Коментари - Откриха източник на безсмъртие в растенията | IT.dir.bg
назад

Откриха източник на безсмъртие в растенията

Учени от научно-изследователския център "Джон Инес" в Норич, Англия, откриха механизъм, който позволява зародишни клетки в цветни растения да станат безсмъртни.

Обратно в новината

Коментари - Откриха източник на безсмъртие в растенията | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега какво, трябва да почваме да се металираме ли? То някой са опитвали да пият метилов алкохол, но нещо не им се е получил същия ефект. Ако проследим родословното дърво на АДАМ (живял 930 г.) до Христос ще видим, че на времето наистина са живели по дълго. Какво се е променило за да се свали продължителността до мизерните за днес 50 до 100 години не знам, но може да се поразсъждава по този въпрос. Орбитата на Земята ли, земната гравитация ли ( защото древните са били и значително по едрички и дори гиганти), генетично вмещателство от вън ли или нешо друго? Което ще рече, че тия не тътсят във вярната насока.

Ако тръгнем да проследяваме семето на Адам ще стигнем до извода, че кръвосмешението е най-нормалното нещо.Ти ще чукаш ли майка си, сестра си и дъщеря си, за да живееш 800 години? И далеч не всички в миналото са били гиганти (според легендите).

По страшното е да не е продукт на такова кръвосмешение, но като му чета изводите на база библия комай ще се окаже такъв мутант.

Знаех си, че младия Маклауд не е цвете за мирисане.

Ама порното си остава безплатно, нали?

Ключа към имдивидуално безсмъртие е ключ към глобална смърт

Прекалено буквално взимаш думата "безсмъртие", става дума само за удължаване - може би голямо - на възможния живот. Просто да не старее човек, да може да е активен по-дълго. Това ще ускори прогреса многократно, сега - както казва Чаплин - "всички сме аматьори, никой не живее достатъчно дълго за да стане нещо повече".

(потрива доволно ръце)

Нов източник уважаеми, НОВ! Защото има много. Най-интересният е Turritopsis dohrnii и също като омарът е безсмъртна но много по-различно. Но фармаиндустрията печели от смърт. От вашата смърт.

Големи продажби реализират сред умрелите, дааа. Аман от грачещи гении-тролове бе.

dp=ДебилноПрост

Ората немат леб да едът,виски да цуцнат,тия с безсмъртни ша ми са занимават.Че кой му се живее,кат е жаден и гладен бие.

Умствено изостанал но неуморен трол си, да.

То и раковите клетки са безсмъртни, ама от тях функциониращ човек, поне засега, не можеш да сглобиш.

Раковите клетки не са безсмъртни - може да бъдат докарани до апоптоза (apoptosis, не знам така ли е а БГ). Разбира се много рядко успяват да накарат повече да се самоубиват отколкото да се делят. Тук явно става дума за нещо друго, което лаици като нас нямат и малка част от нужните знания да коментират, напразно се напрягаш.

Британските учени, едни от най-учените учени!

Къде ще се мерят те с поетичния ти гений, дааа.

Човек е безсмъртен чрез делата си. Ученикът на Рамкришна йога Свами Вивекананда ( водещ реформатор в учението) казва във връзка с това, че някой йоги можели да живеят стотици години в състояние на някаква полужива летаргия. "Човек може да живее 500 и повече години подобно на някое дърво, но каква полза от него ако не създава нищо ? " Самият той напуска съзнателно тялото си на 39 години след като години преди това е предсказал, че няма да доживее 40 годишна възраст. По принцип йогизма не ми е присърце, но трябва отвсякъде да се черпи позитивно знание. Има свидетелства за йоги доживели изумителен брой години, но какво са оставили те в сравнение с Вивекананда или пък Моцарт например?

да ти пикам на йогурта

Семейно

имаме и у нас този вечен продукт - казва се Боко.

За вечен не знам но имаме какво ли не, най-вече гласовити умствено изостанали тролове. Мнооого оригинален пост си съчинил.