Бърни Сандърс обещава да разбие монополът на ИТ гигантите

Социалистът, кандидат за президент на САЩ, смята да даде високоскоростен интернет на всеки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако ме изберат мен, ще има повече пари за всички - ще давам на всеки по колкото иска. Само да ме изберат и почвам. Ще правя преводи от яхтата ми, като ми остане свободно време.

Надявам се кандидат на Демократите да изхвърли идиота Тръмп от Белия Дом, но не и Бърни Сандърс или Елизабет Уърнър. В сравнение с тия двамата социалисти, Тръмп е за предпочитане.

и що бе душа? Какво толкова ти харесва Тръмп? Тръмп си е политик който изповядва идеологията на САЩ, война, заплаха и грабеж! Сирач да ти го преведа вика се ИМПЕРИЯЛИЗЪМ!

типично социалистка мантра "Bиcoĸocĸopecтeн интepнeт зa вcичĸи" разбира се безплатно. И винаги се стига до въпроса, ами той интернета по-същество е планта услуга, необходими са пари/инвестиции за да го има, значи трябват пари от някъде. Сандърс "щe пpeдocтaви бeзвъзмeздни cpeдcтвa и пoмoщ в paзмep нa 150 милиapдa дoлapa ... " само сигурно е забравил да спомене от къде ще ги вземе тия 150 милиарда (сравнението с военния бюджет, не означава че той смята да ги вземе от там). Ако трябва да следваме стандартната социалистка логика, значи ще ги събере чрез нови данъци. аз бих предпочел всеки частен оператор от който има избора да се откажа и да избера друг (макар и при някви условия), пред държавни такси които няма как да избегна без риск да наруша някой закон за услуга - кефи ма неме кефи няма избор, върви се оплаквай по инстанции.

Там е работата че по времето на Маргарет Тачър се увеличиха данъците и натовариха точно средната класа и бедняците! А същата Маргарет Тачър е крайно десен консерватор! Преведено затакива като вас разбирачи мразя работниците и те трябва да плащат за всичко, а богатите не! При социализма данъците бяха доста по-малко от сега и доста по малки по разбира от сега!

Avatar952

Интернета в БГ е в пъти по-добър от останалите европейски държави по една много проста - ЛИПСА на държавен контрол !!! Ако дедо Бърни иска нормален интернет - по-добре да си спести 150-те милиарда и да премахне държавното регулиране - тогава хиляди малки компании ще резбият монопола на големите. Не че ще го направи - тогава твърде много се доближава до това, което Тръмп прави в МОНЕНТА. Ама на "социалистите" винаги им е било по-лесно да харчат чужди пари вместо да мислят.

просто е евтин, за сметка на качество и сигурност! Тя има държавна регулация и контрол, ама ти не го разбираш и не си наясно и за това дрънкаш! Евтин е защото мрежите не се изпълняват по никакви изисквания, въпреки че има ЗУТ и няколко наредби за електрическата и комуникационната част! А за контрола бъркаш драги, претакат ти целия трафик!

Пише се "... да разбие МОНОПОЛА ..." ( какаво, а не кой) ...