Коментари - Руски учени откриха тайна нацистка база | IT.dir.bg
назад

Руски учени откриха тайна нацистка база

Руски учени откриха тайна нацистка база на Северния полюс.

Обратно в новината

Коментари - Руски учени откриха тайна нацистка база | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая снимка, която е дадена я има в google earth и е на остров Бел, през един два от тоя остров Александър/ра.

Путлер ще се усъвършенства от нацистката находка.

А на стената на бункера, руснаците са открили поредния артефакт....Снимка..не, не Адолф Хитлер! ...А на бабуля Меркел Фередже Хабиб! Райхсфюрера на хилядолетния Гейсъюз!! Хахахахахахахахахха

Бе то и т.н. Калашник си е немска разработка

Вижда се, кой си е гейче с мека китка, и не е ходил в казармата:) И никога не е разглабял АК-47.

Доста хора са били в казармата, и доста хора са разглобявали и 47 и 74, че и други. По-интересното обаче е КОЙ го е сглобил ?! Дали глупавият Калашников, който дори няма техническо образование, или екип от немски инженери .... в руски плен. И само за сведение АК означава "автоматический карабин" а не Автомат Калашников. Дори на руски е неправилно да се каже "автомат Калашников". И ако се върнем на разглобяването, всеки който е работил и с 47 и със 74 е забелязал разликата ... първият се разглобява и сглобява много по-лесно, частите буквално се плъзгат една в друга, докато 74 се запъва ..... немците вече ги е нямало :)) SturmGewehr 44 ...... или MP 43/44

Значи е руска земя, като слона и пингвина, а аз вярвах на Хашек.

Това руснаците са големи откриватели.Всичко,де що има по белия свят,все те са го открили.Само дето за луната закъсняха,но след двайсетина години и там ще стъпят.

закъсняха, защото късно се включиха в лунната надпревара /почти 5год. по-късно от Американците/ а и бюджета беше 3 пъти по-малко. Не си мисли, понеже са тъпи....все пак изкараха първи човек в космоса!

По това си приличат с македонците.

че са умрели от бяла "мечка', ама не от месото.

В крайна сметка от мечка, бяла, кафява, руска все тая,- мечка - мечок??

Къде е архипелага Земя на Франц Йосиф, къде е Северния полюс!!!

тайна комунистическа база на Лубянка...

Знаете ли, какво е хобито на Руснака на Крим? (Има и филми в Ютуб) ходи да копа на места, където са се водили сражения за нацистки предмети и ордени, за да ги продава за долари от тия зелените - американските хартийки. :)))))))))))))))))))))))

Еми като има тъпанари да си дават парите за глупости - що да не им ги вземат? Долари,долари ,ама и те са пари,нали?

Не тъпако Иванушка, никой не ходи да копа за тоя дето духа - копат, щото росто измират от глад!! Щото нали знаеш - "Кръйм наш ... и да го духат тия там" ... руска бляд недоклатена ...

Като чуя руски учени и ми става смешно.

От кое....или за забрави за Менделеевата таблица?

Ами като си необразован, нормално.

И Циолковски

Руснаците са я намерили през 1945 , но сега се сещат да споделят за нея!!

Идиотизмът на русофобите е безкраен. Щом руснаците са открили нещо, то то е "отдавна известно". Следва да бъде оспорена таблицата на Менделеев.

Мечтата на руснака - да намери нацистко съкровище и да го продаде, за да си купи водка.

Поредната миризлива руска партенка,охотно размахвана от путинофилите.

до следващата година - за празника по случай 100 годишнината от Великата октомврийска.

От Дир-а пак не са успели да си запълнят дневната квота за създаване на напрежение и пропаганда около Русия, та се е наложило да преписват стари новини.

Там ли е входа за "вътрешната земя"

както пише в "Швейк"- вътре в земното кълбо имало друго кълбо, само че по- голямо.

Нито е тайна база, нито е сега открита. Явно руските учени не могат да изпълнят зададената путинолетка, а все пак мизерния пролетариат трябва редовоно да се дрогира с руски пропагандни лъжи.

НАГУРСКОЕ - ИМЕТО НА РУСКОТО ЛЕТИЩЕ И ЗАСТАВА ДЕТО РАШКИТЕ ИМАТ НА ЪО ОСТРОВ:))) .. СЕГА МОДЕРНИЗИРАХА ЛЕТИЩЕТО И ЩЕ РАЗПОЛАГАТ 24/7 ТАМ ИЗТРЕБИТЕЛИ , СТРАТЕГИЧЕСКИ БОМБАНДИРОВАЧИ И МАЛКО С400

НА САХАЛИНСКИЯ ОСТРОВ МАТУА 2017 ЗА ВТОРА ГОДИНА ЩЕ ИМА ЕКСПЕДИЦИЯ НА ТИХООКЕАНСИЯ ФЛОТ НА РФ ... ТРУМАН ГО Е ИСКАЛ ОТ СТАЛИН ЗА АМРИКАНСКА БАЗА - ИМА ЯПОНСКА ПИСТА ОТОПЛЯВАНА С МИНЕРАЛНА ВОДА :))) .... ПАК МИСТЕРИОЗНА БАЗА ... ИМА И НЯКАКВИ ОБОРУДВАНИЯ ЗА ЛАБОРАТОРИИ ... А ВСИЧКО ОРЪЖИЕ В НЕЯ ИЗЧЕЗВА 1945 И НИКОЙ НЕ ГО Е ОТКРИЛ ...... РАШКИТЕ Я ИСЛЕДВАТ МНОГО БАВНО И ПРЕДПАЗЛИВО ... ПРЕДИ ВСИЧКИ ВЪРВЯТ РУСКИ ВОЙНИЦИ ОТ БИОЛОГИЧЕСКИТЕ , ХИМИЧСКИТЕ И РАДИОЛОГИЧЕСКИТЕ ВОЙСКИ И ВЗИМАТ ПРОБИ - ВОДА - ВЪЗДУХ - ПОЧВА - ПРЕДИ ДА ПУСНАТ ДРУГИ ВОЕННИ :))

от бяла мечка не са взели ...и гледай сакатлъка станал.

а може и от тюлен (NAVY SEAL) да са натръшкани?

Ще са замесени руснаци и няма да има веднага някаква конспирация! ХА ХА ХА Цялата им работа такава!

Открили са ми дедовия. Индипендънт преписва от ТАСС, и балъчорите цъкат с език.

Само руснаците могат да открият нещо, което никога не е било губено.

Може да са открили само някоя тайна стая скрита зад плакат като в игрите с нацисти.

jingiby

Островът не се казва Александра. Така е на руски в падежна форма. На български език е остров Александър. Носи името на Александр фон Кробатин, военен министър на Австро-Унгария.

ИДИОТ ... Земля Александры Материал из Википедии свободной энциклопедии ... Не следует путать с Острова Александра. Не следует путать с Остров Карла-Александра. ТВА МНОГО НЕОБРАЗОВАНИ МУТРИСТАНЦИТЕ :)))

НЕ САМО ИДИОТ ... АМИ ОЩЕ 25 ИДИОТА СА СЕ ПОКАЗАЛИ иНТИЛИКТУАЛЦИ :))) .... НАГУРСКОЕ - РУСКА ЗАСТАВА ..... - НА ЗЕМЯТА АЛЕКСАНДРА НАРЕЧЕНА В ЧЕСТ НА АЛЕКСАНДРА ДАТСКА ! .... Во время Великой Отечественной войны в западной части острова действовала немецкая метеостанция, названная Кладоискатель, а также база отстоя и дозаправки подводных лодок. Метеостанция была открыта в рамках проекта под кодовым названием Вундерланд (Страна чудес) в 1943 году и проработала вплоть до июля 1944 года

Абе Бай Х..й, Детройта, ти като си такъв голам Русофил, защо не използваш руски никнейм а ми си с американаки, пълячо такъв

Този филм съм го гледал и нацистите опредлено не бяха умрели от мистериозна инфекция породена от разваленото месо на настинала бяла мечка :)

това е базата където е заснет филма "Нещото" ( The Thing )