Базирана на стара технология ваксина срещу COVID-19 образува повече антитела от иРНК препаратите

Технологията, използвана при новата ваксина, се прилага от десетилетия за препаратите срещу грип

Обратно в новината

Коментари - Базирана на стара технология ваксина срещу COVID-19 образува повече антитела от иРНК препаратите | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво стана с българската ваксина? Нали се бяха ентусиазирали.

Целта на mRNA "ваксината– не е била борба с вируса и образуване на антитела. Има в ход депопулация, а за останалите маркирани с несмъртоносните партиди - контрол и зависимост от бустери.

Викаш с КОКА КОЛАТА не успяха....и сега пробват с ваксини таз прословута депопулация! ОТ 100 години има подобни конспирации.....а населението се увеличава с бесни темпове!!!!!

ВАКСИНА има, когато е изпитана и одобрена по методика за ползите и вредите от нея и има сигурен и достоверен резултат. Субстанции, за които "гарантират" "независими" експерти нямат основание да се считат за ваксини.

Има ли още овце за инжектиране.

Мошеници тип мъск наоравиха пари, 50+ нови милиардера и 2 ма умрели от стартост

То ние вече забравихме за Ковида, тия сега първа фаза изпитвания правят. Лани баба п..., днеска дядо усетил. Дано да намерят на кого да продават ментето си на неефективната Спутник ваксина.

Въобще мРНК технологията беше замислена за лечение на рак, но там са до под кривата круша, а инвеститорите са набутали много пари, та тоя Ковид им дойде много добре.

"Експериментална ваксина срещу COVID-19" ... всички течности "срещу" ковид бяха експериментални.. само дето ковидопитека се боцкаше с кеф... сега всички, които познавам и се набодоха съжаляват жестоко и са по болниците с какви ли не оплаквания

Знаят от кого да търсят отговорност.

Не съм видял 90% от населението от Западна Европа да е по болниците.....но щом казваш! Вие винаги имате повече информация от АЛТЕРНАТИВНИТЕ източници! Който НЯМА КАК да не са истина, наль ТЪЙ???

И к'ва стана тя? Чак сега ли успяха да копират руската ваксина "Спутник"?

Нескопосано откраднатата ваксина спутник има под 50%успеваемост и е толкоз зле колкото китайските....доказано с официалната статистика в Сърбия, Унгария, няколко африкански държави....както и от лийковете на документи от миналата седмица! С дна дума, рушлямската ваксина за нищо не става.....вече и за пропаганда не става!!!