Атомните физици решиха: Остават 100 секунди до Страшния съд

Символичният часовник е много по-близо до катастрофа, отколкото през предишните години, откакто съществува

Обратно в новината

Коментари - Атомните физици решиха: Остават 100 секунди до Страшния съд | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Педофилите, които управляват света, на какво мнение са?

Атомен физик кво ще да рече? Химик? Химията е физика на електроните в атома, основно на тия от валетния слой. Може би имат предвид "ядрените физици". Ядрените бомби са тяхно дело, бомбата се нарича "ядрена" а не "атомна " защото енергията идва от реакции в ядрото на атома: делене или синтез. А някакви слабоумни нарекли и централата в Козлодуй "Първа атомна" и от тогава айде АЕЦ Козлодуй.

ако с нож разрежеш един хляб на две какво реално правиш? режеш хляба на две или режеш хилядите индивидуални трохички, които са на пътя на ножа всяка на по две. Всъщност и двете. Процесите породени от атомните/ядрени бомби правят ли нещо с атома? - да, разделят ядрото на парчета. Процесите породени от атомните/ядрени бомби правят ли нещо с ядрото на атома? - да, разделят го на парчета. и двете наименования си имат своето място и сами по себе си са правилни стига да се използват в правилния контекст. в контекста на статията е абсолютно без значение, кое от двете е използвано.

Не съм учил за хлебар. В случая, понятието е свързано с това, от къде идва енергията. А тя идва от ядрото на атома. По подобна причина тъпанарите казват "платно-ход", а знаещите "ветро-ход" и "пара- ход".

Да ви еб@ в малоумниците, заврете си този часовник в задниците и се хвърлете от някой мост.

ако някой имаше интерес света да свърши, отдавна щеше да се е свършил. не смятам, че човечеството пряко умишлено би се самоунищожило (примерно с ядрена война). не казвам, че не може, казвам че няма да го направи. виж проблем като глобалното затопляне или някаква пандемия са много по-реални заплахи за човечеството като цяло. Сегашният Ковид не е така страшен само защото смъртността от него не е така висока, но това не значи че утре няма да се появи друга зараза, която да убива примерно всеки втори. тия историйки със заплахата от киберинформационна война, лъжливите новини, кибер агресия ... силно се преекспонират. не ги виждам като заплаха за човечеството като вид. спъват развитието и усложняват взаимно отношенията, но какъв е ефекта на биологично ниво - почти никакъв. Фалшиви новини, измами и тн. е имало и по вестниците, и по радиото, и по телевизията ... с времето сме свикнали с всички тях и на интеренета ще му хванем цаката.

В грешка си за 4 от 5-те. Наобратно са.

че ти нещо виждаш ли изобщо? Като започнат да те управляват безплодни - шмеркел, а сега и всякви лгбт демек безплодни от главата - какво по-голямо заплашващо нещо искаш??? Тези изобщо не ги е еня за човешкия род, изобщо, никак, 0. Това ако не го виждаш, купи си мозък.

Пълни, нагли простотии. Има само една реална заплаха за света - но за сметка на това е гнусна, близка и неизбежна. Те вече владят света - затова е забранено да се споменават по име. Макар да са обикновени нагли мангали. Всички останали заплахи или идват от тях: като Ковид мерките - или са ИЗМИСЛЕНИ от тях, за да ви държат в страх от въображаемото, докато реалният план за унищожението ви се осъществи: като ядрената и студената война, глобалното затопляне и всички други фантастики. :) Ядрена война никога не е имало и никога няма да има. Ако е можело да има - е щяло да има. За сметка на това глобалният концлагер вече е факт!

Ми то имаше ядрена война вече бре. Питай японците. Късмет, че потърпевшите нямаха бомби да отвърнат.

Глупости. Това не беше война, а еднократен геноцид. Осъществен, разбира се, от същите изроди, за които говоря по-горе. Но е доста спорно с какъв тип бомби е бил осъществен. И ефектът от тях със сигурност е несравнимо по-нищожен от пропагандата по филмите, с която ви промиха мозъка, за да се страхувате от нещо несъществуващо и невъзможно.

какво имаш предвид под "глобален концлагер"? то човечеството от как го има е затворено на планетката ни, а откат съществува цивилизацията дори в най-простия и вариант се подчинява на някакви правила нямаме свобода да я напуснем земята, поне за сега. не защото някой ни забранява, просто защото не можем. ако искаш да живееш извън правилата на обществото, не е сложно купи си 10-20тина декара земя (зависи къде в България ще ти струва 10-20хил лева и по принцип са достатъчни да изхранят 1 семейство), тегли едни майни на обществото и си живей там както си поискаш. има хора които го правят и твърдят, че си живеят много по- щастливо от преди. Никой не им заповядва, никой не ги управлява ...

Правиш се на ударен. Глобален концлагер означава, че от една година си затворен като куче и нямаш елементарни права. И става все по-зле. Сляп ли си? Или те е страх да си признаеш истината? Или просто си бил мизерник винаги, не си пътувал никъде, нямаш бизнес - и сега тоталната геноцидна диктатура ти се струва, че не ти пречи лично на теб... а другите кучета ги яли!

Хахаха - чифутските тролчета бичат мълчаливо минуси - дори на очевидната необорима истина! :)

Пълни, нагли постототии. Има само една реална заплаха за света - но за сметка на това е гнусна, близка и неизбежна. Те вече владят света - за това е забранено да се споменават по име. Макар да са обикновени нагли мангали. Всички останали заплахи или идват от тях: като Ковид мерките - или са ИЗМИСЛЕНИ от тях, за да ви държат в страх от въображаемото, докато реалният план за унищожението ви се осъществи: като ядрената и студената война, глобалното затопляне и всички други фантастики. :) Ядрена война никога не е имало и никога няма да има. Ако е можело да има - е шяло да има. За сметка на това глобалният концлагер вече е факт!

да не живеят около някаква черна дупка, че от 70 години часовникът им все показва няколко минути до Съда? Или може би се дължи на факта, че някои от тях все пак имат жени около себе си...

Вече минаха 100-те секунди и... нищо!

"2 minutes to midnight The hands that threaten doom 2 minutes to midnight To kill the unborn in the womb..." Ъп ди айронс...;-)

Хубавото е, че ще бъде за много кратко, по-малко време от една инжекция с ваксината на АстраЗенека! Оно си е казано: Изгори, за да светиш!

олЕ !

Няма връщане на зад, часовника цъка и края идва. Вируса ( хомо сапиенс ) заразил земята разяжда всичко. Скоро земята ще се ваксинира и този вирус ще изчезне.

не така мислят от големите фармацевтични компании...вируса няма да изчезне, но едно е сигурно ако часовникът ЦЪКА...ще продължаваме да живеем, ако спре да ЦЪКА...ще повикаме техника, а ако техника го няма какво да се прави... ще живеем без часовник..мамка му...

Бах ва у часовникарите!

Ще можем да върнем някоя-друга минута назад като се справим с руските тролове, откак откриха, че имат достъп до масите - които са толкова лесни за лъгане не от вчера - гледай какво става, наводняват всичко и навсякъде. Дори в невзрачен сайт като тоя тук наводняват с идиотизмите си. Все по-малко ефикасни са наистина но има още време да мине докато бъдат напълно обезличени.

А говедарските евроатлантически толерастични тролове ни приближават все повече до края...По прости са и от онуй простото...

Да бе да, щото на 1000 твои поста я постна веднъж я не. Я марш оттука.

Ти ли бе говедо ще казваш кой да е тук и кой не? Нещастен дебил роб на новия ред... Ваксинира ли се,или пиеш белина в комбинация с доместос? Нали така ви каза оня тромпета...

Марш оттука бе, аман от вресливи неудачници.

Такааа,ядрена войа няма да има ,все пак и тези които имат по 200 ядрени бойни глави живеят на тази Планета и го знаят !!! Досега щешв да стане . Мисля че вероятността да затрият ,обаче природата с други средства за жалост ...става .

Уникална простотия!

смешковци, които се нуждаят от внимание и ....ми палички естествено! ссср умре без война, и върнаха сахатника обратно! утре рф ще фалира отново, и часовника ще го върнат на 6.45!

Какъв съд бе, вие бате Бойко питахте ли го?!!? А иначе , ядрената война която се чакаше от години, отпадна. Ако не сте забелязали, война започна, амо по друг начин и бедните, ще го уухат.

Не се наврещя ей.

Ами ... живи здрави! Помагайте си, обичайте се, че не се знае кой луд с ракета ще натисне червеното копче. Но това е най-малкия проблем. Утре може да ни тресне метеорит или да гръмне някой супервулкан. Тогава ще настане хаос. Като гледам по какъв начин правителствата /не/ се справят със сравнително дребни проблеми и се оплитат като патета в калчища, ако дойде нещо подобно, те просто ще рухнат. Първи ще са демокрациите. Там отиваш на власт за да търгуваш с нея и нищо друго. Тоталитарните режими ще се задържат по-дълго, но до кога? Обичайте се и си помагайте!

Голямия плюс на ББ е че е пожарникар с докторска степен, или в извънреди ситуации се оправя. Виж кагато е нормална ситуация не толкова добре.

демокрациите гръцки нямат проблем, проблеми имат изчезналите динозавърски режими като ссср

Ами хайде де! Да започва тази ядрена война, че ни проглошиха ушите с нея. От 60-те все я чакаме. За какво се претоплят само стари манджи. Хайде да видим кой ще я започне и другите как ще реагират. Всеки все голям го вади, ама на приказки.

Благодари се, че е само на приказки.

"пандемията може да ни послужи за тревожен сигнал и за ярка илюстрация за неподготвеността на правителствата и международните организации да се справят с глобалните предизвикателства" Т.е. оправдават се защо си присвояват още власт над хората, за да могат да ги принуждават да правят какво сметнат за необходимо.

Кой плаща на тия, та да се занимават с такива ритуални глупости ?

Със сигурност не плащат първосигнални хора като тебе.

И корона вирусът не накара държавите да се занимават със себе си, да си помагат, а не да си правят мърсотии, може би няма спасение. Аман от доказващи се комплексари.

Ами това е резултат от бъг в природните закони: До върха на държавното управление стигат за съжаление най-агресивните, най-безскрупулните и най-подлите. И след като вече са на върха на държавата те продължават да се съревновават по познатите си закони с останалите държави. Няма как да очакваш държавите да работят заедно, с такава измет по върховете си.

с всяка нова година в света ни управляват все по и по прости политици, нищо хубаво не можем да очакваме от тях! В политиката трябва да ни управляват хора доказали своя интелект, а не простаци които едва са изкласили своето УбразУвание!

Винету е поредния прост политик!

в кавички!

ти па си много убав!

Поредната тъпотия от студената война

Това е бая тъповато подрапване по мъдурите....

Колко точно завъртания на атома?

Дано да съди само хората. Другите животинки не са виновни за НИЩО.

Тези "чикии" отдавна не ги "кльопам"...

Има и един часовник, останал от Дънов. За него се говори, че показва нетрадиционно времето. И по него оставали минути или секунди. Въпросът е на колко се равнява една минута или секунда. Но най-вече е важно за кого иде Страшния съд! Мисля, че всички знаят. То това си е обществена тайна вече. :)

Що не се ебете в устата лайнари такива? Светът си е хубав просто не трябва да има свръх богати, а само богати. Богатия иска яхта, а свръх богатия иска да е господ. Пизбай кво гъз ебан и ти ще умреш!

Всъщност има 2 проблемни характеристики на homo sapiens; - няма богат, който да счита че е достатъчно богат. всеки иска повече, без значение, че не може да изконсумира и 1% от това което има, а останалите 99% няма как да си ги вземе със себе си на Онъя Свят. - няма как да не си мерим пишките. Ако някой извади 270 м яхта от гащите си, то аз не мога да остана по-назад от него. А най-добре да извадя 340 метрова.

Що за глупост е това! Че ще дойде, ще дойде! Но кога? Само Годпод знае кога е Страшния съд. Дори и ангелите не знаят.

Немой пита, моли се там на господ. Този часовник е създаден от едни много умни хора, да напомня на умните хора да внимават. Ти не си от тези дето ще го разберат.

затова слабоумните са си напавили те часовник, щото са слепи освен слабоумни. Но като не търсят Бога за какво им е часовник?

Струва ми се, че не са прави, а по-скоро са твърде оптимистично настроени, което не отива на учени. Ковид-19 показа не само, че човечеството не може да се справя с глобални кризи. То така или иначе никога не е можело. Всичко около Ковид-19 показа, че човечеството може да създава глобални кризи с лекота, която е била немислима до момента. И то не преднамерено, както твърдят по-конспиративно настроените хора, а от чиста глупост, алчност и некадърност. Много са ни 100 секунди, наистина.

И това колко време остава до края на света, напомня на разни секти. Дето накрая завършват с масови (само)убийства. Ако ги слушаш, досега десетки пъти да е свършил света.

Трябваше да стана ядрен физик. Да бълвам идиотщини и да ми плащат.

Всеки луд с номера си.

Тия секунди са изтекли отдавна, преди тази "новина" да стигне до тук. ;)

Какви неща тревожат нормалните хора и колко са различни тревогите им от това мозъците на нашите управленци да са заети със схеми за кражби. Четете и вижте къде са отишли парите , които те твърдят,че са раздали за подпомагане на дребния и среден бизнес. https://bird.bg/corona/?q=102663917&fbclid=IwAR2tRfKp-7FnufosNrN1gozsCwGQIRydjbE4srJuiuyAvgSEYOdDeDLz4o8

Какво да кажат горките. И те завалиите заплата получават.

Аман от тъпотии!