Коментари - Край Земята премина обект с фалическа форма | IT.dir.bg
назад

Край Земята премина обект с фалическа форма

Наскоро край Земята премина астероид, чийто произход не е от Слънчевата система. Астрономите обаче останаха изненадани от странната му фалическа форма.

Обратно в новината

Коментари - Край Земята премина обект с фалическа форма | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе май си прилича на Хилядолетия сокол...

Други астрономи са забелязали две огромни космически кълбета - с ташакообразна форма, без космо-образувания! Предполага се , че те пътуват следвайки фалическия астероид и заедно търсят дупки, по възможност черни , за оправяне. Все пак и Вселената има нужди и поддръжка!

Добре че този космически фалос не прееба Земята ...

"Заради СВОЯ произход, АСТРОНОМИТЕ по света са насочили телескопите си към астероида" :-)))) Та тревожният въпрос е: "Какъв е ПРОИЗХОДЪТ на АСТРОНОМИТЕ?" ... А бе, какъв е произходът на астрономите? Знае ли някой?

Какъв е произходът на неправилно пишещите за астрономите?

И кое по-точно е неправилното, моля? Или просто така си пишеш, като да не зАспиш?

вие четете ли какво пишете? Обектат бил уловен от гравитацията на слънцето... .. обаче нама да може да бъде уловен от гравитацията на слънцето ?!?! фалическа му работа

Ясен знак, че ни чака само к.

RedHat

Извънземните минават с кораб около земята с включен "cloak mode" и земляните дори това не могат да разпознаят мислейки го за астероид! Жалка история!

Не земляните, а "учените", "журналистите" и подобните им от системата за промиване на мозък. При тях положението е неспасяемо. На компютъра поне можеш да сложиш диск и да го преинсталираш, да го оттървеш от бозата.

Е как установиха че идва от друга звездна система?

По скоростта и траекторията.Идва по хипербола и ще отлети по хибербола на майната си:)

ВСИЧКИ ПЛАНЕТИ В СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА СА ГОРЕ-ДОЛУ В ЕДНА ПЛОСКОСТ ... А ТОЯ ОБЕКТ ВЛЯЗЪЛ ОТГОРЕ - УСКОРИЛ СЕ ПОКРАЙ СЛЪНЦЕТО ВСЕ ЕДНО ЧЕ Е УПРАВЛЯВАН - И МИНАЛ ТОЧНО ПРЕЗ ОБЛАСТТА В КОЯТО МОЖЕ ДА ИМА ПЛАНЕТИ С ТЕЧНА ВОДА ... ...

Crazy Space

Ако беше внимавал в час по физика щеше да знаеш, че ускоряването когато не си на кръгова орбита е чисто автоматично явление и се обснява много просто ако забележиш, че с една къса вървица когато връткаш нещо за да е опъната вървата трябва да го въртиш бързо. Когато вървата е по дълга можеш и по-бавно:) Та с думи прости ако не се беше ускорило вретеното щеше да падне на слънцето. Орбитата на земята макар и близка до кръг същшо не е кръг и на моменти се ускоряваме и забавяме:)

Изкуствен произход. Звездолет от планетата Аякс на фантаста Дилов. Или междузвездния от "Среща с Рама" на Артър Кларк

Междузвезден голям червен кур... Сигурно се е запътил към някоя черна дупка.

:)))))

Днес денят ми ще е весел :)))))))

НЕКА И АЗ ДА КАЖА КВО СА КАЗАЛИ ОТ НАСА : - ОБЕКТА Е ЧРВЕНИКАВ , КОЕТО Е ИДЕАЛНЯ ЦВЯТ АКО НЕ ИСКАШ ДА ТЕ ЗАБЕЛЕЖАТ - ВЪРТЕЖА ОКОЛО ОСТА СЪЗДАВА ИЗКУСТВЕНА ГРАВИТАЦИЯ АКО ТЯЛОТО КУХО .... И НАЙ-ВАЖНОТО - ОБЕКТА Е МИНАЛ СЛЕД КАТО СЕ Е УСКОРИЛ ОКОЛО СЛЪНЦЕТО ПРЕЗ ТЪЙ НАРЕЧЕНАТА "ОБИТАЕМА ЗОНА " ОКОЛО ЗВЕЗДАТА - ЗОНАТА КЪДЕТО ИМА ТЕЧНА ВОДА .... ВСЕ ЕДНО ЧЕ Е СОНДА ИЗПРАТЕНА ОТ ЗЕМЯТА КЪМ ДРУГА ЗВЕЗДА :))

Странно аз си мислех, че черният цвят е по-незабележим иначе и самолетите стелт щяха да са червени;) Обекта е минал по хиперболична орбита демек не е правил зигзаги, ускорявания и спиорания различни от които би поравил безумен камък.С две думи няма как и да разберем. На този етам земен кораб не може да го догони по никакъв начин.

ТВА ПРОЧЕТОХ ЗА ЧЕРВЕНИЯ ЦВЯТ НА ОБЕКТА - САМО СПОДЕЛИХ

а може това да е отговор на нашите съгнали към космоса за търсене на извънземен разум.

"Обектът C/2017 U1 идва от друга звездна система, като той е бил уловен от гравитацията на слънцето по случайност." "Скоростта, с която той се движи е много голяма. Всъщност толкова голяма, че Слънцето няма да може да го улови с гравитацията си ..." Басийййй

Мани ги тия бастуни. влязъл е с 25 км в секиунда което за космоса хич не е голяма скорост.

"Среща с Рама."

ДЕБИЛЧЕТАТА НЕ СА Я ЧЕЛИ :))

...или ,,Галактическа балада,,.....

НЯМА ДА НИ СЕ РАЗМИНЕ ! ТОВА Е ПЪРВАТА КАПКА ОТ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ АСТЕРОИДИ КОЙТО НАХЛУВАТ В СЛЪНЧЕВАТА С-МА !

Да бе първата, кой знае колко са минали и минават незабелязани:) Очакват се и близкопрелитащи звезди ама по-късничко след няколко милиона години:)

Добре, че не ни се завря отзад.

В страницата на НАСА пише, че е дълъг 400 метра

Fifi, играеш ли cs1.6?

Космически Топки Преди редакторчето да скрие поста - става дума за една от големите комедии на Мел Брукс.

Аз ли нямам фантазия, астрономите ли са с болна фантазия. Не виждам нищо фалическо на снимката. Освен ако има и друга снимка с друг ракурс.

Онези са очевидно с мръсно съзнание и може би гейски наклонности.

"Протестна мрежа" били много разочаровани, че ще напусне Слънчевата система преди да могат да се наденат на него :'(

Гладна кокошка просо сънува.

Очаквайте между галактически Астероиден дъжд ! Края е близо !

Гогов, какво ви става днес в дира? Която и статия да отворя - неправилен правопис... Не се пише НА СКОРО, а - НАСКОРО. Защото - когато думата представлява наречие със значение "преди малък период от време, неотдавна" или "след малък период от време", се пише слято наскоро.

Статията не е за ;литература.Че са неграмотни неграмотни са ама все паак можеше да кажеш нещо и за метеорита.

Статията е интересна от научна гледна точка. Мисля, че трябва да е изпипана и граматически, защото я четат и по-малограмотни хора, тъй като хората са различни във всяко едно отношение и четейки правилен текст, искат или не - те се ограмотяват...

"Новината е интересна, но предпочитаме да я прочетем в друга статия. Тази е писана от малоумници." - дежурния лекар

Истината която КРИЯТ : За съжаление това е първия от стоиците хиляди астероиди който идват в слънчевата система , след гигантски сблъсък и взрив !

Вретоновидна форма и най-подходящата за космически кораб за преход през черни и бели дупки. Вероятно не е успял да се възстанови след прехода и сега се рее безжизнен, а ние с жалките си познания си мислим, че е астероид.

Малък е за междузвезден кораб. В черна дупка каквото и да си се разпадаш на спагети.С тази форма би влизал добре в атмосфера.Наистина може да е космически кораб успял да се облепи с голямо количествио пепел през милиардите години през които странства. Даже ако е загинал моментално и се е разхерметизирал то и извънземните вътре миже да са прекрасно консеервирани:)

Що да е малък? Ами ако са вид насекоми с колективен разум? :) Любопитното е друго, дали посоката на движението му в пространството съвпада с най-дългата му ос. Ако да, може наистина и да има изкуствен произход. Па било даже и под формата на изстрелян "снаряд"

Пък аз се чудех откъде се вземат спагетите.

ала, бала. за вакум формата няма значение. за среда различна от вакум, формата с наи малко съпротивление е капковидната.

Размери 180 на 30 на 30 метра. Демек безопасен за земята като цяло.Локално не се знае предвид формата си и как би влязъл в атмосферата. Или дали няма да го разпадне земната гравитация.В най-лошия случай ако ни бепе запукал с острото и не се беше разпаднал локално имаме към 4 гигатона тротилов еквивалент.

Това са размери подобни на руската подводница Акула. Е тя бе 17з метра дълга и 21 метра широка. Но нещо с такива размери се прави от хора. А иначе това с "фалическа форма", показва мръсното съзнание на занимаващите се по темата.

Законите на физиката в слънчевата система не важат извън нея. Първата сонда -Войаджър при напускането на системата през 2012 г. , рязко си е намалила скоростта - нещо което за учените е необяснимо . Така ,че за формата на астероида - няма нищо не логично - той просто идва от среда с други измерения и закони ,които не познаваме !

Логична демек кръгла форма има само астероид достатъчно голям, че да се спелска пт собствената си гравитация. Следват разни други балоноподобни форми. При малките астероиди като този всякаква форма е логична тъй като собствената му гравитация е нищожна и от там и формата му.За другите закони заеби, вселената се наблюдава далеч извън слънчевата система от доста време. За сега нмищо различно не е намерено.

"...при напускането на системата през 2012 г. , рязко си е намалила скоростта..." Съвсем естествено - навлиза в непозната територия. Не може да се юрне кат' невидяла, требе си по-внимателно, че току-виж се е натресла на некой крив фалически... ъъъ... физичен закон :)

Клюка или наука?

На снимките освен научното име по класификация, пише и нормалното име - някакво си Oumuamua. Някой да знае как се чете? Звучи като възклицание на жрица (нормална, не магистрална).

Значи астероидът първо бил уловен от слънцето,а после скоростта му била толкова голяма, че нямало да бъде уловен. Глупости на търкалета. астероидът влиза в нашата система с много малка за космоса скорост- едва 25 км в секунда, минавайки покрай слънцето ще се ускори до 87км в секунда.Най-близо ще премине до земята на 2.4 милиона километра или 8 пъти по-далече от Луната.Като си гледам фалоса той няма вретеновидна форма значи астероида има вретениовидна,а не фалическа форма.Така и не намерих колко тежи.

Твоя колко тежи?

Това звучи малко като вица за инж. Ганев и айфеловата кула.

вселената ни показва среден пръст.

Авторът на статията или има непреодолимо желаниее да напише нещо впечатляващо, или му липсва секс и вижда фалоси и йонита на всякъде около себе си, а може и просто да не знае, че в приодата не всичко с издължена форма е фалос.

очевидно, на база определението, въпросните учени са били гладни феминистки или опаки!

Ей, човек и в Космоса не може спокойно да се изпикае от воайори!

Това е кораб на извънземни.

Само е подранил петнайсетина години.

Ееех, Стоенчо Стоенчо. Кой за каквото си мечтае: някои щяха да кажат че това прилича на пръчка, други - че това прилича на извънземен кораб, трети ще кажат че е просто странен астероид, дори ще има хора които да си мислят че това е послание от господ. А ти казваш че ти прилича на фалос. Е, кой за каквото си мечтае - или поне тайно се надява.

би ми било инмтересно какви са размерите и скоростта на астероида.

Среща с Рама!!!

още поне 100 години няма да има кой се срещне с Рама...

голяма скорост, голям студ, течен в началото, никакви препятствия, и почти микакво налягане. А може и за нас да е фалукамък, а за другата звездна система да е кораб, робот, каменинтелект.

Може ли някой да каже какво е фалическа форма, че нещо не ми е ясно от снимката???

Фалическа идва от фалос, което е к.р на гръцки. Оттам астероида явно прилича на това. Само му липсват двете сфери в единия край. :-) Иначе с тази форма може да е и заселнически кораб изпратен към нашата слънчева система.

ако беше панднал на земята щеше да ни еве маата даже да е танак като каруцарски гвоздеи

Ползвайте хубавия български език.

Фалическа? А къде са му ташаците?

Очевидно астероидът е евнух. Останалите атрибути или ще дойдат по-късно, или са се изгубили безвъзвратно в космическата бездна. За всеки случай ще е добре да се проверят нашите газови гиганти за нови сферични спътници :)

Е, сега кой за квото си мисли... Не им показвайте Роршах, че ще се изчервите.

Гогов, ти сериозно ли? Представям си на тестовете на Роршах какво ще виждаш. В официални източници пише че размерите му са около 180  30  30 m или максимум 6 към 1. Има толкова зеленчуци, които отговарят на това съотношение ти пак за xy-йове си мислиш.

Извънземните ни изпращат знаци ,може би.

Гати въображението - "фалически"! По тази логика, при съотношение 1:10, онази ми работа трябва да е дълга 55см! А не е!

Ти пък. Може да си е същата дължина, но тънка като солетка...