Apple започва да привлича корпоративни клиенти с щедри отстъпки за MacBook Pro

Без нови продукти през текущото тримесечие и в условията на низходяща тенденция в търсенето, Apple не разполага с много алтернативи за увеличаване на търсенето

Обратно в новината

Коментари - Apple започва да привлича корпоративни клиенти с щедри отстъпки за MacBook Pro | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за глупости? М2 е наличен всеки може да си купи. Това за което говори оригинсла на статията от където е преписвано меладърно е че има големи наличности на лаптопи с М1 които трябва да се продадат и за да станат привлекателни цената се намалява. Аман от дирници преписписвачи от интернет.

Аз фирма с епъл компютри не съм виждал. Не броя малки фирми с 5-10 души, уточнение

Е защото си гледал само в българско. Има много фирми а още повече университети където Apple e масов. Наистина сравнено с Микрософт е в пъти по малко но един мас струва 3 пъти повече от windows машина и трае 5 пъти по дълго.

Малко си ходил по фирмите.

Епъл така направиха големите пари - училищата и университетите в САЩ са с техните компютри. Това е бездънна многомилиардна ДЪРЖАВНА ПОРЪЧКА.

Без интеграция с АД, няма как да навлязат масово в бизнес света.

Някой просто не знае какво е малко предприятие в България. Преди 15 години бях на една конференция за малките и средни предприятия и един от презентаторите почна да пита - кой работи във фирма с повече от 10000 служители? 5000? 1000? 500? ( на 500 аз.вдигнах ръка, нищо, че пряко сили нашите бяха около 430). Е, аз бях единственият, който изобщо вдигна ръка. И презентаторът каза - е, за какви малки и средни предприятия говорим, при нас с под 500 са микропредприятия.... Та така и а макбуците - не знам коя фирма у нас ще поръча накуп 25, ча да получи отстъпката - тези, които масово ползват макбуци са филиали и им ги доставят централизирано от Европа.