Австралийски учени изпробват компютърни синтетични антитела срещу туморни клетки

Ако тестовете са успешни, антителата ще могат да помогнат в борбата срещу рака

Обратно в новината

Коментари - Австралийски учени изпробват компютърни синтетични антитела срещу туморни клетки | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Нашата мисия е да вземем антителата и да стъпим върху това, че са безопасни, стабилни, лесни за използване..." Е па колко да са безопасни?!? При автоимунните заболявания точно антителата правят необратима поразия.

Може би ще се научат как да контролират количеството, после като са изкуствени организмът не може да ги продуцира сам и още кой знае колко подробности има за които лаици в областта като мене и останалите коментирали дотук не се и сещат.

Ми нали проучвания като това ще са в полза и за автоимунните заболявания!!! Тук говорим за изкусвени антитела, които НЕ могат да се произвеждат от приемника!!!!

От една страна борбата с рака с наноботи е нещо добро - наноботите са тема на научната фантастика от десетилетия. От друга страна, науката в крайна сметка ще погуби човечеството - представете си какви неподозирани странични дейности биха могли да извършват подобни технологии - най-малкото военните ще почнат да ги използват за умни оръжия, а и всякакви откачалки биха ги ползвали за собствени цели.

Никое новопридобито знание досега не е довело до регрес под чертата. Пострадали индивиди е имало и ще има.

Сега като ги набодаха на каторжническия остров ще има яко рак.

Отде ви изравят бе.

не се наврещя