Коментари - Българската компания "Дронамикс" ще консултира лидерите на ЕС относно иновациите в световния транспортен сектор | IT.dir.bg

Коментари - Българската компания "Дронамикс" ще консултира лидерите на ЕС относно иновациите в световния транспортен сектор | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За сега имат произведен един дрон(към днешна дата 02.04.2024), ходете и го вижте ако не вярвате, прозводството им прилича на труд и творчество от едно време, не е сериозно това, само едни празни приказки, разследвайте ги, нали има разследващи журналисти и хора които се занимават с това, покажете истината на хората за да се знае защото това прилича на измама.

Ми нищо. Единият брат е с бизнес образование от Щатите, другият е с авиоинженерство. "Черният лебед", с който стартираха като птототип, по същество представлява един безпилотен самолет. Идеята им еволюира няколко пъти, докато не ги купиха DHL. Всъщност, немците гарантираха и им извадиха лиценз да летят в Европа. Иначе, този лиценз посмъртно не могат да го вземат в държави като Щатите и ЕС. Иначе, като си представиш само, че нашичкият Гаргамел беше комисар по иновациите в ЕС, можеш да си направиш извода на какъв хал са иновациите в Европа.

Приложение в Украйна дали ще се намери?

Тия момчета имат ли печалба някаква или карат на дотации? Иначе браво ама има доста компании които се занимават с дронове, даже укрите си правят, турците също, да не говорим за китайците В америка скоро летя подобен на батерии и даже може да превозва хора

Българската държава трябва да инвестира в тази компания и да съдейства да се развие и във военната сфера. Имаме нужда да българска компания с възможности за производство на военни дронове!

То има, явно че дроновете са далеч по-ефективни от танковете. Ама кой ще се занимава с това? Трябват инженери грамотни. Съмнявам се че инфлуенсърите ше направят самолет.

Да внимават ,че Еконт ще ги глътне .

Къде се събрахте всички такива "експерти"? Минете през летището на Балчик и после коментирайте дали тези дронове са чертежи или не. Аман от унмици които нищо не разбират пак коментират.

ми дай видео или инфо за първия товар? от балчик до къде са закарали нещо? колко често карат товари? на мен могат ли да ми закарат нещо? как да си купя?

таз компания е по-голям скам и от на ружа игнатова криптото. за няколко години събраха десетки милиони от инвеститори и още нямат даже и хартиен самолет дет да мой да лети. перфектни консултанти ще са на евробюрократите.

Ей, лъжец дроновете им летят и правят доставки в Гърция, а Европа им отпусна още 8 милиона евро

освен чертежи тези консултанти друго имат ли?

А дали могат да произвеждат военни дронове?

Товарните дронове са по-сложни от военните. Така че отговорът е да.