Коментари - Българин спечели 2 милиона долара от Dota 2 | IT.dir.bg
назад

Българин спечели 2 милиона долара от Dota 2

Българин спечели $2 милиона от най-големия турнир по електронни спортове.

Обратно в новината

Коментари - Българин спечели 2 милиона долара от Dota 2 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на нашето момче.А вече си имаме и най-използваното българско приложение ! За месец LikeLocator беше изтеглен над 100 000 пъти ! https://link/store/apps/details?id=com.likelocatorapp

Седя си тука в Лас Вегас,чета тъпия ДИР ( и аз не знам защо,май с надеждата да го видя маааалко по-добър) , чета коментарите под рубриките и не мога да се начудя - ЗАЩО има толкова злоба в бедния ни народец ??? Как може да не се зарадвате на успеха на един БЪЛГАРИН ,няма значение в какъв спорт или неспорт,няма значение в каква област, БЪЛГАРИН е все пак и е показал на света,че малка нацийка може повече от всички други !!! Как може да злобеете и простеете толкова много и толкова долно ??? Затова и се махнах с кеф от там ! Българин съм, такива са и децата ми, но не мога да трая българщината ! Погледнете се в огледалото,преди да напишете поредния си злобен тъп гнусен коментар,запитайте себе си " Абе, ганьо ( нарочно е с малка буква,дано се сетите защо ) , а ти какво си дал на света ??? "

България имаше голям шампион по warcraft 3, преди 10 години. игра в пъти по трудна от дотата и със същата популярност за времето си. супер некомпетентни журналисти.

Не го познавам лично,но си спомням,че съм играл доста пъти с него още на дота 1.Наистани имаше талант.Знам какво струва за да се стигне до такова ниво на игра.Аз съм играл Дота(1 и 2)около 5 години всеки ден по минимум 6 часа.И ви гарантирам че макар да не е физически спорт е много по труден и сложен от колкото някои други измислени спортове.Иначе Дотата за мен е най-добрата игра,правена някога.

Атлети :) необременени от проблемите на сексуалните взаимоотношения...

за истинските атлети и техните креватни изпълнения, предполагам, не искаш и да знаеш ;)

Ще вземе 2 милиона на кукуво лято. Неговия тим е един от няколко тима принадлежащи на фирма, която вероятно ще прибере голяма част от парите. Стига сте писали полуистини!

Моля те, ако не си запознат с темата не коментирай. Отборът печели от специална партида тениски аксесоари и т.н. Също така и организацията получава лъскавата купа и специални "skinove" и продукти в самата игра със мотиви на логото на организацията и стикери ,които струват пари. Некомпетентните да не коментират моля.

повечето отбори прибират целият награден фонд и го разпределят само между играчите си. Факт е, че той ще вземе 1/5 от 11милиона. Спонсора или собственика на отбора няма да вземе нищо от тези пари.

Тези които хабер си нямат от еsports да не се обаждат моля.

Никой не е казал, че е лесно или че не изисква умения, интелект, усърдност и т.н. Но не е спорт, а игра. "Не се сърди човече" също е игра със състезателен характер, но не е спорт и дори да направят Световно (а може и да има) - пак няма да е спорт. :)

Почти всеки свързва думата "спорт" с физически действия, което не е правилно. Прост пример е Шахмат-а, който също е спорт.

Боже какви коментари.....момчето е много даровито и интелигентно,абсолютно заслужава тази награда(както и отборът му).Играта изисква много умения,той е нещо като Бербатов,или Димитров в своя спорт( не толкоз популярен и комерсиален)

компентари тук са от типа: Умрем да мразим (но мразим да умрем).

Поня да бяхте казали какъв тип игра е Дота 2. Стрелят ли се, или скачат за парички, или се надбягват с коли, или играят на шах, табла, покер...

Щом си отворил тази страница в интернет, навярно можеш и да потърсиш сам какво представлява Дота2...

Аз мога, но тогава за какво взимате пари вие?

Електронни спортове...?!? Още малко и швепс на клечка!!! Спечелил е от електронни игри!

С какво да са по-различни от другите спортове. И аз гледам футбол, някакви си 22-ма ритнитопковци дето взимат милиони. Като има кой да дава ще е така - 222 млн. евро за ритнитопковец.

Браво! ...И сега е момента младежа да зареже тези глупусти да се захване с нещо по-смислено ...

Абсолютно съм убеден, че младежа се занимава вече с доста по-смислени неща от теб. Дори и да е професионален геймър, няма лошо щом моеже да си докарва такива доходи.

Последно той ли е спечелил или отбора? Щото такива пускавици вместо реални новини , навиват хората да си мислят, че сме голямата работа...

Написано е ясно, отбора печели 10 мил.

А в заглавието какво пише? То като види човек по-горе: Редактор Стоян Гогов и му става ясно....

Ето да ти стане по-ясно, ползва гуугле https://link

Браво на момчето! Да е живо и здраво, и с радост да си ги харчи!

Браво на момчето, а на хейтърите тук им желая здраве и успехи!

интересно колко килограма ще е след като е взел такава голяма награда....

Много измислени "спортове" напоследък. Риболова е друго подобно недоразумение за мен.

А лова как е ?

...което го прави и един от най-високо възнаградените СПОРТИСТИ... Ха-ха-ха! И откога седенето на стол и цъкането с мишка стана спорт?

Щом има състезателен елемент, значи е спорт. Шахматът е още по-малко физически, но все пак е спарт.

Значи като ходиш на интервюта за работа, спортуваш.

Много добър играч!!