Коментари - Българин разработва приложение за шведски тройки | IT.dir.bg
назад

Българин разработва приложение за шведски тройки

Живеещият в Лондон предприемач Димо Трифонов разработва новo приложение за шведски тройки.

Обратно в новината

Коментари - Българин разработва приложение за шведски тройки | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не знам докога англиското соцялно ще храни идиоти

Японец помага да получиш чрез приложение информация за качеството на спермата си, като се изпразниш на телефона си! Тая иновация дали намира съотвествието на партньора ти след като го оправиш?

Браво бе тарикат. Там, на острова е пълно с твои бъдещи клиенти. Браво! Те и у нас се увеличават, но там и в Гемания е царство. Всеки се натиска да гледа как оправяш жена му, докато той лъска отстрани и се хили. Че даже и някъде ти плащат за това :)

Много задръстено тва бе, шведската тройса са 2 жени с един мъж, ами ако трябва да са двама мже с една жена? Или ако са повече от трима? Бая трябва да се доработва тва приложение....

Май всичко, дори и най-интимното, и най-личното в един момент ще стане... "електронна услуга"...

С тия двете мадами от снимката каква тройка ще завъртя. На тоя му трябват две пръчки, не става за нищо.

Най-ме интересува дали има възможност да намери две дами за да стане тройката. Другите му фийчъри не са толкова интересни

Аз пък разработвам приложение за шведски маси. Ако намери свободна шведска маса, изпраща съобщение до теб и всичките ти приятели.

Лично не бих се гордял с това приложение и още повече да го лансирам като новина.

Ми да, щото си типичен абсурдистанец, затова! Браво на пича !!!!!

Ти си типичен чалгаристанец. А на автора на това творение пожелавам да духа супата докато е гореща, както и на теб. Очевидно и двамата сте завършени 100%-тови дегенерати!

Хм,ний тук в България от кога си го прайм!

За да залиташ насам-натам след като си се оженил, значи жена ти нея бива!Търси друга!

Ако няма желаеща дама(и) за тройка, приложението ви насочва към номера на сводник на сливенски циганки, които да ви обслужат професионално срещу заплащане. Перфектен БГ софтуер :)

Тоя титан на човешката раса, май е правил тройка само със себе си и две огледала.

БРАТ'ЧЕДА ОТ СНИМКАТА, СТРУВА МИ СЕ Е ПРАВИЛ "ТРОЙКА" САМО С ЛЮСИ И ДЕСИ / С ЛЯВАТА И ДЯСНАТА/, ИМАХ ВПРЕДВИД, ДЕ... !

Колко мъка има по този свят.И от такива се очаква се очаква да направят нещо градивно... My ass.

Таз година тройки, догодина седморки и осморки. Всичките тези платформи сеят само разврат и болести в обществото. Да беше измислил нещо наистина стойностно, а не да преоткрива порно канала.

Младежооо, ама този канал е интерактивен - дай Боже всекиму може да се включи, ако го искат

,,хипитата,, отдавна го ,,откриха,,!!! без ,,обяви,, и ,,безплатно,,!!! още един българин ,,открил,, америка!!! ,,групов секс ,, е когато са повече от ,,двама,,!!! това е ,,расизъм,,!!! да ,,ограничаваш,, броиката!!! ще се оплача на ,,хелзинките,, и ,,фемен,,!!! при ,,англичаните,, може и да проработи!!!плащат!!! българите още ,,работят,, безплатно!!!поне това ни остана от ,,соца,,!!!

Да ни е чесито! Таз година приложение за 3-ки, догодина за 4-ки!

Таз година между физически лица, другари. А догодина - и между юридически...

Все едно е разработил нещо гениално. Да взема да ви казвам аз какво разработвам? ;)

Предприемач Грънци!!! Намерете го и го питайте на кое число му пращат техните пари! Драги ми смехурко! :D

Изразът "разработва ново приложение" ми напомня филма "Опасен чар" и по-конкретно една от репликите на героят на Тодор Колев. Как вече не се казвало "ще скова кочина" а "ще проектирам кочина" или "ще реализирам кочина".

Кога?!?!??

Veline "...които предагат услугите си...

Щведска тройка се прави с една жена и 2-ма мъже. На снимката има 2 жени и един мъж - не знам как точно се нарича този вид тройка, но да речем "мечтата на ебача" - звучи добре.

руска тройка

В руската тройка участват и коне.

супер!!! отдавна си търся още една мацка (ама готина) за тройка с една доста секси колежка; искаме да пробваме тройка с още една жена, но с мойта съпруга не става; естествено и с нейния съпруг няма как (идеята е 2 жени и 1 мъж), а сестра й е перфектна за секс, но колежката ми се притеснява да го предложим на нея...с приятелки пак не е добре от съображения за сигурност (все пак и двамата държим на семействата си); затова си търсим непозната и такова приложение ще ни е много полезно

Братле, то тия неща се правят преди да се ожениш. После си налягаш парцалите и си гледаш семейството. Ако женати споделя твоите виждания няма нищо лошо, но да изпадаш в такива конспирации не си заслужава.

Ти да не би да си си отрязал след сватбата? Човещинка си е да искаш разнообразие. Хора сме, един път се живее.

по принцип си прав; по каноните на брака е така, както си го написал, но аз съм от тези, които не мъгат да си го държат в гащите, като видят сексапилна жена и като си личи, че може да поддаде; затова многократно съм изневерявал на жена ми (не, че тя не е готина и сексапилна), но не се разделям с нея именно защото държа на семейството, т.е. на нея и на щерката; освен това го правя какта трябва - без да разбере и сътоветно без да бъде наранена, пък нея не я оставям на сухо; просто със сегашната любовница ни е влезнала фикс идеята за още едно палаво зайче в креватните ни игри

Защо ги написа тия тъпотии?

защо да са тъпотии; тези неща са важна част от живота ми

Куче, което лае не хапе ;)

Къде отиде любовта? А уж светът е за двама.

любовта е умряла с рицарите:)

всичко в живота на човеците е заради едното ядене и ебане - кой повече да вземе!

Любовта си е любов - това какво общо има със секса?

за двама. В конкретният случай един/една/ дарява любов на други 2 ;-)

този ще направи пари