Коментари - Българи изобретиха универсално зарядно | IT.dir.bg
назад

Българи изобретиха универсално зарядно

Българи изобретиха универсално зарядно, към което прояви интерес дори американската армия.

Обратно в новината

Коментари - Българи изобретиха универсално зарядно | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

глупости натаркалета ,такива "устроиства" ги има от време оно,,,,,а маиче са открили колелото

Много и много глупави коментари, аъъъ . . . пичове, листвайте си великити идеи и Вие, съберете донейшън от 180 000 кинта и елате да се по'ф'алите - нема да ви връщам, 'ше Ви бичим еваларката активно, нема Ви плюя по ху-ноу-хау-то!

Епа брао на инженерете.. Начи че мое зареждам акулуматоро на москвичо... Гоуеми са ей, гоуеми.

Шимон Паси и Гери какво общо имат с къдрокосите космати изобретатели?

А "Правец" изобретиха лаптоп. Същия неадекватник май беше писал и ония статии

Ъм за руската армия нещо нямат ли... май не-там няма LGBT та..

Да го кръстят круша... да я светнат в синьо и всички ще се насерем да го купуваме

Поредните турбо-педалски-глупости... на които им идва края ...решиха ми най-големия екзистенциален проблем

TIREX

що за глупост? отдавна модерните телефони се зареждат с микро usb какво му е универсалното? зарежда принтери?

Модерните се зареждат вече с USB-C, но иначе си прав, че има някаква стандартизация

Абе не сте разбрали ! Те са изобретили и мобилния телефон и интернета! Скоро ще изобретим и баня за насрани новинари !!!

Няма да го взема по една единствена причина - чекмедженцата с мнгогото конектори са един чудесен начин да загубиш половината след точно 2 месеца. Толкова ли не можаха да измислят дизайн, при който няма нищо сменяемо?

Авторе, какво "изобретение" те гони? Момчетата са супер, проектирали са смислен продукт, но да наричаш всеки продукт "изборетение" е малко като патентоването на заоблени правоъгълници. Впрочем аз ползвам нещо посдобно от, мисля, около 3 години, купих си го от Амазон, после видях, че и по нашите магазини има подобни (с 2 USB порта наисина)... Абе, пак имам чувството, че някой се надява да събуди национална гордост с балони.

А в Албания писаха че група студенти измислили топлата вода и вече имат финансиране от местен килстартер сайт! Поръчки се очакват от българската и разбира се от албанската армия в големи мащаби. Проверих в алиекспрес няма такова чудо!

Щях да ги похваля, че са направили нещо компактно. Но като видях как се свързва с устройствата, май нещо не са го доизмислили. То се вижда как се клатушка Киндъла, не ми се мисли за по-голям таблет.

:) супер е и аз ще стана потребител !

Супер комплексиран народ.Тези които плюете тук,сте жалки неуспели кретени и неудачници,защото не сте вие.Купил си го бил от Китай,защото е много качествено ли,или защото е много евтино и в двата случая печелите мишки.

Преди 5 години си купих същото за 3 паунда от ибей с доставката... В Алиекспреса сигурно е 1 долар... И си има висчки портове директно не някакви преходници да слагаш и да разкачаш...

Ако някои иска таква супер ново изобретение има го в паундленда за паунче

Браво. Следва да изобретят и чушкопека.

Не се шегувайте със сериозни неща! Чушкопек с ДИСТАНЦИОННО! С [полу]автоматично въвеждане (In) и извеждане (Aut) на обекта! С камера и монитор за вътрешен контрол и пулт за ръчно [аварийно] управление! С автоматично устройство за освобождаване на обекта от изпечената ципа при извеждането му (Aut/Aut)! (Опция) Е, как е?

Aut -> Out. по-сложно е.

Доста от коментарите са критично настоени. Какво значение има че го има в дуги страни.По-добре е да се радваме че Българи го правят. Не е хубаво да сме толкова самокритични. :)

Браво на българите! Браво на дира за рекламата на киндала! Браво на дира че ме светнаха че мога да си "зареждам сешоара". Да живей!

Е..х м..а му няма други новини ли , че пишете само глупости бе!!!

Съвременните безтрансформаторни зарядни работят при напрежение от 80 до 240 волта.Това покрива всички стандарти.Преходник за включване в UK или USA контакт се продава на всяка сергия .Ползвам едно снопче от кабели с USB и различни накрайници, като почнеш от "микро", "мини", "Нокиа", "Самсунг",... мисля че бяха 8 или 9.Освен това твърдата връзка между зарядното и устройството е малко опасна . Едно невнимание и нещо ще се счупи.

американската армия поискаха голям брой устройства - около 300. Не разбрах 300 хиляди или милиона. Смешни напъниииии, като лаптопа правец.

в aliexpress ги има с купища.

Не "микс" а "смесица" или "съчетание" драги ни изобрататели и "журналисти".

Абе коментиращите, кой ви сра в устата, мама ви да е*а? Ебаси проклетите същества сте се навъдили тука. Ходите насрани, опикани, ама вещи във всичко. Не било ново, не било изобретение. АЙДЕ СТИГА БЕ! Това и малко дете го вижда. Важното е, че са успели да си пласират продукта. Ама тук някакви титани на мисълта видно се дървят на собствените си изказвания и се надпреварват да си изпърдят компетентностите в сферата на технологиите, щото рийш ли могат да ползват компютер и жиесем и сега вече са мастър гуру електроинженери, дизайнери, финансисти, инвеститори, бизнесменчета и всичко най- най- на света и друго не им е останало освен да дават акъл на немитите плебеи.

Абсолютно те подкрепям, коллега! И аз му намирам 25 кусура на това изобретение, но има ли значение?! Хората са събрали стотици хиляди долари за старт ъп, договорили са тестова партида с американската армия, около тях се шуми. Евала! Наистина евала! Прекрасен пример за това, как без пари може да се направи успешен, доходен бизнес проект. Успех, момчета!

Чети по-надолу кой всъщност организира нещата и ще лапне паричките. Мислиш, че сглобяват зарядните в гаража си ли? Тия дори нямат собствен сайт!

БРАВО МОМЧЕТА , ГОЛЕМИТЕ ПАРИЧКИ ЗА МАЛКИЯ БИЗНЕС СА НЕ В ТОВА ДА ПРЕОТКРИЕШ ТОПЛАТА ВОДА - ЗА КОЕТО СЕ ИСКАТ СТОТИЦИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ , А В ТОВА КАК ДА ПОДОБРИШ МАЛКИТЕ НЕЩА :))

Българи "измислиха" нещо което си купих преди повече от 20 години, но важното е България да е на челната страница на нашия измислен вестник.

Американците може са го поръчали за да си го патентоват в САЩ. После ще си го продават на воля. :-) Нашите имат ли пари да го патентоват в САЩ? Едва ли. :-)

А пък в нашта детска градина на децата които си свалят гащите преди да пикат им ръкопляскаме, че не са се опикали. Бравооо...

Рекламата ми се видя леко пресилена. Цял свят работи по това, а вече предлагат соларни и друг тип автономни зарядни.

gonzales

Соломонката (Паси) не беше ли измислил същото преди 2 години ?

gonzales

добре е измислено , но трябва да се внедри. тогава ще има ефект. не че до сега фирмите не са имали възможност да минат на едно зарядно , държавите да са на еднакво напрежение , но .... политика. и всичко е пари. :-) утре ябълката ще наклони куплунга на зарядното си наляво , самсунга надясно и универсалното зарядно няма да върши работа. пак казвам - нищо не пречеше на ябълката да направи зарядното си като повечето зарядни по света , но не ... "ние трябва да сме различни". разбира се , че можеше и другите да се равняват по модела на ябълката , но не става.

Добре е, че млади хора измислят най-различни неща. На това се дължи успеха на Силиконовата долина...свобода на мисълта и предлагане на пазара на най-различни дори щурави неща, които понякога жънат невероятен успех. Наистина има подобни устройства и то няколко / аз поне съм виждал поне 3-4/, но това което е "странното" в статията за мен е, че тези хора не са могли да намерят някакви си $20 000 за да си стартират проекта!!!! Та това е месечната заплата не един малко по-способен доктор в Америка, а да не говорим, че не би трябвало да има проблем една банка да ви даде заем от такъв обем.

Силициева долина. Не става въпрос за цици.

Браво! Това е креативност и предприемчивост в точния момент!Успех,бъдещето е в иновациите,съответно получаване на прилични доходи!

Абе лошо нема, респект! ... Ама докато гледах клипчето и всеки един момент очаквах да видя и чуя, нещо от рода на " купете сега 2 на цената на едно ..." Нещо като Телешоп са го направили.

Иии баси генииите! "Тъпите" китайци хич не са се сетили до сега ще ви кажа - от мен да го знаете! Таквози нещо... ами хич нито един китаец не се е сетил да произведе и да продаде в милиони бройки до сега!

Бе щом не са го поръчали от безаналоговата и неудържима красная армия, не ми го хвалете.

на тях не им трябва , не ходят в 150 страни да изграждат американска демокрация

Красната армия не си играе с глупости. Вадят жицата и с чекийката приспособяват за всеки стандарт! Това да не са ти тъпи американци - преходници да им трябват!

Не разбрах какво толкова са измислили. Миналата година си купих такъв универсален китайски адаптер с два порта USB, за няколко долара. Влиза във всякакви контакти и зарежда 2 устройства през USB-то. Вярно е, че не са 5, а само 2, но това е единствената разлика.

Гогов си измисли! Познах нали? Той го е написал това!

Да загърбим дребнавостите и да им пожелаем успех.

Еххх Ганьоо, Ганьооо, още не си измислил начин да не си опикаваш гащите, но винаги си готов да оплюеш нещо родно. Класика просто.

Универсално, универсално... колко универсално!? Тъй като го гледам.... Никак! Гледах новината и по телевизията. Тъпня. ПС. А журналята - дважди тъпи. Щом са им таквиз новините, де.

Нека да има изобретения, но в това универсално зарядно няма нищо сензационно - отдавна има други подобни решения. Това изглежда доста непрактично - с елементи които лесно може да загубиш и е доста голямо. Но нека да дерзаят - да не им убиваме амбициите!

Ейййй Бай Ганъо е жив бе !!! 1 път не можеш ли е така от кумова срама да си замълчиш и да се зарадваш, че някой твой сънародник прави нещо хубаво а ?

пич, ако се радваш на таквиз изобретения - жална ти майка.

Ако си набучиш таблета върху това нещо ще му видиш сметката на порта още 1-вото зареждане...

прав си - ще го изкъртиш ако таблетът се наклони

Че не е изобретение - не е. Че не го виждам в магазините - не го виждам. Не знам дали се търси. Вероятно ще има приложение за някой. Ако пътуваш често по света си заслужава да имаш едно такова в багажа. Вероятно в американската армия има 300 пътуващи и желаещи да се зареждат по света. Успех на момчетата и внимателно с китайците!

Аз ще си го купя непременно. В куфара имам отделна найлонова торбичка за зарядни и адаптери. Интелигентното е да си купиш интелигентно решение, след като ще го има! Не очкавам хора, които водят уседнал български начин на живот да могат да оценят предимсто, което касае друг вид хора с друг начин на живот. Всеки с акъла си. Не това е проблемът. Проблемът е в балканската слюнчна жлеза, която не оставя на мира кадърните, докато не ги изгони в по-хубава държава. Ние за това не живеем в България, а жена ми е предупредена, че няма място в Бългаиря с нивото си, ще я смажат простаците. Че са и много, че са и силни с позициите, които масата простаци им дава с гласоподаване, с търпимост и т.н. Вярно е самоубийствено и за тях, с времето стават на пачаври и западат като хора. Но това е то злокачественото - убива и това, в което вирее, и себе си по този начин.

Във хотел по света биха ти дали преходници и зарядни за всякакви телефони. Ти си знаеш де, може пък на палатка да ходиш.

да бе да, дават, спор няма - срещу 10евро

Ами не е точно така - преди 2 години си забравих мини-USB (да не се бърка с micro-USB)кабел вкъщи и в селото, където бях, нито един кабел не се намери. Нищо, че намериха поне 5 микро, 3 за Нокия (от най-тънките) и някакви стари за Самсунг. Та не разчитай на хотела за всичко.