почешеш. Да вземем да съберем дарения за теб във форума, та да можеш да си купиш нещо на Apple. Пък тогава, когато най-накрая се докоснеш на живо с нещо истинско, да вземеш да го оцениш.

Защо знаменитостите, спонсорирани от Samsung, ползват Apple 2015. 05. 05. Към редицата случаи, когато спонсорирани от Samsung знаменитости са засечени зад кадър да използват Apple продукти, беше добавен още един. Тук ще ви го представим и ще си поставим въпроса защо това продължава да се случва. В последните седмици медиите бяха заляти от информации за Мача на века, противопоставил на ринга Флойд Мейуедър и Мани Пакиао. Двамата боксьори се изправиха на ринга в Лас Вегас в битка, след която джобовете им натежаха с 9-цифрени суми в долари. Освен баснословните суми, които двамата си разделиха от приходите от продажба на билети и телевизионни права, Пакиао и Мейуедър си докарват не лоши хонорари и от рекламни договори. Като част от спонсорски договор със Samsung филипинецът Пакиао, се показа с Galaxy S6, направи си селфита с този смартфон по време на претеглянето преди мача и по пътя към ринга. Освен това Samsung засне на Galaxy S6 Edge видео, показващо Пакиао зад сцената. След битката боксьорът постна в Twitter своя снимка, под която благодари на феновете си. Познайте от какво устройство. От iPhone, разбира се.

Това далеч не е първият случай, когато спонсорирана от Samsung знаменитост се издава, че всъщност използва в ежедневието си продукти на Apple. По време на Оскарите през 2014 година Samsung пръснаха милиони за реклама. Водещата на церемонията Елън де Дженерис си правеше селфита наляво и надясно със Samsung Galaxy Note, а после постваше в Twitter от своя iPhone.Дейвид Бекъм пък, в качеството си на глобален посланик на Samsung по време на Олимпиадата през 2012 година в Лондон, за което беше подписал ексклузивен договор, се показа на Супер Боул със своя iPhone 5S.Bend.it.like.Beckam Други известни личности със спонсорски договори със Samsung, които всъщност се издават, че ползват продуктите на Apple са футболната легенда Франц Бекенбауер, тенисистът Давид Ферер, шефът на T-Mobile Джон Леджер.iPhoneTwitter.043013 Даването на знаменитости да се покажат с продукти на дадена компания, което да повлияе на техните почитатели да си закупят въпросните артикули, е маркетингова стратегия, известна от десетилетия. Начинът, по който Samsung я прилага, обаче повдига много въпроси. Оставаме настрана въпроса дали знаменитостите изглеждат лицемерни и продажни, рекламирайки нещо, което не харесват. Какво ли си мислят маркетинговите специалисти на марката-производител, инвестирали купчини пари в знаменитости, които не само не ползват техните продукти, но и се показват с артикули на най-големия конкурент. А що се касае до въпроса от заглавието (Защо знаменитостите, спонсорирани от Samsung, продължават да ползват Apple), предполагаме, че можете да си отговорите сами.

То сега едвам изкарва десетина часа с едно зареждане, а после (с камера) сигурно не трябва да се разкача от зарядното... или зомбитата - с акумулатор на врата.

От него ще стърчи една ръчка и от време на време ще я завъртат за 1-2 минути, за да го позаредят хахах :-)

По-голяма част от потенциалните клиенти обаче решиха да чакат втората, подобрена версия. ИЛИ в прав текст: Никой, дори и iЗомбитата не купува.

" ...В момента търсенето на оригиналния модел надвишава производството ..." кое не ти е ясно !?

Преброявам iЗомбитата. Станаха + 1.

Прав си. Аз, като ай-зомби нямам абсолютно никакво желание да си връзвам на ръката друго, освен мартеница през март.