Бил Гейтс: AI е готов да унищожи Google и Amazon

Съоснователят на Microsoft прогнозира през февруари, че "печалбите на Google от търсенето ще намалеят"

Обратно в новината

Коментари - Бил Гейтс: AI е готов да унищожи Google и Amazon | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупаците са на изчезване

Гейтс кога ще използва AI да му развива бизнеса?

Трябва да унищожи това чудовище Гейтс!!!! Кой позволява на тези извратеняци да си правят гавра с народа???? Мислите,че не знаем ли?Ми не сме толкова прости

добре не сте толкова прости ... а колко сте прости?

Бил Гейтс винаги е бил много настървен да унищожава неща. Явно това му е в кръвта.

AI всъщност пробутва идеологията на създетелите си, но народа ще си мисли, че това е свтата истина. AI е нова форма на пропаганда и манипулация, но скрита и затова много опасна. Изобщо не съм против дигиталния свят, но всичко трябва да има мярка. Не съм параноик, просто с много голям опит, и усещам, че зад AI стой нещо зловещо.

Сега една статия и за дрогаря сорос, и авангарда на вгъзраждане и атака ще завърши деня с микро инсулт и фациалис...

Дал съм милиарди за тая имитация на мисъл, която всъщност е подредба на огромни бази данни, взаимстване и промяна на готови текстове, че да изглеждат оригинални, за да създам впечатление на нещо изключително, струва ми 4 милиона на ден да подържам това така, че трябва да ви внуша каквото искам, да стане, за да го изпълните и да почна да печеля, че ми изяжда печалбата от пландемията. Е, вярно с тия пари можех, да прекратя глада в африка и да реша проблемите им с водата ама трябва намалим световното население, докато се правя на филантроп, че искам да живея, като господар още, а отпаднат ли парите оставам само един огромен некадърник, който няма да може да. наема умни хора, за да мами света и да изглежда велик.

Ама и Гугъл и Амазон не спят, и те имат AI алтернативи. Просто Бил купи най-добрия AI в момента, но и сам не осъзнава пълните му възможности. За съжаление вместо да помогне с образованието, изкуственият интелект ще направи милиони младежи неграмотни. Защо да се мъчат да решават задачи или да пишат материали, като изкуственият интелект дори в момента е способен да го прави вместо тях? Може да решава кандидатстудентските изпити и освен това е на път да замести милиони секретарки, юристи, техническа поддръжка и т.н. В интересни времена живеем. Скоро милиони ще трябва да се влеят в редовете на селскостопанските работници :)

Чудя се защо си мислиш, че селскостопанската работа няма да се върши от AI?

Някой ден може би, засега обаче не.

Те младежите и сега са неграмотни...

Така е, но с AI ще оскотеят напълно.

Илън Мъск напусна създадената и от него OpenAI, заради бил гей тс, който практически я превзе с пари и не разбира AI, разбиранията му са ограничени и търси само печалбата на всяка цена от него.

Бил от малък си беше прост и не поумня с годините.

Аве, Били, мани го интеУекта, кажи за Епщайн ?

сам

'готов да унищожи Гугъл и Амазон'... скоро и Човечеството, ....става въпрос за Бил... няма ли кой да затрие този зъл гений от лицето на Земята ??

Дори не е гений, а е талантлив в мошенничеството и измамата. Няма нещо, което да не е откраднал, да е направил сам и да е успяло.

явно това е мечтата на майкрософт, след като бинг не може да го постигне, но мисля че малко надценява аи-то