Коментари - Армията на САЩ планира нов шпионски сателит? | IT.dir.bg
назад

Армията на САЩ планира нов шпионски сателит?

Армията на САЩ планира да създадат нов сателит за наблюдение, който ще наблюдава космическото пространство и ще следи за ядрени експлозии.

Обратно в новината

Коментари - Армията на САЩ планира нов шпионски сателит? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Преди няколко години Русия предположи, че зачестилите аварии с руски космически апарати може да са били предизвикани от външна намеса" А вие к'во очаквахте ?! Или си търсите оправдание за скапаната си продукция ;-)

За военни или цивилни нужди - САЩ развиват високи технологии. Да, там капитализма мачка средната класа и в страната има напрежение, обаче вижте вътрешността на един колеж, който е посещавал наши университети може да направи разликата - къде са те, къде сме ние. https://youtu.be/546zAa57AJE - и това е от 2010 година, от тогава хората сигурно са се развили.

Бъзикайте се, но американците се развиват и си следват доктрините.

И как се развиват? С насилие и за сметка на много държави, които унищожават и подчиняват.

Ще цитирам едно изказване от реч на Георги Атанасов - премиер на НРБ преди 10 ноември 1989. "...Марксистко-ленинското учение е всесилно, защото е вярно"... но сега другари, можем да кажем, че марксистко-ленинското учение е вярно, защото е всесилно ." Какво чудно има, по-силният винаги диктува правилата.

американците и пречат.

ще могат да го изстрелят преди да е гръмнала ракетата или ще използват хвърчило

Не бе, вие, "великите" путлераси ще си предложите таксиметровите услуги, поне засега...е, поне докато американци като Илон Мъск, изпреварили със столетия средновековната ви кочина започнат да изстрелват граждански полети в космоса, техниката на НАСА, както и всичката военна техника на САЩ. А вие когато измислите ракета като Совалката, която да може да се изпозлва многократно (щото посрания ви Буран само го изкопирахте на външност, ама не мръдна наникъде от там нататък), пак елате да пишете. Че само преди 2 месеца 2 от ракетите ви, уж много надеждни се взривиха и Путю изпадна в стрес, ботокса му се сбръчка и започна с масови уволнения

Селфита ли ще си правят?