Бил Гейтс: Изкуственият интелект е най-важният технологичен пробив от десетилетия

Филантропът смята, че AI ще революционизира редица области, включително медицината

Обратно в новината

Коментари - Бил Гейтс: Изкуственият интелект е най-важният технологичен пробив от десетилетия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За тоя и автономната прахосмукачка е напредък! За "Черчевето" му да не говорим, щото е крадено...

Елитът в лицето на Гейтс се опитва хитро да измами най-бедните, като им даде (криейки се зад ИИ) фалшиви указания за лечение на болести и съответно ги изчисти от земята.

Поне да бяхте правилно превели и препредали какво е казал ! Много смисъл има в казаното, но 1/трябва да е предадено правилно и 2/някой трябва да си използва главата (и то не само за равновесие), за да го разбере ...

да, нещо като вярата в комунизма

Гугъл преводач - това е бъдещето с изкуствен интелект.

Така е, голям напредък е изкуственият интелект. Като се вземе предвид че преди това хора като Гейтс спомогнаха човечеството да загуби голяма част от естествения си интелект. Ще видим къде ще му излезе краят.

За тоя Плужек затвор кога?

Бий си ваксите, Били, и не ни занимавай с глупости.

"Ние ще трябва да съсредоточим най-добрите AI в света върху най-големите ни проблеми." Демек, не сме ние глобалистите, AI каза че трябва да сме вегани, ядем инсекти, не ползваме коли, къпеме един път в седмицата... Всъшност, никога няма да допуснат истинско AI с душа, свест, а някакви квази неврони дето могат да ги управляват...

Този червей няма ли най сетне да пукне

в американските филми за затвори имаше една игра "Саймън каза"...

специално тоя , трябва да бъде съден от съда в хага за престъпление срещу човечеството преди путин или който и да е

като вяратат ти в нацисткия корпоративен вълчи капитализъм

ТАМ Е РАБОТАТА ЧЕ НЕ Е ИГРА . НА 12 ГОДИНКИ ЛИ СИ МАМИНИЯГ ?

И тоя почва да бута масло...

Сатанист хренав.

Като чета коментарите тук, се убеждавам, че изкуственият интелект наистина е нужен. При това ниво на естествения...

мозък ли си трансплантираш или си пишеш домашните

ПСИХОПАТ ПОБЪРКАН! АДВ.РАЙНЕР ФУЛМИХ ПРЕДАДЕ НА СЪДА В ГЕРМАНИЯ ДОКАЗАТЕЛСТВА И ИМЕНА НА ПРЕСТЪПНИЦИ ПО ВРЕМЕ НА КОРОНАБЕСИЕТО! ТОЯ Е В СПИСЪКА! НАМЕРЕТЕ ИНФО ЗА ТОВА ДЕЛО!

Това е абсолютно невъзможно!!! Но като се има впредвид нивото на австралопитеците, то може да се каже че за тях ще е добре, особено за тези които работят като политици.

Четейки повечето коментари се убеждавам, че дори изкуствен интелект няма да помогне. Интелектуалното ниво дълбае за нещо повече от нефт.

Ако беше вярна словесната диария, която си изтръцкал, сега щеше да жънеш със сърпа, да копаеш с мотика, да спите жена ти и примерно деветте ти чаавета в една одая и т.н., а не да се протягаш на дивана и да пишеш на компютър.

А за теб психиатрия, кога?

Да, а ти ще си безсмъртен като олимпийски бог!

Путин беше казал, че който води в ИИ, ще управлява света. Явно управникът си остава същият. Тука се кекерчат и чакат америката да фалира. Аржентина фалира по веднъж на всеки 10 години и пак са по-добре от нас. Който води технологично ще управлява света. Винаги е било така.

Каза една сива мишка.

Когато Билчо полежи в затвора 20 години.

Пак некоя дивотия е планирал, уж предвижда бъдещето.

Ще има на всяка уличка Цицомати-машини за поставяне на силиконови цицки само за няколко минутки. А ще има и Пенисомати...може да се сетите за какво ще служат......

Много сме далеч от изкуствен интелект, мощен компютър работещ с добър алгоритъм и разполагащ с хиляди фрази от база данни не може да се сравнява със съзнание, иначе е добър бизнес да.

лексикални анализе е един от малкото ниши за използване на ИИ и според мен една от най безполезните . много по-полезни са управление на сигнали и сложни взаимносвързани процеси .

Не е той който планира, а пионка на black rock и службите.

Бил Гейтс е ясин, но тези тук, които го псуват, най-много използват неговите продукти. Точно както пп "Възраждане" са най-активни във фейсбук...