Астронавт от "Колумбия" пое НАСА и обеща нова космическа ера за САЩ

Бил Нелсън ще управлява агенцията в момент, в който тя ще трябва да се справи с няколко големи предизвикателства

Обратно в новината

Коментари - Астронавт от "Колумбия" пое НАСА и обеща нова космическа ера за САЩ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в това време НАСА продължават с жалките си и безумни лъжи - че щели да закарат (и върнат!) човек на чуждо небесно тяло САМО СЛЕД 2-3 ГОДИНИ :) (2024-та)... А в същото време търчат по земята и гледат страхливо нагоре да не ги шибне някоя РЕАЛНА китайска отломка от РЕАЛНА суборбитална ракета, лол... с това се изчерпва взаимодействието им с космоса. Но дузината лоботомирани техни зомбита тук още им вярват :) макар че времето тече неумолимо. ТИК-ТАК, тези две години ще минат толкова неусетно и бързо, както минаха и досегашните две, в които съм тук, насред фанатизирания ви КУЛТ :)

Айде сега вижте разликата между написаното от мен - и поредната квичаща имитация на юдо-мангала по-долу :) неграмотен, жалък и винаги говори за Русия, която го е изнасилила - за разлика от мен, който НИКОГА не споменавам която и да е държава освен Световния Юдо-мангалски терорист. :)

Споменавай - или не споменавай - когото щеш, но си гълтай цялото канче с лекарства дето ти дават, знаеш как като се раззврякаш както сега се оказваш първо олигавен от пяната, после и по-лошо става, трябва да те преобуват.

Защо се излагаш толкова много бе.

Значи сега пред НАСА има предизвикателство да върнат на Луната американски астронавт. Очевидно преди 50 години това не е било предизвикателство, защото тогава представяха нещата едва ли не като ходене до супермаркета с пикап. Само че е било лесно, защото в студиото на г-н Кубрик не е имало драма.

Айде пак се развряка врякалото Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и килметър. Не се наврещя ей.

Досегашната история се е снимала в студията на "Метро Голдуин Майер". Сега вече ще се снима при "Парамаунт".

Отде ви изравят бе.

Абе тяхна си работа кой да бъде шеф на НАСА. Ама поредният 78 годишен човек на висша държавна длъжност, пък бил той и много свестен... Обещава "нова ера"?! Геронтокрация. Проблемът им е, че те отдавна са достигнали своето ниво на кампетентност и сега постепенно се отправят към "зоната на здрача" или се връщат в детството. Дано по-младите в НАСА да устискат фронта и да продължават с успехите.

Ново попълнение на Белия Старчески Дом

PEYTSCH

Коя маска кой е ?

Щом е от Колумбия, значи е.... гърмян заек!

И новия шеф на НАСА, и неговата заместничка са летяли на совалките. Рогозин през1988 г. завършва Университета по марксизъм-ленинизъм към Московския градски комитет на КПСС. Летял е само от бюро на бюро.

Не се наврещя ей.

Накрая добра новина. Дано този кравар да фалира измислената НАСА, а покрай нея ит всичките им измислени краварски космически фирми(фалщиво наименование) начело с тази на Маск. И тогава Русия и Роскосмос ще са без конкуренция при изследване на Космоса. Послепис: днес не пиша болд, както го правя нормално, защото ми свърши мастилото за този шрифт, овци и евреи такива.

Шибаното лайно не спи, а дебне. Хубаво ли е да си отпадък, с когото се гаврят всички? Докато още си жив де, ковто няма да е дълго...

Снощи срещнах един, който успя да ми почеше крастата и сега имам пак средства за болд шрифт. Искам веднага да съобщя, че аз мога да докажа че както НАСА никога не е пращала Аполон на Луната, так и този дет ще й става шеф никога не е летял в Космоса щото те краварите не могат да летят в Космоса, за разлика от Русия която мой си лети до всяка една точка на Вселената

баси ненормалника