Коментари - Бил Гейтс инвестира $12 млн, в намаляване на газовете от крави | IT.dir.bg
назад

Бил Гейтс инвестира $12 млн, в намаляване на газовете от крави

Целта е разработката на нов тип храна за по-слаб въглероден отпечатък от преживния добитък

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Бил Гейтс инвестира $12 млн, в намаляване на газовете от крави | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КРАЙ !!!! Спукана им е работата на "КРАВИТЕ"

Този човек се занимава само с глупости и иска да ги налага на целия свят.Изкуствено месо,брашно от червеи...Сатанист.

Нещо не ме кефи тоя... човек.

Да зкупи коркови тапи!

Били, моето момче, проблемът не е в кравите, а в горите който сечете за да станат поляни за кравите да пасат. И от там намалява кислородеца на земята. Много крави ядете в кравистан. Спрете се, свинското е по - евтино и не трябва да се секат гори за паша.

Тези крави, поляни не са виждали!

A какво ще правим с въглероден отпечатък от Гейтс?

минем на леща и фасул ще увеличим газовете от хората, така че крайният резултат сигурно ще е същият!

Ай стига простотия вече. Едно време динозаврите са пърдели кислород сигурно... Тоя свят се е побъркал.

браво човек, добре се посмях

Това е подигравка с кравите ....... Що не започна от 'превенция' от пърдене на членовете 2-те на най-многобройни нации в света , а ?!

Според теб ковид , спин какво са ?

IBM да се стегнат,да му организират едно съдебно разследване за интелектуална кражба в особено голями размери и да вземат ВСИЧКО !!!

Прави бизнес и ни го представя, за благост. За борба с въглеродният отпечатък, да садят дървета и дори трева. Те това "дишат".

Да беше купил Макдоналдс, Събуей и още някой от големите junk foods вериги в САЩ, И вместо бургер с говеждо, направо да минат на бургер от водорасли.... Хем и амриканците така по-малко метан ще отделят. По интересно е защо не е инвестирал в технология за събирането на метана при отглеждането на говеда, а във фураж от водорасли ? После кой ли ще яде щатската 100% ГМО царевица ?

На този сатанист изобщо не му пука за никакви газове и природа, пука му само да наложи изкуственото си месо и да забрани нормалното.

100+

Тоз еврей вероятно е помогнал по някакъв начин и на СДС-Шайката,която изтреби милиони глави добитък и заравни силно развитото ни животновъдство.За това сега ядем боклуците на "партньорите" от Запад .Внасяме и говеждо месо,престояло 50-60 г.в краварските фризери на майка Ханеуика .

Напълно подкрепям това. И аз самия се боря с това зло: въглеродния отпечатък. Разбрах че това свинете и телетата отделя много въглерод. И отдавна се боря със тази напаст. Те са много, ама им знам цаката: всеки ден си вземам по две свински пържоли и кило говежда кайма. Вечер опичам пържолите на жар, и от каймата правя кюфтета. като седнем на софрата всичко изяждаме. Малко зор, ама какво да се прави, тези гадове трябва да намаляват. Така като си правя сметка, за година две-три прасета и едно теле унищожаваме и така намаляваме този пусти въглерод. Така де, тази природа трябва да се пази. Е, вечер след като преядем си пускаме по някоя пръдничка и се уригваме, ама то човещинка. Ша прощавате.

чудат се как да ти вземат парите.От пръдня боя не става вече не е верно. От глупоста на хората се правят най много пари.

Хора,не виждате ли рижата елита си прави вече майтап с вас -т.н. човечество.......карат ви да четете и да вярвате във всякакви тъпотии и да сте на умствено развитие на талибани,укропитеци или макеманиаци... с една дума- скот.

Богаташите оставят най големия въглероден отпечатък..прекалено консумация концентрирана в малко хора ..Бил Гея ,най много

Компютрите ,телефоните ,и интернета + слънчевите батерии ,оставят най големия въглероден отпечатък..Бил гея , също..!.

Следващата стъпка е че не може да отглеждате крави ако фуража не от правилния производител. С Ковида разредиха малко населението сега на ред са кравите. Бандитите са едни и същи но и с много пари и си играят с населението както си искат.

Супер е , че толкова много хора в коментарите по долу виждат през пелената на пропагандата и разбират за какъв болен из..д става въпрос. Обаче в никакъв случай не го подценявайте , в момента този е най крупният собственик на сеслкостопанска земя в щатите т.е. може по всяко време да спре да я използва и да създаде изскуствен дефицит , да речем на фуражна царевица. Ако свържем горното предположение и с факта , че тази седмица евр. съюз разреши официално да произвеждат храна от насекоми, нищо чудно скоро да ядем буболечки вместо месо и млечни продукти.

Ей сега е момента да се правят фирми за кравешки пробиотици.

Значи ей тоя изрод, ако приемете цифровите пари на централните банки ще ви определя живота, ще определя какво можете и не можете да правите, и какво можете и не можете да ядете, той ще е един от господарите, а вие ще сте пълен негов роб до края на краткия си живот. Те създават финансов колапс, за да ви принудят, да приемете основен базов доход в цифровите валути на централните банки, но избор ще имате и може да не ги приемете и да сте свободен, да намерите начин.

++++++++++++++++++++++++++++++

"Бил Гейтс инвестира $12 млн, в намаляване на газовете от крави " Ще им слага тапи на задниците да не пърдят! Същински американски изрод. дуай го

Нееееее, маркуч и директно в газохранилището.

После за Европа на петорна цена!

накъде отива светът - и на кравите вече забраняват да пърдят.

Такива като този колкото по рано спрат да изпускат газове толкова по добре.

1500000000000+++

А кой да инвестира в намаляване газовете на тоя COVID създател?Когато това животно изчезне светът ще стане едно по-добро място.

Мизантропът пак е извършвал престъпления! Няма ли кой да го арестува тоя античовек, за престъпления срещу човечеството ?

Абе тия милиардерите тотално оглупяват по света има толкова гладни хора той за кравешките пръдни се загрижил....

То това е нивото на науката днес - откъде мислите Бил Гейтс, Урсула фон Лайен, че и нашТа Мара Дигиталната си вземат простотиите? Произходът им е в строго научните среди

100% коментари на прости и бедни ганьовци. Няма оправия тая кочина, по зле ще става.

Така е, като ти чета коментара се уверявам в това!

Целта е само елитните глобалисти да ядат говежда пържолка. За нас - буболечки- добри са към околната среда! И още - другат цел е да бъдем дигитално контролирани. Ваксината е началото!

гнусен рептил

тоя индивид какво иска да прави някой да обясни, сега се метна по кравите, знаеме че иска да намали броя на населението ама стига вече

Когато този си отиде от тази земя, ще бъде един наистина хубав ден и едно по-светло начало за човечеството. Дотогава Бог да е с нас!

те успокоя само. Щерка му учи медицина....:)

На бас, че на тоя яхтата му цапа повече от пет кравеферми.

Болни американски изроди. Успех на Русия!

Тоя пич кат малък да не го е газило некое американско месодайно говедо, че е толко против тях? Върти върти все на говеда налита.

Туй да разбираш от едно нещо , не значи , че разбираш от всичко, ама тоя си повярва, че знае всичко на света ;)

И кое е едното нещо, от което разбира тоя цървул с гимназиално образование? Защото софтуер със сигурност не е. Винаги е бил нарицателно за безхаберие в бранша. Назначен олигарх.

Идея си нямам от какво разбира, ама ще да е нещо от което се правят пари.

е пълен психопат педераст

Билето Герв ще стои зад задника на някоя крава и ще поема с уста метана, после ще го издиша през уреда на някой таксиджия в бутилката. Това могат да правят и останалите ни колеги.

Тоя даже по нашите зелено-демокрарични стандарти е пълен идиот! То бива безсмислие, ама тоя ни удари в земята, ба ти и психара. И Бильо, като имаш грантове за раздаване що не ни ги дадеш на Нас Бг- нищоправците, ще делнем парите зад гърба на шефовете ти от Цру-фбр-и Сие. Иначе Респект и Поклон, такива "инвестиции" в глупости не могат да се родят в главата на обикновен психопат!

И мъжа ми има много газове, постоянно пърди. Какво да правя? Бил, помагай.

Спри боба !!

12 милиона за кравешките лайна , не е зле ! Били знаеш ли че в България има много говеда , дай някой милион и насам?!

България има около 150 хиляди говеда. По един кубик метан дневно по 365 дни = 55 милиона кубични метра. Потреблението пак на България е около 3 милиарда годишно. Т.е. 60 пъти повече.

Ох колко си се сбръчкал. Скоро ше пукнеш боклук. Слава богу!

Ох, пак русоидните гниди са разводнили темата.

ДА ТЕ ЕБ.ЪТ ВСИЧКИ НЕГРИ В АЛАБАМА В ОСР.АНИЯ ТИ Г.ЪЗ

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ето бизнес за милиарди: На всяка крава на задника се монтира колектор на метана. Така ще се реши и газоват криза.

Така даже може да се дават смески дето увеличават парниковите газове.

ей, много пърдят теи крави значи, мирише му на човека!

Едва ли някой преди време е предполагал, че Бил Гейтс ще се занимава някой ден с подобни, съжалявам, глупости.

Луд