17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като открият фалус-хуй и майка-вагина ще открият, че всичко отдавна е открито преди 120000 години.

Има нещо не както трябва в тази картинка. И то е най-важната характерна черта за изображенията в Наска - непрекъсната линия! Тук, при тази котка, тя липсва. Следователно, няма нищо общо с останалите изображения в Наска. Или е съвременно менте, или е древна имитация. Мое мнение, разбира се.

По-вероятно е повреда от ерозията. Така мисля!

некой зевзек сай изкудошил хахаха

паси си кравите.

Маца-хубавиаца !

Утре да открият куче

А тия така наречени "археолози" да разкрият какви зелени парички са им платили от загниващия еретичен запад, за да измислят разни псевдооткрития и тем подобни глупости. Всеизвестен е факта, че Господ създал света и човек по свое подобие и че преди 2000 години никакви човешки същества не е имало, кактои и че светът не е същестувал тогава още. Русия и руската православна църква са единствените сили, които ще сапсят света от ерест и западане.

Да, а Земята е плоска!

"... преди 2000 години никакви човешки същества не е имало..." Май не мислиш, като пишеш! Преди 2020 години се е родил Исус, за да спаси човечеството. Това е преди повече от 2000 години, ако не можеш да го сметнеш! :)

Алоу, "православния"! Като толкова държиш на църковните сметки за времето, вземи и я отвори тази Библия, та я прочети малко - може и с калкулатор в ръка. След 15 минути сметки и сам ще стигнеш до извода, че сега трябва да е 7528 година ОТ СЪТВОРЕНИЕТО НА РОДА ЧОВЕШКИ. Иначе, ако чакам да ме спасява патриарха с часовник за 30000 долара и возещ се на брониран Mercedes-Benz S-Klasse Pullman, за над милион от същите парични единици... Бля!

Доказано е, че линиите на Наска са правени от летящ апарат и са с непрекъсната линия. Единственно от височина можеш да видиш какво рисуваш, на Земята. Индианците са умирали от глад, рисунки в пустинята били рисували?. Без да познават колелото, впряга, дори бронза не познават, камо ли невъзможните а днес технологии с които са строени пирамидите и в Южна Америка а останалия свят. Сниквайте с мисълта, че човечеството са движа в спирала в своят живот на Земята. Имало е предишни цивилизации и та са били в пъти технологично по развити от днес. Но в измислянето на богове и религии едва ли някой може да задмине днешната "цивилизация"?

всъщност това което е доказано е горе долу точно обратното на всичко което пишеш

Изобщо не е доказано

Инките са умирали от глад?!? Навярно, докато са обработвали камъните за пирамидите си с бронзови длета, които и сега могат да се видят в музеите в Перу. Накратко - имали са и достатъчно храна и бронз, и колело, но само за ръчни колички - просто не са имали нищо подходящо за впрягане. А пък за "невъзможните технологии с които са строени пирамидите" - все не мога да схвана, какво му е смятате за невъзможно, да обработиш и пренесеш камък, тежък 1-2 тона, на ръка. Що никой не коментира технологията с която е построен замъкът на тамплиерите Krak des Chevaliers (сега в Сирия), който е ПО-ГОЛЯМ, от пирамидата на Кетцалкоатъл и е построен 200 ГОДИНИ ПРЕДИ тази пирамида на инките?!?

Чудо голямо. Хиляда гоини преди това, по нашите земи са изчислявали с голяма точност диаметъра на земята. В перу нарисували котка 1000 години по-късно. Този свят се е побъркал!

нещо ти куца историята!

Ми не не му куца историята прочети ти за варненското съкровище което е датирано на 6000 години и ще видиш че в него има транспортир и уред измерващ "златното сечение" та не е лошо да прочетеш как руснаците по някаква причина ни натискат да не говорим за съкровището което не се връзва със световната история.

хич не му куца историята на теб ти куцат знанията

така значи - транспортир и уред измерващ златното сечение ... няма лошо. как стигнахте до извода, че са пресметнали диаметъра на земята? всъщност и двата уреда не виждам с какво биха ви помогнали при пресмятането на диаметъра на земята.

Като казвам нашите земи, това не значи само България, а целия регион - Балканите, мала Азия. Ератостен например е изчислил обиколката на земята с много голяма точност, повече от два века преди тези образи да си нарисуват котката. Като такива изчисления е имало и преди него, но с по-голяма грешка.