Коментари - Астрономи откриха най-старата черна дупка във Вселената | IT.dir.bg
назад

Астрономи откриха най-старата черна дупка във Вселената

Тя се е появила преди повече от 13 милиарда години

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Астрономи откриха най-старата черна дупка във Вселената | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз отдавна съм предложила моята нова авторска теория за нов модел на Вселената който обяснява всичко това и няма противоречие обаче реакционизмът е толкова голям че не искат да го приемат а всъщност в моя модел всичко си идва по местата тъй като няма никакъв голям взрив и тази теория не вярна а просто Вселената е изкривена по меридиана на времето до сфера И така както ние ги виждаме най-далеч във времето така и те оттам Биха ни видяли най-далеч във времето но това не значи че времето е права линия то е кръг и всичко е там относително

от дупката на нациста сорос нема.....

Пфуф, глупости.

400 млн. г. от "гооемия взрив" все още нямаше галактики! Бях там и знам!

Здравейте педераси путинофили ! Имам към вас въпрос: колко от вас пишат на клавиатури,руско производство Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА.

Всъщност има руски коли, компютри, трактори, камиони и бяла техника.

Физичните закони се изменят във времето, според теориите на днешните "учени". А с "термина" галактика-приемник се кърти мифката. Излиза, че черните дупки не се самообразуват в центъра на галактиките а щъкат готови в междугалактическото пространство и си търсят галактика-приемтик без черна дупка.

Въпросът е спорен. Дали черните дупки се образуват в галактиките или галактиките около черните дупки, а те са образувани преди тях още по време на големия взрив. Може би има и от едните и от другите.

Има калабалък от предварително образувани черни дупки. Коя се е уредила с галактика, уредила. Другите духат супата. Както твърдеше Чичовото.

Лили Иванова ?

а тука корабче да плува, а?