Коментари - MS Office - безплатен за компактни устройства | IT.dir.bg
назад

MS Office - безплатен за компактни устройства

Microsoft възнамерява да направи безплатен пакета приложения Office за компактни устройства с екрани до 10,1 инча.

Обратно в новината

Коментари - MS Office - безплатен за компактни устройства | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коя версия е актуална?

Линуксът ми (Lubuntu - олекотено Ubuntu) върви много по-гладко на нетбука ми със слаб Via процесор от Windows 7 и Xp, да не говорим за Vista. За 8.1 няма читав видео драйвър. Имам си Open Office, Skype, Teamviewer, Chrome, Vlc video и audio player, 3д състезание- картинг, работят wifi, 3 g и wimax флашките, електронният подпис тръгна, но по-трудно. Не пиша в конзола и кодове нищо, вдичко е на екрана и менютата. За съжаление софтуерът за работа не става Като цяло изключително доволен за нещо безплатно, сигурно, дори да го махна, знам че е принудило с еволюцията си Майкрософт да свали рязко цените.

Ал

И за чий ... ще си слагам отдавна разваления, а вече и с ниска надеждност и сигурност МС Офис? Има достатъчно надеждни и от доста време по-добри алтернативи като LibreOffice. Безплатни са за всЕкакви екрани.

Повечето ERP ( SAP и Navison над 50% пазарен дял ) работят само с него.

Твоето мислени е като на жена ми: Щом комшийката си е купила ........, значи и аз /ние/ трябва да си го купя /купим/.

Айде стига с простотии бе. Либре офис и компания били по-добри. Толкова са назад, че няма място за сравнение. Щом за теб са еднакви значи си пълен простак.

Абослютно точно изкаване.Офисът е един от най добрите продукти на Майкрософт.

Ал

Не написах, че са еднакви. Написах, че LibreOffice е по-добър. Вероятно защото ползвам офис пакети от около 20-на години и то доста интензивно. Ако това ме прави "простак" нека да съм такъв.

Абе човек, вземи хапчето бе :))

Е ся ша отрежа 5 инча от ноутбука за да ползвам МъСъ Офиц безплатно

По-високата надеждност и сигурност на платените приложения... демек, по-високата надеждност и сигурност на Уиндоус, отколкото тази на Линукс примерно? Мерси, не пуша.

Ами свирки правиш ли тогава?