Коментари - Audi праща роувър на Луната | IT.dir.bg
назад

Audi праща роувър на Луната

До две години Audi ще прати собствен роувър на Луната, който ще провери мястото на кацане на Аполо 17.

Обратно в новината

Коментари - Audi праща роувър на Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще открие че никой не е ходил на луната. Няма как да стане ,още повече с технологии отпреди 50 години.

Рускос-ъветските мекерета много искат американците да не сас кацали на Луната. Но те са кацали. и не един път, а няколко пъти (по точно 6 пъти). По различни програми. Конспирация може да има в СССР. Където всичко е засекретено, нищо не се знае в пълен обем и т.н. В САЩ ( и въобще на Запад, където има свобода на словото) журналята са страхотна напаст. Ако иамше и най малкото съмнение все някой щеше "да издаде четата". Преди много години излязоха наяве секретноите записи секунда по секунда от лунните мисии. Там лесно може да се проследят всички процеси по отделянето на спускаемия апарат, кацането ан Луната, самата разходка, излитането, скачването обратно с основния модул, изхвърлянето на лунния модул и разбиването му на Луната и т.н. Ако беше само Аполо-11 можеше и да има някакви съмнения. Но пак повтарям - в САЩ журналистите са наистина свободни да разследват и да пишат за всичко. И аков САЩ някого го е било страх, да речем руските разузнавателни служби все щяха да надушат нещо. Но никога и при никакви обстоятелства СССР,а после и Русия не са оспорвали кацанията на американците. А донесените проби от лунната повърхност са още едно доказателство че мисиите са били успешни. За разлика от съветските...

Руснаците обаче готвят "Касмический МАСКВИЧ", който ще кацне преди роувъра, за да го наблюдава, как се разбива при кацането!

Сега ще завалят поръчки от Марс за АУДИ няма да смогнат

Самото намерение - даОБОРИ ТЕОРИИТЕ, показва че се готви ФАЛШИФИКАЦИЯ! Иначе щяха да кажат, че искат да ПРОВЕРЯТ тези теории....

Боклуче тъпичко, що не идат руснаците да докажат, че има фалшивикация, а нЕкви любители с частна ракета трябва го правят?

Поздрав с Amerika на Ramstein: watch?v=Rr8ljRgcJNM

Ха-ха, значи на великата краварска измама ѝ остават още има-нема 2 годинки живот... :)

Е АК - 47 не позна в късните новини казаха че гръмналото не било говедарско а блядовско е добре че е товарно и нема загинали хора но много долари отидоха зян!!!

3xА или Ауди, Апъл и Армейците - нумеро уно!

Фири

Ауди е тва ей щом тие съпат на луната чекайте бендзиностанций до неколко години там:)

ОБЕЗАТЕЛНО ДА ПРОВЕРЯТ ЗА ЛЮБИМИЯ НИ И НЕЗАБРАВИМ ЛУНОХОД - 1 . УРА КОМУНИСТИ УРА ! ВПЕРЕД !

Опааааа...ако използва краварските Фалкъни на Мъск..Задължително ще направи БУМММММММММ!!! Лудите говеда, и Тропикал Мънки никога няма да позволят, да се разбере истината, че никога не са кацали на Луната! Факт!

Тебе май мед сестрата те е душила и блъскала в ръба на леглото в родилното отделение, а??

Ако беше, можеше и да го няма тоя малоумник

А преди това гаранция ще набият някой и друг негър!

Я ни разкажи сега и за днешния провал на Прогресс МС-04" и кога Мъск е го е купил

тва ауди по-големо от путин бре??

Аз да питам. Джейсън Стейтън ли ще е шофьорът на туй Ауди?

Той привърженика на конспиративните теории вари го, печи го, си остава привърженик на конспиративните теории. Същият е като комунистите, талибаните и членовете на Ал Кайда и ИД. Все едно да спориш с телевизор. Ако изпратят снимки от мястото на кацане на които се виждат ясно ровърите, те ще кажат че и тия снимки са ги направили в Холивуд със сценичните ровъри които са снимани там преди много десетилетия.

Сред тези "привърженици на конспиративните теории" има американски инженери, участвали в подготовката на "лунните" мисии, дебилче.

Това просто е лъжа...

Няма такива инженери, бе тъпунгер. Има някакви портиери работили в НАСА, които обаче твърдят, че имало извънземни, които НАСА прикрива

О, боже мой, още ли има шматки, които вярват в тази теория на конспирацията :D :D :D

той докато открие роувъра на НАСА ще бъде мистериозно унищожен от метеорити 5 минути след кацането

"направен от АЛУМИНИИ" Кой от всичките, авторе ? :)

Халумини всякакви събирам. Ако имате бакърий, джилязий, и пиринчий, т.е. всички новодобавени в менделеевата таблица, и тях също мога да ги набера.

А, как ще стигне до луната този всъдеход ако няма руска ракета бе тъпаци?

С Американска - умнико! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

По-добре с китайски, те поне летят.

супер ..най-накрая дори комунистите лунатици ще млъкнат веднъж завинаги по въпроса кой и дали е ходил на Луната :)

Няма! Сега ще превключат, че Холивуд е качил реквизита от снимките на Луната и е аранжирал постановката. За целта не са били нужни хора, а дистанционно управляеми руски Луноходи, което е причина руснаците да си мълчат.

Брутално заглавие, нещо от типа: 'Canon пускат нов ксерокс', 'Makita правят ново хилти' . . . как ги пишете тези смехории.

rover първо означава скитник , после марка автомобили

Така е, а Blaupunkt означава първо синя точка, Hammer пък е чук. И ся ако се замислиш, веднага 'ше разбереш, че изследването на повърхността на луната не става със 'скитници' а с луноходи, 'щото 'ровър' не е луноход нали. Етимологията на тая шитня е Lunar Roving Vehicle, оттам е ровър, баце, който има съвсем различна коцепция, т'ва е превозно средство за транспорт на хора и оборудване по лунната повърхност (междъ другото е излезнало около 38Е+6 долара през 1971 година).

Следите от Аполо 17 са унищожени от метеорит, а следите от метеорит са унищожени мистериозно.

следите от аполо бяха снимани от японска сонда преди няколко години

Полета на япоснката сонда е сниман в студио Гибли ;)

Не можеш да унищожиш нещо, което не е съществувало. Говоря за мозъка ти.

Спиртосан малоумен, прави "оценка" на мозъци!?!?

И що им трябва бела и разходи - да питат "Дада" или Sпиртосания Малоумен, те ще им кажат каквото ги интересува.

Прав си! Дада даже е бил там с хамерите, и обяснява, че поради оптическите особености на лунната атмосфера, Слънцето и сянката на предмета винаги се падат от една страна... А знамето се вее поради различната плътност на вакуума, предизвикващ слаб оргонен вятър... Хвала на такива учЕни и разбирачи като Дада и Spиrта!

Да бяха пратили новата Q7-ца, вместо фалиралият Rover :)

ШофЕри на КЮ-седмицата ще бъдат Млякото и РОснака от Д.Езерово , нали ?

хахаххаахах гръмките думи за кацането на китайците на луната и МЕЧТИТЕ на руснаците по въпроса?!?!?! някакви фирми и кръжоци от студенти качат на луната е така за майтап ахахахаххаах пропагандите на путлер и китайчетата отиват на боклука

Пропагандната война я спечели САЩ преди 25 години с разпадането на Съветския блок. Сега всички тогава поробени държави са доволни членове на врага - НАТО и ЕС! :))))))))))))))))))))))))))))))))

Ама мнооооооого доволни.

Проектът е спонсориран от ауди а не е дело на Ауди. Също така се използват общодостъпни технологии за разработката ако имаш бюджета то това е идеята на проекта с не екзотични технологии да се конструира. На това видео от тубата един от инженерите от екипа разказва подробно за проекта. ADJwChUtdDQ

а дано дотогава цитираните ракети вземат да фръкнат а не само да финишират с фойерверки

Бъркаш Ауди с РосКосмос. В съвременна Русия усвояването на космоса съществува само за да може да се краде.

И сега ако вземат да намерят Аполото... путлерастите ще се наакат! :)))))))

Да не говорим, че една фирма за рекламна цел, ще направи нещо, което Цялата Рашка федерация не може! :))))))))))))))))))))))))

и що да доказват нещо което и самите руснаци признават,или требва да се изтъпанчваш като последния глупак

Не се изказвай неподготвен, защото се излагаш.