Белият дом увеличава значително армията си

Военният бюджет на САЩ за 2019 година е рекорден и вече е ясно за какво ще бъде използван

Обратно в новината

Коментари - Белият дом увеличава значително армията си | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

фак фащ !

Deus Vult

Мийнуайъл Същите кравари кастрираха нашата армия и санкционират всяка друга държава, която реши да развива своята

неподправена кретенска радост струи от няколко идиотчета във форума!Какво щастие, че Америката натрупала 20 пъти повече оръжия от НАЙ_ГОЛЕМИЯ си враг?! Това, кретенчета не ви ли звучи идиотски ? Кой и по каква причина ще натрупа толкова оръжия? какви са целите му и защо смята да ги постигне с оръжие?

дрънка оръжие ? Значи Русия е опасна със нейните мижави 60 милиарда военен бюджет?!

САЩ се готвиш за война!!!! В момента в САЩ 60% от населението е на помощи. Сега бедните ще се увеличат. Заемите ще нападнат. Ами ако никой не желае да им купува дълговете? Как ще се финансират, с война ли?

" В момента в САЩ 60% от населението е на помощи." - ти сериозно ли го казваш това или просто си добавил една нула неволно?

сериозно го казвам.а ти сериозно ли ме питаш ?

А у вас как е?Стигат ли ви парите?Колко долара е една рубла?

в САЩ ако не им стигат доларите, просто си ги напечатват !В края на краищата Световната банка е там !

Русия? Това е Нигерия със сняг.Скоро путьо ще призове ватенките да се връщат по дърветата.

Бедността и нищетата в Русия ще я направят държавна тайна. И целият свят знае за това. Това се вижда. Русия се превръща в помийна яма. Гладните ватенки вече бягат от градовете в селата за да сеят картошки , за да могат да оживеят. Ето това са успехите на путинизма: «Страна пустеет изнутри» Горожане бегут из городов. Это спасет Россию от развала https://lenta.ru/articles/2018/06/09/vsevderevni/

Разходи за въоръжение 2019г. : Америка: 716 милиарда Долара Русия: 46. млд. Това са почти 20 пъти в повече. Къде са вашите коментари тъпи ватенки? А да добавим ли и НАТО ? При ДВАДЕСЕТ ПЪТИ РАЗЛИКА ВЪВ ВЪОРЪЖЕНИЕТО вие дори нямате право да грухтите и мучите... трябва пълна тишина.

Нали точно в това е въпроса ? Значи Русия е опасната, нали? А не е опасен този, който трупа оръжия! И по каква причина, вие, идиотите сте натрупали 20 пъти по-голямо въоръжение? Ти илитерат ли си някакъв?

Американците вече са направили близо 400 самолета от пето поколение, и сега произвежда по сто на година, а Русия – нула.ЗЕРО. Ха-ха, червени боклуци, вашите лъжи ги слушаме от времето на ленин. А на пректика колкото по загнива Америка и капитализма , толкова по-сладък става и ватенките ще си счупят краката да бягат там - ЗАВИНАГИ.

В една военна надпревара, която устрои СССР , тя фалира. Макар че имаше 23% БВП. Сега тъпите смешни ватенки са едва едва с 1,6 БВП и не могат да отделят и 46 млд. за военен бюджет и те ще фалират.

Видимо за всички е че дори само един есминец да влезе в Черно море и ватните ВМС се насират. И само един самолет F-35 да полети над Сирия и ватенките си слагат памперс и се крият като плъхове в землянките си. Могат само от време на време за реклама да свалят някой свой таралясник…

Само трябва смелост за да се опита да мине. Все пак има вероятност да оцелее- ако преди това руснаците са му дали разрешение .

военен бюджет на САШ - 717 милиарда долара,а на РАссия - 47.748 млрд. долара.Без коментар.

Русия: 46. млд. Къде са вашите коментари тъпи ватенки? А да добавим ли и НАТО ? След като намали военния бюджет Русия до 46 милиарда, което е достатъчно само за картофи за войниците и за строежа на вили за генералитете, Ватенките ще въртят само мултики.

М'бах ма'аму! Тия какъв брутен вътрешен продукт за година вадят? Аферим!

А ГО ПЕЧАТАТ. Основните им приходи са от продажба на оръжие, а не от производство.

мдааа глупако , продавали оръжие и от това вадели паре , не от производство. Ми нали за да го продадеш , трябва първо да го произведеше бе , червен капут. И сигурно нямат никакво производство , те хората в САЩ само в къщи си седят и броят напечатани долари.

Работят хората, и имат високи нови технологии, за това и икономиката им е водеща в света. А ватенките могат да направят само някой ръждясал калаш и да пият боярьйшник до припадък. Там където комунистическите идеи са нахлули, след това и трева не расте ... Прощай, немытая Россия, Страна рабов, страна вонючий скот, прощай Путиновая шизофрения, и ты алкашной крепостны народ. Физическото оцеляване като начин на живот в Русия Физическото оцеляване стана начин на живот за милиони хора в Русия, написа руският вестник "Независимая газета". Над една трета от жителите на страната признаха, че не са потребители, коментира руският ежедневник проучване на холдинга "Ромир". 36 на сто от участниците заявяват, че от половин година не са правили "никакви големи покупки" - обувки и дрехи, битова техника, жилища и коли. Щом за пияните ватенки купуването на обувки е голяма инвестиция... Мале, мале... В России одна беда - народ тупой.

Аз очаквах кой знае какво от това гръмко заглавие, пък то.... планината родила мишка!

спекохте ли се? Така става, когато Путю дрънка оръжие и напада съседни държави. А сега ди ви видим, как ще ви си наложи да си смените герба от орел на амурче - голи, ама въоръжени. С лъков без аналог в света. Не си ли научихте урока на чичо Рони? Изнесе ви блестяща академична лекция как се съсипва държава на прости ватенки. Отново настъпихте същата мотика, защото сте тъпи.

Памперса и зъбките в буркана и легай бе алцхаймер

И сега ще стане същото - затъналата в дългове куха милитаристична икономика управлявана от сенилна геронтокрация ще напусне световната сцена. Но не съм сигурен, че резултатът ще ти хареса.

Мбухахахахаха...

718 военни ,но демократични американски бази по света. Те не са за разпалване на войни или за сплашване. Те са мирни и пускат бели гълъби на мира.Хайде бе нападнете Корея, Русия, Иран, Китай, Индия и пр. и пр. Защо са тези двулични хибридни войни

Война? Войни? Тъпо. Тъпи са тези хора.

Не че толкова са тъпи, ами не са хора. Преносно и буквално.

чудно ми е колко от милиарда от тея 700 са предназначени санитарни материали(памперси) че напоследък доста са използвани от великите войски на великите фермери,ако ще и 3 пъти свръх звуков самолет да им дадът като го усерът ква е файдата,за корабите е лесно,ша ги изплакнат с морска вода

Ти беше ли на някой от тея...осраните ....кораби ???

на сащ е на белия дом или по точно на ВПК дето стои зад белия дом и дърпа конците. Народа на сащ никой не го пита; абе "демокрация".

Ега ти и мръсниците са тези амриканци. Наказват Китай защото купил руски изтребители и С 400. Защо ? За да купи американските отпадъци.на тройно по-високи цени.

Не!Защото така китайците наливат пари на Путин за да може да разпалва и да подържа още войни и конфликти и да извършва терористични операции против Европа и САЩ!

абе, кажи просто, че си тъп! Не се оплитай в разсъждения!

Кой е приготвил 700+ милиарда долара за война, САЩ или Русия, че нещо се обърках от думите ти?

ами не , умен е , щом може да разсъждава.Тъпите са папагали като вас , дето само плямпат едни и същи заучени фрази. Ако имахте поне малко мозък щяхте и вие да разсъждавате , като например че Китай не се е убил досега да купува американска техника и едва ли ще го прави и завбъдеще , тъй като целта им е да си произвеждат всичката необходима военна техника , дори и Стелт самолети. А купеното от Русия е капка в морето и е по-скоро договорени бройки по тяхна съвместна програма.В крайна сметка както копират ВСИЧКо , така ще изкопират и тези Су-та , то като цяло руската техника не е и много трудна за копиране де :))) А вас като не ви харесва САЩ как си джасат санкции насам-натам , съберете се и напишете едно писмо до др.Путин и искайте да им набримчи и на тях санкции да видят хубаво ли е , може и да ги заплаши че ще спре да продава суровини за долари

716 милиарда долара, ама откакто няма срещу кого да печелят войни възвръщаемостта от тези харчове е почти нулева. Отделно че Русия успява да балансира със асиметрични средства за около 60 милиарда само. Та си мисля че приказките за предстоящ фалит на САЩ не са случайни...

Дано, дано.

Видяхме я Русия как балансира.Вчера беше потвърдено как балансира и каква неефективна и на много ниско техническо и командно равнище армия има!,,Ил” на близо 50 години беше свален от своите.

я провери колко самолета на САЩ са на повече от 50 години и кои марки и не се изказвай джендърски защото си смешен

оръжия за терористична дейност, явно са се отказали от надпреварата в стратегическите оръжия.

Това са оръжия за водене на война.А терористична дейност развива плъхът от Кремъл със отрови,лъжи и убийства

гледаш типа въоръжение и си правиш изводи. Няма нищо стратегическо с изключение на 2 подводници. Но явно за теб и това е трудно за разбиране. Вместо да си губиш времето тук вземи поне си изкарай диплома за средно образование.

Държава на гресори, това е.

Вземи първо се научи на пишеш , после давай оценки кой какъв е...

Кондолиза Райс навремето издигна тезата - Всички наши съюзници които ни подкрепяха в лицето на националните буржоазни държави, вече не са ни приятели. Бомбардираха Ирак, Либия и извършиха цветни революции в Северна Африка. Съюзници им станаха Ал Кайда, ИД и всички световни терористи и мародери. Натресоха мигранти в Европа и я ликвидираха, защото ЕС тръгна мощно напред. Радпоредиха на пудела си, Англия да излезе от ЕС и да го разпадне. Хванаха най-големите въшкари като България, Румъния Грузия и пр. Направиха там бази и автоматически тези държави станаха руски мишени.Няма да умират американци, а протритите измекярски изтривалки на които не плащат наем, защото окупатора не плаща, той е собственика.В България наложиха турска парти да кове законите в българския парламент. Спряха два огромни и полезни за България енергийни проекта. Сега робите ще плащат по-скъпи ток, парно и диверсифицирана газ от рязан турски поток с турска комисионна.

Гнусно русофилче , лай си в матушката , там ще те харесат , бляд такая !

къв българин си бре, като лижеш американски подметки!?

Готви се да започва трета световна ликвидиране на планетата земя-до тук беше човека след милиони ново прераждане.

Публикувано във факти.бг: Преди две три години още, в техен вестник, "Вашингтон пост" май беше, писаха, че им трябвала ТСВ, да им оправела дълга, дефицита и още си нещо там финансово, тяхно. Но предпочитат да изкарат Русия виновна и затуй са тези непрестанни, безумни провокации. А, Путин ще отлага до последно, превъоръжава армията и времето работи за него.

Ако САЩ върнат заграбените земи и богатства на иднианците и 5 анексирани щата на Испания и Мексико, на Тръмп ще му осигуря най-доброто място в центъра на София да проси. Даже и бомбе ще му купя.....

Има китайски бомбета по 3лв. С американското знаме.

идеално ще го оборудваме бай Дончо Къносания

И О'Бонго до него. С едно банджо и хавайска риза, от армията на спасението.

Тогава Путин какво ще прави?90% от изкопаемите са в Сибир!Колко народа живеят в Сибир и получават ли нещо от милиардите долари които се изнасят от техните земи?Например Чукотка!

Всички туземци в Русия са обособени в Национални републики, краеве, губернии и окръзи. Грузинците са били 75 000 души, изклани от иранците, сега са 3, 5 млн. души. Посочи един американски щат със самостоятелно индианско управление ?? Ако поиска независимост, утре този щат ще бъде на пепел. Русия е приобщавала туземците, за разлика от САЩ която ги изкла и обра до кокъл. Причинат е православната демократична религия, за разлика от католичската и англиканската....

Написал си пълни глупости! Първо не един народ е разселен и тероризиран с години от руснаците. Примери Авганистан и Чечня са най-пресните! Молдова все още е окупирана и тн! След това всичките тези уж самосотоятелни обособени губернии имат точно 0% участие в разпределнието на благата които Русия консумира от тях! Иначе казано те просто са зарязани в нищото да живеят като диваци с първи език руски. Относно религията нямаш идея какво приказваш!! 1. Православието е може би най-консервативното християнство с уклон към средните векове. Което няма нищо общо с демокрацията. 2. Огромната част от републиките и губерниите не са християни а мохамедани!!! Барабар с повечето им бивши и настоящи съседи! Относно глупостите за заграбване и изколване на местното население в САЩ направо съм без коментар. Хубаво е като тръгнеш да драскаш по форумите поне малко да си прочел преди това! Ясни са опорните точки за държава създадена само от каторжници и най-голямата утайка на европа - КОЕТО Е ДОКАЗАНА ЛЪЖА И КОМУНИСТИЧЕСКА ИЗМИСЛИЦА! Четете история ако ще се позовавате на нея! Недейте повтаря червени лъжи!

Който е измекяр и ни се подчинява му плащаме ,колкото да не умре, който иска независимост го нападаме и унищожаваме и не му даваме да се развива. Изпуснахме удобният момент да ликвидираме Русия през деведесетте години, тя се засили икономически и военно и сега след като не можем да я нападнем с гореща война ,ще водим студена икономическа

За измекярите, канграчулайшън. Кой не скача е червен. А кой не си дава златото и нефта е диктатор.

САЩ не само ,че не са искали да завладяват СССР или Русия в последствие ами вложиха милиарди да се спре разпадът,локалните конфликти и гигантска хуманитарна катастрофа на територията на бившият СССР. И не само 90-те години ами още от основаването си след ВОСР американски фирми индустриализират и електрифицират страната.А ВСВ предоставят храна,оръжие,гориво и спирт на СССР благодарение на което печели войната!

Да де - за ЕЛцин канграчулайшан, баш демократ.

Глупости. Всичко е плащано от Сталин в злато.Прочети повече и не се изказвай неподготвен защото си смешен. Отвориха втори фрон кога ? През 1943 г. когато СССР обърна войната и то със 150 000 души. Единствено Форд като комунист е подарил технологиите на Сталин, защото гое подкрепял срещу евреите. Това са ГАЗ камионите.

Нали затова беше враждебността на САЩ към Русия?! На САЩ непрекъснато им трябва голям враг, иначе как американският военнопромишлен комплекс ще оправдае своите печалби от над трилион (1000 милиарда!) долара годишно! Хубавото е, че американските военнопромишлени корпорации са свикнали да продават своите оръжия с минимум десет пъти надценка, така че руснаците с повече от десет пъти по малко военни разходи получават повече, и по качествени оръжия! Другото хубаво е това, че увеличаването на и без това гигантските военни разходи на САЩ още повече увеличават бюджетният дефицит на страната, и още повече ускоряват процеса на нейният фалит!

Военния бюджет на САЩ е 700 000 000 000 долара, а на Русия - 70 000 000 000. Въпрос с понижена трудност: Кой кого заплашва?

А как Русия за неколкостотин години от малка държавица стана велика империя? Без нито една завоевателна война? Кой разпали войната в Корея? Знаеш ли?

Велика империя? Нито една завоевателна война? Имате ли глави?

Не бройте парите на американците, гледайте си разпуканата Азиатска кочина :))) Да пускат по-бързо новите анимации, че ви лъсна голия г..!

Добре, че са сащ с трилионния си военен бюджет, с хилядата си бази по света и у нас, със стотиците военни конфликти, в които са участвали по света и у нас, с десетки милиони жертви, в името на мира, демокрацията и правата на човека.Така сащ ни защитават от агресивната Русия с десетината бази извън страта и 60млрд. бюджет. А! И от Ким с двете ракети. ДА ЖИВЕЙ САЩ!!! ДА ЖИВЕЙ ДЕМОКРАЦИЯТА!!! УРААААААААААААААА!!!

Боли ме Баце за тая изпедерастяла нация.. да мрат!

Е чакайте ся! Нали виехте, като кучки, че руската армия била по-боеспособна?! Ето, сега САЩ се пробват да си пооправят поочуканата войска.... Малоумни тролове :)))

От теб по-трол и по-малоумен няма.

Мирко, защо САЩ да те спасява. Мирко, ти си неспасяем дженджър. Такива като тебе трябва да ги спасява Русия. Ама нямат мъни.

Никой не е нападнал САЩ, това са пари за корупция и смърт.

С парите от военния бюджет на САЩ само за 1г. може да се прекрати на крайната бедност и мизерия, да се спасят няколко МИЛИОНА ЧОВЕШКИ живота ... но пък балонът, наречен САЩ би се пукнал: отдавна фалирала държава, с -300000$ заем на човек и валута, чието единствено покритие е военното.

защо да се спасяват тези няколко милиона?Земята изнемагва и сега с 8 млрд. консуматори!

Що не се обесиш, та да намалеят консуматорите с още един?

Не си прав. Искаш ли с твойте пари да нахраним бедни, гладни,. безработни? САЩса велика държава. Там са ИНТЕЛ, ЕЙПЪЛ, Дженеръл Илектрик, Дженеръл Моторс и още много и много компаний. А и американците са много работливи. Въобще бачкат яко. Имат пари - харчат си ги за каквото си решат. Да не им берем грижата! А не забравяй , че те са и наш съюзник.

"По-лошо от война с англосаксонците е само "приятелството" с тях" - Бисмарк Ние, българите, знаем това най-добре - от бомбардировките им през ВСВ се възстановихме бързо, но днес, след 30г. "съюзничество" сме на път да изчезнем като народ и държава.

От тези компании, които си изброил, само седалищата им са в САЩ, иначе производството им отдавна е изнесено в други страни - най вече в Китай! Та сигурно си искал да кажеш, че китайците бачкат яко?! Друго - чувал ли си термина бюджетен дефицит - това е когато една държава няма достатъчно пари за своя бюджет, а трябва да взима назаем, за да го попълни! При САЩ последните години бюджетният дефицит е около половината от бюджета им, затова са и рекордьори по дългове! САЩ сега се крепят единствено на това, че доларът все още е световна резервна валута, в момента, в който доларът загуби този си статус, САЩ ще фалират!

По-добре с тези пари да се нахранят бедни, гладни и немощни, отколкото да се хранят военните на САЩ и да си плащаш за хомота. Чичко Д затова обикаля да изтръска по 2% увеличение на лептата от целия свят по всички възможни и невъзможни начини. Надявай се, че САЩ са ти съюзник. САЩ се интересуват само от територията, която заемаш, като удобна площадка за базиране. Пък другите хора не работят и нямат много, много, много фирми

Само да кажа, на матросовците, дето с голи гърди, защитават руснаците. Към Русия трябва да се отнасяме с уважение но и с гордост. Не може всяка руска пръдня, да викаме ау-у колко 'убаво мИрише... След установяване на 10.9.1944г на червената власт, са убити едни от най напредничвите, умните и богати българи. 45 години руснаците ни стрижеха 'нула' номер!!! Тоест взимаха колко и каквото пожелаят на цена определена от тях. Който се противи - вън от партията. В Русия и до днес се употребява думата "болгарский перец " = чушка. "Болгарка" означава ръчен електроинструмент, флекс. И до днес в Русия помнат вкусът на българските чушки и домати. Всички предприятия са работили на смени, та се късат, но стоки и продукти в мага зините е нямало. Сега, в момента работят в България 1/4 от работещите тогава. Коли, стоки в магазините, жилища, има ли? Колко и каквото щеш. Добре че се оттървахме от "братушките". Да палим свещ на Роналд Рейгън, че надхитри Горбачов.

С кой ще се биете още бе?

и дали ще са за памперси или боеприпаси....

Не се отказват лесно от лапачката, явно. И им трябват солдати да си я пазят. Бадева са тия харчове, няма да станат пак едновластен хегемон. Но щом им е мерак ...

и нашата червена хунта имаше 120 хил. армия и 1/2 мил. резерв ,но палачинката се върти и сега македонците ни плашат с подарените танкове :Д

Нищо, Путин си има нови анимации.

Шило

Ето кой има интерес да се водят войни по света.

Грозьгето е кисело, нали, вата?

Ти на лай.ната "грозде" ли им викаш.

Интересно за какво са им толкова самолети. От кого ще отбраняват територията си - Канада? Мексико? Русия, която няма самолетоносачи? Очевидно става въпрос за военнолюбива, агресивна, нападателна политика срещу независими страни по целия свят..

Това е пример за истински задълбочен марксистко-ленински анализ на новината.

Пълни ми се душицата от кеф, като прочитам подобни реликтови коментари, като на тоя Хх, хихихи!

на Русия е затягане на коланите до края."Белият дом е отделил и 508 милиона долара за разработката на хиперзвуково оръжие, като експертите твърдят, че сумата показва, че създаването на подобно оръжие не е на дневен ред във Вашингтон" Не е на дневен ред,защото отдавна го имат а тази сума е за ъпгрейд.

Американците отделиха и 20 милиона за химикалка пишеща при липса на гравитация.. а руснаците просто ползваха моливи. Парите не са всичко по време на война..

Казала си лисицата.

При тях са само парите и силата, те акъл нямат!

Много, ама много сте наивни това, россолюбците! :)) Готови сте да повервате на сека простотия, която ви подават, стига да има надпис "иСделано в России". Още получавате благородни спазми, като почнете да си "спомняте" за уж-прогонения и озлочестен ракетен крайцер "Доналд Кук". :)

А как се придобиват пари и сила без акъл?

С грабеж, измами, манипулации...

Това е легенда ...никога не е имало подобна ситуация

И после от графита на моливчето станало късо и започнали да купуват химикалки от хамериканците понеже са много умни................

Гугъл, Амазон, Ейпъл, Майкрософт ... И те ли по този начин са станали мощни и богати?

Това БЕШЕ играта на Путлер през последните няколко години!

След серия могогодишни опити за санкции срешу Русия, администрацията на САЩ няма други полезни (за себе си) ходове, освен да увеличи военните разходи на страната си. Колкото до разработка на хиперзвуково оржие, ясно е че опитите за придобиване такова са със средства на шпионажа към страни, коита вече го имат (Русия и Китай).

Агресор №1 в света.

С парите за война и разруха, които отделят САЩ и Света само за една година, могат да бъдет победени завинаги бедността, проблемите с климата, болестите и каквото още се сетите. Пълно безумие е човечеството да дава все повече пари за собственото си унищожение.

обаче, така сащ нема да може да побеждава човечеството... требва още пари за войни и смърт. а,