Бил Гейтс: Подобни пандемии може да се случват на всеки 20 години

Според него неподготвеността за кризата струва много трилиони долари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На главата ти да кацне!

Сигурно ще е така щом ти ги поръчаш.

Тоя мухъл явно е най-големия доктор! До кога тези сатрапи ще унищожават планетата и човечеството?

на 20 години да разчистваме от досадни пенсионери демек

Щот са големи интелектуалци, а любимата им Гавняша е 'Световна сила' във филантропията.

Рошко ибания яде ли в Холандия на паркинга за тирове колбаси със ватни ла....йна май са ти се осладили щом коментираш под подобно название

Бил Гейтс като се прави на толкова голям филантроп и се е загрижил за развитието на света защо не отвори сорс кода на Windows, а се занимава с неща, които не са му работа?

Не се прави А Е ФИЛАНТРОП - толкова колкото и ти си дървен философ.

Кой ползва Windows в 2020?

балъците кой....

жената на Ерик Рубен бившия саш посланик от еврейски произход-работи като биохимичка във военна лаборатория за ваксини и биоорьжия към ''Джон Хопкинс''' интересно какво РАБОТИ на сащ посланичката иракската еврейка Херо Мустафа мьжа и индиеца Джавад

А на мен ми е интересно ТИ какво работиш. Ако въобще..

бе бастун, ще те ковне вируса, а антивирусната ти е слаба вече!

Този човек невероятно пропадна на стари години.

Скрий се бе, рептил, с твоята фондация за планетарно маркерно ваксиниране!

Маларията, с която се бори (успешно) фондацията Гейтс убива 400 000 души /година. Ти като велик научен капацитет сигурно имаш други идеи..

"Гейтс е убеден, че в отговор на настоящата пандемия правителствата ще създадат множество инициативи като по-богати антивирусни бази, системи за ранно предупреждение, нови възможности за по-бързо диагностициране и т.н. Това според него ще подобри възможностите на света за реакция на бъдеща пандемия." Аз имам дълбоки съмнения. Хората не не си извадиа поука дори след две кървави световни войни и испанския грип! Защо да го правят сега? Какво се случва реално по света? Вървят едни процеси на присвояване на ресурси, подчиняване на народи и икономики, както и подклаждане на регионални конфликти. Всичко това е присъщо за недоразвитите видове! Всяка година в света се инвестират 2+ трилиона долара за създаване на машини и нови начини за убиване на хора! Защо не се инвестира в наука и здравеопазване? Отново присъщо на недоразвитите видове! Вирусите са милиони, да, милиони! От тях едва много малка част е известна на хората! Но реално човечеството почти не е подготвено за борба срещу вирусите! Трябва ли да се чака следващата пандемия, която може буквално да заличи човечеството или трябва да се инвестира повече и хората да се подготвят предварително? Днес е корна вирус, от който смъртността е 5%, но утре може да е Ебола, чиято смъртност стига 90%! "Според предприемача и филантроп, цената за всичко това ще е много по-ниска в сравнение с тази на мерките срещу сегашното разпространение на Covid-19." Гейтс е много умен човек, доколкото може да е умен един човек! И е напълно прав!

Много си заблуден !

Няма страшно. Нали Помпею каза, че първите проби на ваксините ще се извършат върху нас блгарите цЕлокупно.

Ооо, ще се случват не на 20 години, а на 20 дни, щом такива като Гейтс плащат...

Че ка ктака досега не се случваха и изведнъж на всеки 20 г. ще се случват ?!? Ами, че спрете да ги правите вируси и да ги пускате бе, имет долна американска!

И що трябва да го слушаме тоя? Не е вирусолог или епидемиолог. Той е само едно посредствено еврейче със средно образование и месиански компекс.

Гейтс евреин? Ей какви захлупени хора има по форумите.

Първо това в световен мащаб няма как да се нарече Пандемия. Второ такива вируси има не на 20 години, ами всяка година, обаче разликата е че до сега Гриповете не ги даваха по телевизията и не ни информираха ! Явно Бения човек имал в предвид ,че на 20 години ще правят по един вирус Световноизвестна звезда !

Бил Гейтс е един от най - умните и добри хора на света, а тъпите ганьовци, дето го мразят са идиоти.

Дебил гей е един от всичките използвачи...

А ти с какво допринесе за добруването на света, щото май само акаш и отделяш СО2.

А дано , да не си жив да доживееш до следващата пандемия... .... и да си вземеш нах-якия вирус със себе си - УИНДОС-а !

всъщност Event 201 беше последната репетиция за пандемия, а самия план за това е доста по назад във времето - 2010 год., написан е от Фондация Рокфелер и се казва - "Scenarios for the Future of Technology and International Development", там може да прочетете как ще се развие евентуална пандемия, и открийте разликите с корона вируса, ако ги има ...

С цел да се държи населението на планетата да е под 9 милиарда .... това е начина. Нови пандемии, нови щамове на непознат грип, ебола, холера и какво ли не. Естествения подбор на планетата и природата е изпреварен от човека, и така ще дойде време когато Планетата и природата ще си поиска от човека да си плати за това.

И на две години да се случват, все ще има кой да вярва на манипулацията.

този тотално изтрещя, подомни пандемии се случват само тогава когато се подцени здравната карта на разни изпаднали държави и се позволява на жителите им да обикалят безпрепядственно по света, прочети си истоарията не ни заблуждавай с идиотизми. съсщо и когато международните органи като СЗО не си гледат работата не налагат изисквания и санкции на такива държави, тогава се случват пандемии

хората обикалят по света безпрепяТствеНо от векове а кои са тея "изпаднали държави" за които говориш? ако е за Китай то или не си виждал изобщо какво е там или още живееш в 70-те години на миналия век

китай е изпаднала държава понеже се упралвява от мракобесна комунистическа партия, затова трбва да бъде изолирана от света, а това че китайците обикалят от край време безнакоазно пос вета е вдино от пандемиите които са причинили затова казвам да си прочетете историята, На това трябва да се сложи КРАЙ

Тоя ако се намери кой да го гръмне светът ще си отдъхне ... абе що не ваксинираш децата си бе, изрод!!!

всеко зло си има начало , а тоя е сложил доста начала в служба на системата

Той е специалист по евгеника. Търсете инфо в нета и моля, не повръщайте!

Търсете в мрежата event 201 и ще ви стане ясно какъв играе "филантропа" Бил Гейтс. Също както и един друг "филантроп". И ще се ужасите. Ще се чудим в кои шубраци да се крием от задължителните "ваксини".

даваш 10 лева на доктора и ти пише че е сложена ...

Ако не слушаме може и на петилетка по една пандемия.

ех Бил май най-накрая ще се сбъдне най-голямата ти мечта - да ваксинираш цялото човечество, сигурно вече твойте лаборатории разработват ваксини, ако вече ги нямат готови

Нищо интересно в интервюто. Такива неща може да ги каже всеки. Световен проблем..., ако лидерите бяха готови... и други бла-бла.

Еми явно тоя политически шарлатанин ги е организирал вече. Едно е предвиждам, друго е подготвям.

Не трябва ли да попитат и Стивън Спилбърг, той винаги е мноого близко до истината, само малко романтиката му е в повече.

И този стана доктор вирусолог. Нямат ли си истински специалисти. И там всеки разбира от всичко, мале мале.

Пандемии е правят изродите като е този.

Дано пукнеш ти и цялото ти семейство . Боклук мръсен. Освен че финансираш създаването на вируси ,ами и имаш наглостта да се явяваш пред хората и да го заявяваш. Ти си долна отрепка и ще гориш в пъкала боклук долен. На 20 години ли ще ги пускате , мръсни копелета. Трябва да ви избием теб и тези като теб, който са се помислили за собственици на тази планета та била тя и плоска.

45 години им трябваха да ни вкарат вируса "демокрация" за да ограбят източния блок, след 30 години ни вкараха короната, за да оберат парите на народонаселението по цял свят, така че следващата рецесия логически ще е след 20 години, благодарим ви богаташи

Съоснователят и изпълнителен директор на Twitter дари 1 млрд. долара за борба с коронавируса. Това представлява 28% от богатството му, т.е. имал е малко над 3 млрд. Основателят на Аmazon е най-богатият човек в света (124 млрд.), отпусна само 100 млн. Бил Гейтс не отпусна нищо от личното си богатство, въпреки че е вторият по богатство човек в света (102 млрд.), а просто поиска дарения за фондацията си и чрез нея даде 50 млн. Какво да коментираме за "загрижеността" на Бил Гейтс?

Така ли? А, тези над 36 млрд. долара, които Бил Гейтс е дарил на фондацията си, която в момента финансира със 125 млн. долара множество изследователски центрове и компании за разработки на лекарства срещу Covid-19?... Явно 36 млрд. долара за теб не са пари, но тъй като фондацията не си седи и държи парите в банка, а се занимава с куп други дейности, включително спасяването на стотици хиляди човешки животи всяка година от други опасни заболявания, като малария, няма как да зареже всичко друго и да се занимава само с Covid-19, тъй като другите болести, колкото и да ти е странно, не са спрели да убиват хора по време на извънредното положение.... Така че, по правилно е да се каже - когато изброените от теб "филантропи" си купуваха яхти и вили, Бил Гейтс дари почти цялото си състояние (към онзи момент), за да се бори с болестите и глада по света.

Дайте да говорим с факти: Тоз добър човечец ( по точно фондацията му) осигурява къде 60% от бюджета на СЗО ( около 600 мил. долара). Най голямата му страст са именно разл. видове ваксини. Октомври 2019 неговата фондация + Световната Банка( отделът свързан със здравеопаването) и института Джон Хопкинс, който в момента осигурява статистиката за пандемията на почти всички информ. агенции, провеждат учение какви ще са последствията от глобална пандемия с корона вирус разпространен по целият свят. Името на вируса е ковид19. Месец след това започнаха проблемите в Китай. Преди около 10 години тоз юнак , заедно със сорос , бъфет,тед търнър, д.рокфелер и още много други важни хора създават в ню йорк т.нар. добър клуб.За да се борят със световните проблеми един от които е пренаселеноста. Та това са факти , изводите да си ги прави всеки за себе си.

COVID-и случайно КОВИД е ЕВРЕЙСКА дума и озачава ТЕЖКО,масивно ,нещо с ТЕЖКИ ПОСЛЕДИЦИ Случайно БИЛ ГЕЙТС спонсориран от Фодация РОЛФЕЛЕР и ЮДЕЙска Федерация на Охайо

бил, разкажи ни и как гениално къташ данъци под формата на "дарителски фирми". обменете опит с психопатаите сорос, ротшилд и новия световен ред на билдерберговите.. ааахахаха :-))) плагият си ти, бил, но си по-зъл дори от ал капоне.

Така ами, точно "такива пандемии" могат да се случват според както се планират г-н Гейтс!!!

Всички знаем че той пусна вируса. Преди 5 години пред хиляди хора обясняваше за това. Ако не го е направил той то пине е дал идеята. Не ги разбирам свръх богатите купи си един остров и си живей живота защо трябва да убиваш невинни само защото няма какво да правиш и ти е скучно.

Къде се въдите такива малоумници?

Дай аргументи а не квалификации. Ма не можеш.

Явно Майкрософт е спечелила обществената поръчка....

И да си продават ваксините

Ти не купувай. Няма нужда...

Всичкито е надут балон от лъжи и паника Брой умрели - сега се умира само от корона Прочети статистиките за минали години Ръст на учрелите ако има ще е от блокирана здравна система, изолация, стрес , паника, нездравословно седене само вкъщи , липса на свежа храна ... уморих се да изброявам а не съм стигнал и до половината следствия от тая карантина Липса на работа, глад... Айде стига

Ако тоя спектакъл е най-значимото събитие, което мнозина ще преживет през живота си, то значи за мнозина ще е добре да преосмислят живота си. А иначе е прав - паниката и неподготвеността са това, което ще ни коства много. Дано да си вземем поука.

Обръща ти внимание че този спектакъл сега започва И не вируса е главната роля

ЕНТЕР масов гроб за фамилиите на сорос и ротшилд!!! със сорос и ротшилд начело!!! нема ташак!

По добре се погрижи за своя гроб нещастник.

Българина най разбира от футдбол, политика а сега виждам че и е спец по заразни болести. Прост народ слаба държава.

Ми по десетина часа на ден се изреждат всякакви видове специалисти по всички да обясняват на българина за коронавируса - от пожарникари, през хирурзи, генерали, счетоводители, всякакви! За един месец мисля, че мнозинството от българите бяха буквално задръстени с "информация" от всякакви знайни и незнайни "експерти". При този интензивен курс не чудно, че сме започнали и от заразни болести да разбираме.

Провителствата решават за какво да отделят пари. През септември 2019, няколко месеца преди началото на пандемията от COVID-19, от Агенцията за международно развитие съобщават, че ще прекратят финансирането на PREDICT- програмата за ранно откриване на зоонозни вируси. От друга страна, разработването на ваксина за корона вирус е спряно /спряно финансиране/ след затихването на предходните епидемии - ТОРС и САРС. В САЩ Тръмп намали предната година - две финансирането на Центърът за контрол и превенция на заболяванията на САЩ и сега заплашва и СЗО. За капак опасността в началото беше омаловажена като "китайски проблем". Е, какво да очекваме?

Правителствата нямат думата! Билли трябва да е един от сценаристите, макар че и той по-веро

Бил Гейтс, който отдавна е известно, ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВКАРАН В ЗАТВОРА, КАТО ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, РАБОТЕЩИ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО. Точно този, подписа аджента за намаляване на населението. За ваксинация на всички с отрови, за да може да умират деца постоянно. А сега и нова готвеща се ваксина с чип, да ни чипосат, за да могат контролират по-добре и ако някой не слуша пълно изтребване. Ако изобщо оцелеем след 5G.

Ку-ку. Добре ли си? Пиеш ли хапчетата редовно?

Потърси в нет-а изказването на очилаткото за ваксините. Тези дето ще са много ефикасни и ще намалят населението по света на 10-15%. Ще намериш оригиналното МУ изказване. Е, после платените медии започват да разясняват на стадото с овце, че ТОЙ искал да каже не това а нещо друго....Демек да замажат положението. Ама някои от овцете не са толкова тъпи (за разлика от зомбираните на 100% овце)

Нано ваксинация с Нано частици служещи като Нано чип, гледайте по БТВ синема 2серии на "KINGSMAN" създаден 2014 год Филмите показват прототип на БИЛ Гейтс, богат милиардер собственик най големия Телеком някъв негър който иска да чипира целия свят с БЕЗплатни СИМкарти а във 2та част от филма чипира масово с евтини наркотици

Хахаха. Гледай и умирай трудно. Заради това се казват филми, защото са измислица. Умрял е някой да ви чипира

дами и господа! представяме ви геният на интелектуалната кражба и криза- бил гейтс!

билли, биллли, нещастен крадецо на интелектуална собственост. и ти ни убеждаваш, че не си агент на цру, а? и че не криеш данъци, чрез "дарения" за твои фирми, а? нещастен педофил! :-)

Там е работата, че дори в момента има недостиг на сестри, освен това и те са хора. Помислете пак относно пандемиите..