Безос и Гейтс инвестират в прекия конкурент на Мъск и неговия Neuralink

Най-малко 100 милиона души по света страдат от невъзможност да контролират ръцете си и ще получат необходимата помощ чрез имплантите

Обратно в новината

Коментари - Безос и Гейтс инвестират в прекия конкурент на Мъск и неговия Neuralink | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много се загрижиха милиардерите за нашето здраве. Едва ли не повече от нас самите. То не беше чипиране, ваксиниране, образователни програми, изкуствено месо, земно инженерство.

В САЩ. Веднъж имаше товар с изкуствено месо. Превозът бе при температура минус 23 С градуса(-10F). След разтоварването бе останал кафяв прах точно както какао, на пода на ремаркето. Не посмях да го помириша. Това се добавя като съставка във всякакви полуфабрикати. Даже може и да не знаеш че е там, защото е прахообразна добавка. Когато ядете макдоналдси в България....помислете с какво са натъпкани. Аз поне от 15 г не съм пил кокакола, пепси и всякакви подобни. Захарта съм я спрял поне от 10 г. Само мед - алтайски или европейски. Готвя само със зехтин - гръцки или арабски. Месо купувам само прясно и от най-скъпото. Евтиното е гарантирано пълно с хормони. Особено пилешкото.

Кога според Вас Глобалната шайка ще се пробва да превърне мозучните импланти в стандарт? подобно на ваксинирането уж срещу Ковид !