Коментари - Бил Гейтс с пророческо предупреждение за силата на вирусите от 2015 г. (видео) | IT.dir.bg
назад

Бил Гейтс с пророческо предупреждение за силата на вирусите от 2015 г. (видео)

От години основателят на Microsoft смята вирусите за по-опасни от войната

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Бил Гейтс с пророческо предупреждение за силата на вирусите от 2015 г. (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПЛАНИРАНО.

Пророк ли е, сътворец ли е,няма кой да ти каже. Парите му дават илюзията, че е Господ, дъртия глупак.

Интересно ми е да наблюдавам как коментарите на хората се променят от упреци и глупави закачки помежду ни към целенасочени дебати и мислене във една посока,усеща се гневът на тълпата която се отърсва от собственото си малодушие пред очите на един по страшен враг(един вирус) който ни поставя под риск да изгубим живота си на близките ни,да изгубим работата си но най вече по някакъв странен извратен начин ни обидинява и точно този момент е най-скарален(МОМЕНТЪТ ВЪВ КОЙТО СМЕ ЕДИННИ И СТАДОТО ОВЦЕ ИЗЯЖДА ВЪЛЦИТЕ, но не вълците сред нас а вълците над НАС които въпреки властта си ги е страх дори повече от нас!!!

Каква в вероятността китайски прилеп, заразен с COVID да предаде заразата на хиляди змии, които едновременно боледуват от HIV и човешки Грип. След това в една от тази безброй много змии, вече боледуващи едновременно от HIV, човешки Грип и прилепски Грип, напълно случайно прилепския COVID да мутира като прихване гени от HIV, човешки Грип и протеинови частици от имунната система на злощастния прилеп. Най-накрая тази хипер-мега -ултра уникална и рядка змия трябва да предаде зооценозата на Човек? След като приемаме на доверие че хората предизвикват глобални промени на климата и повишава температурата на цялата Земна атмосфера и океани, не е ли логично че някой е прескочил тези мега-невероятни и случайни събития при змиите в лаборатория. Чичко били финансира много лаборатории , това поне се знае.

Не беше змия, панголин набедиха. Още по-рядко животно. И аз мисля, че тоя дето е решил да си играе на Господ с парите си, има какво да каже по въпроса.

Големите риби определят живота на цялата планета. Те казват кога ще има криза, къде ще има пандемия, къде ще пада цената на петрола и пр. Затова и този тип знае какво ще стане, защото пряко участва в този пъклен план. И вие да знаете какво плануват масоните и ще може да говорите като него. В световен мащаб, олигархията печели от хаоса и страданието на хората. Когато за нас е брадва, за тях е сватба.

Майката на Бил Гейтс е основателка на НПО фондация "Нов път за Америка" и е спонсорирана от ЮДЕЙска федерация на щата Охайо Точно в Охайо е дислоцирани Национална Гвардия на Охайо СПЕЦИАЛИЗИРАНА за борба и противодействие с Биохазард, Зарази и ваксини Бащата на Бил е работил като ШЕФ на щатска банка контролирана и собсвеност на РОТШИЛД Бил Гейтс е 1 от разпространители те на тази сатанинска зараза носеща и среща СМЪРТ Бил Гейтс може да бъде оприличен на д-р ЗЛОбил, и д-р Смърт д-р Кеворкян евтанизирал стотици болни пенсионери

Точно негова компания патентова короновируса на 20.11.2018(сега сме 18.3.2020), направете си извод. Също има патент от 2015г......какво повече да говорим. Когато се прави патент, се прави ваксина(или малко след това). БЕЗ ДУМИ. какво да говорим.....помислете си за връзката тука... преди 2 дена се оттегли от Майкрософт (оваканти място в борда на директорите и запазва около 1.7% дял в Майкрософт). Но обяви че започва да се занимава със неговата фондация свързана със здраве, фармация.......точно когато се разпространи вируса и в САЩ. Има ли нужда от повече факти....човек малко не му трябва да се усети за какво става въпрос...

Айде прибирай се в стаята с Наполеон и Цезар, бе моето момче.Откога те чакат....

А ти си извади главата от задника и първо прочети, проучи и тогава си давай малоумните диагнози! Да, Били е един добър чичко, дето се чуди на кого да даде парички и на кого да помогне.... Аман от много знайквоци и експерти, дето четат новините от вестника и ги прилагат после като доказателство в тезите си....

A Global Pandemic Exercise New York http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/scenario.html

един американски филм за един политик, дето се финансираше с трафик на наркотици, а се рекламираше като най-непримиримият противник на наркотиците. Ако имаше още 2-3 като Брадли Манинг в други обществени сфери, колко интересни неща щяхте да научите за идолите ви.

Идоли? Колко хапченца пи днес и дали са достатъчно. Ти си им светил/а нали? Най-обичам на сляпо някой да ми твърди някой, че нещо си било така както той мисли че е. Това,, че те влекат тези материи не означава непременно че са истина.

Показал е син екран вече...

Гейтс е много интелигентен човек и от години се занимава с това чрез фондацията си.

В тези времена на извънредно положение следното простичко съобщение ми сгрява душата: "Защита в Windows Защита от вируси и заплахи Обобщение на Windows Defender Windows Defender Antivirus не откри заплахи след последното обобщение. Устройството е сканирано 2 пъти." Да е жив и здрав!

Що се отнася до разбирането му на това как функционира обществото очевидно е много добър. Задържа MS на повърхността толкова години без да има особенио работещ продукт, това може да го направи далеч не всеки.

щот има такива, дето като му вземат /или там подходящата дума/ софтуера, получават и %-та...особено ако е на държавно ниво, с големи възможности...и ето ти МОНОПОЛ на държавно ниво...

и кой ...обикновено...има такова влияние, ако не пак американците...на световно НИВО, което не значи НАДморско...

Как няма да го задържи, като продава едно и също нещо по 100 пъти. Ти си копуваш компютър с лиценз, след 1г. Ми го продаваш на мен и според неговата логика, забележи!!!! Ти ми продаваш железото наречено компютър но според споразумението за ползване на софтуера него нямаш право да ми го продадеш. С две думи аз трябва за същия компютър да отида да си купя нов лиценз. Добре, че европейската съд отсъди че лиценза си е стока и независимо, какво пише в лицензионното споразумение се продава. Тоя е един селски тарикат!!!

Предупрежденията се превръщат в пророчества едва когато обектът им ни се стовари върху главите ...

Нютон...гледайки ябълката с едното си око като питекантроп...ПРЕДИ да падне...ябълката де, нали знаете кой, не Нютон...

не знаех...е, това го казва умен човек...та си вадете заключение, че трябва правителства и други да се вслушват в думите им...

той затова рекламираше разпространението на безбанковото плащане през дарителски телефони на бедните американци, пардон африканци...да си плащат сметките...било по-удобно...

"Пророка" Бил прави реклама на фондацията си! "Дайте да дадем!"

"Сред тях са създаване на силни здравни системни в бедните страни; изграждане на медицински екипи за бързо реагиране; комбиниране на тези екипи с ефикасността на армията при придвижване, логистика и обезопасяване на райони; организиране на симулации за по-добра подготовка и идентифициране на слабите места; и накрая много изследователска дейност при ваксините и диагностиката." С ръка на сърцето мога да кажа, че Гейтс е доста умен човек и неговата фондация прави доста за хората по света! За съжаление, повечето хора тези неща не ги виждат, не ги осъзнават и знаят, но те се случват! Истината е, че над 2 трилиона долара ежегодно се инвестират за военни цели, това с най-вече цели за избиване на хора. Създават се военни конфликти, чиято цел е заграбване на ресурси. Това ли е развитото първобитно човечество? Ако тези средства се инвестираха в наука за подобряване живота на хората - здравеопазване, енергия, изхранване, околна среда, космос? Не очаквам примитивите да ме разберат, но поне и да се опитат ще е напредък!

стига си ме повтарял бе!

Щото си много умен и не знаеш, че всичко ново първо го пробват военните, а след това минава по реда си и у цивилните.

Той върху това работи от 2005, не 2015г. Пази света от все още несуществуващи болести... Част от процесът е откриването им. Както и остатъка от бизнеса му МайкРоСофт всичко е в партньорство с правителството и частни организации за защита на живота -'Милиардери в нужда'. Имаше добър лаф едно време, който капитализмът натика в миша дупка: "Как можеш да познаеш, че милионер ти подава ръка? .... Трябва да има две топки под лакътя!"

Като ниво на социална, културна и интелектуална зрялост, в сравнение с Бил Гейтс ти си един чернодробен метил

да същуствуват...вече гаражи и приятелски кръгове за развитие на бизнес...щот при капитализма, и социализъма, и при какъквто и да е строй вече, няма ПРАВИЛА...ВСИЧКО Е РАЗРЕШЕНО и разбира се 0 частно - при капитализма, особено, а как се познава, ако засегнеш някого...като му бръкнеш в джоба...дори и да не го оставиш без чорапи и гащи, самото бъркане там...го влудява - хаха...и така - хаха - докъде ще стигнем...:-)

Ако съм богат като крез и мога да си спретна пророчество ще съм пророк и още как. Стигна ИТ висотите, сега ще е само филантроп. Новият Хитлер. Да ни е честито, скоро ще ни оправи всички до един.

Бил Гейтс не е достиганл АйТи сега висотите, а една ниша...случайно, благодарение на образованието си и характера си...и е имал КЪСМЕТА, да е ПЪРВИ...та така...с филията му, с пророчествата му де

я го изплюй - ФИЛАНТРОПИЯТА му...искаш да кажеш...

За късмета си прав. Проучи какви професии имат родителите му. Може да е умен, но е имал е на разположение много вратички.

Няма да е чума или испански грип. От последният умрели 50-130 милиона или около 3-5% от населението на Земята тогава, преди около век.

Сега ще са повече. С потенциала да зарази почти целия свят и смъртност от 7-8% ти си прави сметката, аз нема ти я правя.

Ако е за предсказание, то има и доста филми за разпространението на смъртоносни вируси ( включително и такиваа идващи от космоса) и съответно накрая побеждаваме лошия вирус и то една единствена страна го прави - няма да споменавам коя, за да не правя реклама. А защо не е настоявал за това свое прозрение? Ами много просто е - защото е било далече от неговата страна и това, което обединява всички американци е: Доброто да у нас, а лошото колкото се може по-далече от нас.

Ти ще кажеш...какво обединява американците...виждахме го по картите с карфички...

това е за вас от мен и моята организация - Pandemic simulation exercise spotlights massive preparedness gap https://hub.jhu.edu/2019/11/06/event-201-health-security/

Уникален човек, не е само бизнесмен и най-богатия човек, както е известен на всички, но през последните години работи денонощно за доброто на човечеството, гледайте филма за него

много опОстошителна епидемия ;-))) това идва от опосум...

Бил Геийтс е не само прав за опасността от вируси. Той даде на фармацевтичния гигант Мерк 150 млн. долара за създаването и производството на ваксина срещу вируса Ебола. Благодарение на него епидемията Ебола бе спряна още в самата Африка и не излезе извън континента.

Ваксината на Мерк всъщност е създадена в канадската централна лаборатория по микробиология на базата на предишни изследвания на германски учени с финансиране от канадското правителство. Канадa дава патента на малка американска фирма, която единствена проявява интерес, но не успява да организира производсъвото. В крайна сметка ваксината се оказва продукт на Мерк. Това показва колко много сътрудничество е необходимо. Добре, че има хора като Гейтс.

как тези малки фирмички усещат полъха на вятъра...

Операционните системи са ти като вирусите- калпави , Били...

Кух, по-кух, най-кух, форумен специалист, който дава определения на хора и организации, далеч над неговото ниво. Бизнесът на Майкрософт отдааааавна не е само една операционна система - макар и най-разпространената в света.

слава Богу !

СЕГА...когато излязоха неефективни версии, вместо с всяка нова версия да стават по-добри...