Бил Гейтс получи медал за приноса си към здравеопазването

Орденът на Изгряващото слънце е първата държавна награда на Япония

Обратно в новината

Коментари - Бил Гейтс получи медал за приноса си към здравеопазването | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тогава и на Йозеф Менгеле трябва да бъде присъдена посмъртно! Започват предсмъртните гърчове на либерастията и се чудят какви награди да си раздадат....

Е, те преди няколко години дадоха на Обама нобелова награда за мир.... А на тоя вирусоразпространител - медал за принос в здравеопазването. Та, не съм изненадан.

Цвета на нацията се е събрал отново, види се.

Цинизъм!!!

И AДОЛФ ХИТЛЕР е бил награден с Нобелова награда за МИР! Нормално е и този убиец ротшилдски да го наградят.

Хитлер никога не е бил нобелов лауреат, идиоте. Предложен е за човек на годината от Таймс.

Бил Гейтс - филантроп... Какъв е тоз извратен хумор??

Българският - лъв - юнак мрази всеки по- богат и успял от него, т.е. мрази целия свят. А Бил Гейтс, Зукърбърг, Мъск, Домусчиев и подобни са му като трън в чепа за каца. Мизерна работа.

За Педал Гей знае ли се дали изобщо разбира от поне един програмен език?

А ти знаеш ли да броиш до 10?

Българите са най - големите идиоти в света. Личи си по коментарите за великия Гейтс. Нищо не можете да му направите, само можете да псувате на ракия и кисело зеле в умрялата соцпанелка, ха ха. Музика за ушите ми.

до Борис: Компютърен специалист ли си? Втори въпрос: Падаш ли си по малки момченца? Трети въпрос: Петорно ваксиниран ли си? Ако и на трите въпроса отговаряш с да значи наистина си фен на Гей Билтс.

Вица на деня.

Сатаната получи медал за приноса си към опазването на рая хахах. В какъв свят живеем само

Ако имам възможност бих го свитнал на секундата. После ще го полея

И кое му е филантропията на тоя гнусняр? Дето уби с боклуците си сума народ?

56

Снимката е страхотна! Ехидна усмивка на фона WEF :)

На този педал трябва да му дадат орден за най-провалилия се ръководител на компания и за най-човеконенавистно двуного, което се опитва чрез кампании за здраве да изтрепе максимално хора. А след като го наградят, да го набият на мачтата с радара на една от яхтите му.

са ненормалници. Не зная какво им харесват толкова. Тези са роботчета.

Поредната гавра със здравия разум!

кои са тея идиоти да награждават тоя? той трябва да бъде разследван и съден за престъпления срещу човечеството

Коментирах го в другата новина за това. Политиците превърнаха света в една пародия и създават криза след криза. И тук на тези ковид мерките да дадат медали, че постигнаха 68-70 хиляди повече починали - нали са "спасители". Второто най-смъртоносно здравеопазване на починали уж от ковида на милион след Перу. 2.6 пъти повече починали сред констатираните от средното за света. Че за тях закони и конституция не съществува. Че се подиграваха с хората и потъпкваха правата им, свободата и демокрацията. Ще ми е много интересно и за летните ковид мерки статистиката, дали тогава ще е пик на общата смъртност - поне така започва.

Защитиха правата и свободите на хората, както е в конституцията на страната! Не си наясно, че основното право и главната свобода е правото на живот!

Точно него потъпкаха. По памет член 28 от Конституцията. Ковид мерки = смърт. Така е по статистика. Тук само въпросът е, какво би било при нормално третиране? То е на предположения. Какво постигнаха е ясно и ужасяващо. Трябва да отидат на доживотен затвор без право на замяна. 68-70 хиляди повече починали, 0 разследване и 0 правосъдие. Летните мерки ги въведоха при изключително ниска смъртност и тръгна графиката нагоре. Очевидно е, че нито знаят какво правят и какво ще постигнат. Ако за спасение на 1 убиваш 10, пак не се прави. И спасенията им са на теория. А онова са факти! Всичко да вярваш за ковида, има да бъдат съдени за десетки неща. Толкова несъобразителни, че имат какви ли не издънки. А психиатри трябва да разследват, как хора се самоубеждават в нещо и почват да си вярват. Едно време гледах как лекуват такива с фобии от вируси. Тия с ковид мерките изглеждат точно така. И заповедите като едно болестно проявление. С приложение как да си мием ръцете - от заповедта на министъра. Да не говорим, че не е законов орган и какви права има. Сещам се как преди имаше новини тип, от какво страдала Наоми Кембъл и как носела маска в самолет. ;) Ето открих: https://zvezden.com/naomi-kembal-strada-ot-stranno-razstrojstvo-germofobiya/ После това било нормалното. Онзи Кантарджиев говореше преди, че ако ни каже ефекта от миене на ръце, хората са щели да спрат да си мият ръцете. После че трябвало минимум 12 пъти на ден да се мият ръцете със сапун. Сещам се по Дискавъри как даваха един мажещ си 40+ пъти ръцете със сапун при миене, как се хвалеха, че са ги намалили на 7. ;) Обсесивно-компулсивно разстройство страх от вируси.

Брей колко сме докачливи... Само за продавачи ставате с това си качество. ха-ха... Истината е, че се "престарахте", предобрихте манджата. българите не се бълнуват от били гейтс, та да се натискате с 2 "статии" за "успеха" и "признанието" му...

сам

Това се казва ИРОНИЯ....

Какъв принос,какъв медал тези са луди

Не просто са окупирана васална държава !

АКО НЯКОЙ НЕ ЗНАЕ,КАКВО Е: ОРКА! САТАНИНСКО ИЗЧАДИЕ! РЕПТИЛ! УРОД…”ТЕ ТОВА Е”! ТРИБУНАЛ ЗА ИЗРОДИТЕ! КОНФИСКАЦИИ! ПУБЛИЧНИ ЕКЗЕКУЦИИ!

Все едно да награждаваш ПЕДОФИЛ, за любовта му към ДЕЦАТА. Отвратително ...

Който не си спомня - този яростно се противопостави за временна отмяна на патентите за да може да се произведат бързо ваксини и в развиващите се страни. Това изкуствено създаде недостиг на ваксини и големи печалби на оригининалните производители...

талибан да получи медал за защита правата на жените:))))Светът вече тотално изтрещя...

Само едно шиндзо абене е малко, очевидно.