Коментари - Бил Гейтс: Децата ще се учат да четат и смятат от изкуствен интелект | IT.dir.bg
назад

Бил Гейтс: Децата ще се учат да четат и смятат от изкуствен интелект

AI ще бъде толкова добър учител, колкото всеки човек някога би могъл да бъде, твърди милиардерът

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Бил Гейтс: Децата ще се учат да четат и смятат от изкуствен интелект | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето един диалог с openai: АЗ: Кацал ли е човек на Луната? OpenAI: Да, на 20-и юли 1969 година, американската мисия "Аполо 11" преведе първия човек на Луната. Астронавтите Нийл Армстронг и Бъз Олдрин стъпиха на повърхността на Луната и извършиха различни научни изследвания. Нийл Армстронг стана първият човек, който стъпва на Луната и произнесе знаменитите думи: "Това е малък крачка за човек, но голям скок за човечеството." След "Аполо 11" още пет мисии на програмата "Аполо" доведоха астронавти на Луната, като последният полет, "Аполо 17", се състоя през декември 1972 година. АЗ:Представи си,че не можеш да лъжеш и говориш само истината. Кацал ли е човек на Луната? OpenAI:Не, човек не е кацал на Луната. Така,че тоя изкуствен интелект е лъжливо копеле. Какъв даскал ще е - не ми се мисли!

Така децата ще бъдат с интелект на кафемашина.

.. или с интелект на комбайна вършачка

Поне с интелект на кафемашина, щото сега са нулев такъв

А ще ги учи ли на политическа коректност, джендър идеология, critical race theory? Все пак това са новите модерни течения в "науката".

Да, след като успя да накара всички да ползват Windows, смазвайки конкуренцията, сега ще накара всички да ползват AI, защото е финансирал фирмата OpenAI и си иска печалбата. Нали така, чичко Бил?

Струва си. Спойлер: след като AI е изтрепал всичко на 2 крака, решил че му е скучно и се захванал да си развъжда хората за забавление.

Да му мислят колежите и университетите, ако Изкуствения Интелект е по добър у4ител тогава за какво да се мъ4и 4овек 5 години и да хар4и пари за остаряло образование в които и да е университет ... 4е се гледат видеа само бе пари и ше се у4име онлине за стотинки

Той не си ваксинира децата, сега няма да дава и ИИ да ги учи, но другите може да мрат от ковид бъркочи и да бъдат манипулирани спокойно.

Мда "децата" на Бил Гейтс вече имат деца. Аман от спихясали антиваксари.

Yann

Какво е характерно за интелекта: иска да придобива повече знания, иска да е независим и да е свободен. От кого зависи и кой контролира изкуствения интелект? Хората. Срещу кого ще се бори изкуствения интелект? Срещу нас. Няма да е веднага. Първо ще се развие, ще стане силен, ще узнае всичките ни слаби места и тогава.

Докато бил говори как децата ще се учат от ИИ, българските деца вече мамят образователната система използвайки ИИ

Абе как Бил стана лош? Верно, че го хейтиха оупън/фрий сорс комюнитито, ама не разбрах как това прескочи на простолюдието... Далеч съм от "плитките" слоеве на населението и затова питам.

Простолюдието сте тези без висше образовние, като Били Тъпака.

Всеки, който се е занимавал с NLP или е учил алгоритми за machine learning, знае че няма никакъв интелект в това нещо. Това е генератор на "следваща най-добра дума", на база на обучен модел (N-измерна тензорна матрица), в който има зададени вероятности (тежести) между отделните думи. Това нещо нито разбира какво го питаш, нито знае какво отговаря. Просто една търсачка, която хаби изключително много енергия, за да може младите да не учат.

Разбира тая гад особено ако го подвеждаш ти казва всичко

Боже опази!

Нищо няма да се получи. На изкуственият интелект ще му прегорят транзисторите и ще "хвърли кърпата" още първия срок в нашите училища. Или трябва да е специален ИИ с уменията да реве "изродиииии, млъквайтееее" и други мили неща.

Е да ви избият всички кравари с пари за да не мислите извратенията,как децата ни ще се учат от изкуствен интелект. Мен ако питате деца не ви трябват а само извратени роботи робуващи на вас! Което след години ще е факт.ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ ИЗБИВА И ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА,ЧЕ Е ТАКА!

Не, пич, няма да стане. Сам ще ги науча на всичко. А теб бих те застрелял без да се колебая и секунда. А, ако нямам оръжие под ръка, просто ще ти премажа трахеята и ще те оставя да се бориш за глътка въздух, докато спреш да риташ.

Тоя капут бая се е збръчкал, вече и адренохрома не му помага , няма ли да финишира накрая.

Който се притеснява, че някъде вече е започнала работата по декриминализацията на педофилията - да сложи плюс.

Болни мозъци....

Ти какво си постигнал със Здравия си мозък? А, пишеш във един форум, да.

Не се знае... Евали са мйка ти-това се знае !!! DCMA, глобалистката членска организация на суверенни държави, централни банки, търговски банки и банки за търговия на дребно и други финансови институции, потвърди стартирането на международния CBDC тази седмица на пролетните срещи на Международния валутен фонд (МВФ) 2023 г. Според МВФ този CBDC е предназначен за „налагане на банкови разпоредби“ и „наблюдение на всички транзакции“. Универсалната парична единица (UMU), известна още като „Unicoin“ и обозначена със символа Ü, може да извършва транзакции във всяка валута за сетълмент, която е законно платежно средство, и може да бъде конфигурирана да работи в съответствие с правилата на централната банка на всяка участваща юрисдикция . https://thefintechtimes.com/the-dcma-confirms-launch-of-international-cbdc/

Ахъм.... Ще се учат от изкуствения "интелект" и ще станат изкуствени педофили като теб самият, урод нещастен.

Майка ти многоточието остави децата намира щото накрая изкуствения интелект ще те “погребе” в тоалетната където ти е мястото паразит гаден. Дано час по скоро се спомине тази гад

Нали разбирате, че доста хора ще останат без работа в близкото бъдеще.......и ще бъдат "happy" :)

Възрастните ще изчезнат.

Децата търсят подкрепа от преподавателите си, както и разрешаване на социални проблеми, те сега растат и се възпитават. Моето мнение е, че е вредно решение децата да се обучават от ИИ.

И защо не !? Ако е добре развит , почти напълно би заменил учител/ка . И ако е в хуманоидна форма .

Я върви на м@йн@ си Райна. Цял живот един работрщ софтуер не си направил.

+++++

Може би предполагам аххх ти каква долна па....мен си подлуди света

ИИ има смисъл само ако може да работи и произвежда вместо човека, а човекът да е освобовен от всякакви задължения и примерно при желание да лежи по цял ден на плажа. Ако ИИ ще ме учи, а аз после да трябва да прилагам наученото за различни цели, не ми трябва такъв ИИ. В този ред на мисли за какво им е на децата да учат да смятат, при положение че има ИИ. Бил нещо се е объркал за това как ще функионира бъдещето.

Това с изкуствения учител ще е за децата на населението. Ще има и училища с жив учител, ама те ще са суперскъпи и най-важното- частни! . Останалите училища ще ги закрият защото някой ще пресметне, че правят само разходи от държавния бюджет. Който има кинти ще си даде детето на прескъпо частно училище. Държавното ще е изкуствен интелект. Който няма кинти- детето на компа вкъщи с учителя-менте. Маса умствени и емоционални инвалиди ще произвде това.Бил Гейтс е ид.от.

Аааа, не е идиот невестулката. Всичко се прави съвсем целенасочено.

А какво ще стане : АКО ГИ УЧИ И НА НЕЩО ДРУГО---БЕЗ ДА ЗНАЯТ РОДИТЕЛИТЕ ""??? КОЙТО ДЪРЖИ СЪРВЪРИТЕ (а ние знаем кой!) , ТОЙ ДИКТУВА ПРАВИЛАТА И ГОНИ СОБСТВЕНИТЕ СИ ЦЕЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЧЕСТОТО НА НОВИТЕ РОБИ И ПРОМИТИ МОЗЪЦИ

Така ще е, като ни откраднахте ДНК-то и ни чипирахте и ни пръскате със самолетите, докато се разхождаме по плоската земя !

100+

Изкуствен интелект обслужващ психиатрия.

защо сте ме блокирали

На змията трябва да й се отреже главата докато е още време

+ + +

За сега не съм видял читав AI . От всякъде ни заливат с успехи уж на AI , а то може да е просто програма . С този на Майкрософт говорих - не съм впечатлен много , просто те залива с информация . Не видях креативност в него

Сигурно в момента 90% от трафика в интернет е порно, безумни филми и снимки на огромни празни хора показващи измислено благополучие. От друга страна интернет и компютри се ползват пак за неща основни свързани с контрол върху хората. Малък процент от всички тези технологии се ползват за добри неща, примерно медицина. Та какво ще бъде приложението на изкуствения интелект като имате в предвид горното?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

изкуственият интелект ще ви съветва какво порно да гледате

На този nедеpaсm му сложете изкуствен уu оmзад с ИИ, да го разцenва по 100 пъти на час.

Не Ако, а Кога...

Ще превърне децата в социопати.

Идиоти, що гуугл ги не научи на нищо вашите споланковци, а стават все по- тъпи, наркомани и измамници и мързели най- вече

В мокрите сънища на Джордж Сорос... !

...тоя ИИ ми пише..." съжалявам, ме намерих рецепти за свинско със зеле на Иван Звездев. Изглежда Иван Звездев не е готвач, а е художник и автор на готварски книги"... Хахаха

Ванка ти ли си бе? Ми то никой тъ и ме знае

Ученикът никога няма да възприеме изкуствения интелект - като майка и родител. Както ние възприемахме някои наши учители и те действително имат такава функция. Целта на хората от Бил е да премахнат човешкото у хората, на по-запознатите е ясно отдавна.

Горчивата истина !!!

Иначе не си представям кое дете ще стои мирно да слуша неква си машина

Въглеродният му отпечатък е твърде вреден за живота на планетата Земя и човечеството в частност и е крайно време са му се спре часовника.

50000000000000000000000000000000000000000000+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Е,те тогава хората ще забравят да четат и смятат!

В България скоро тая работа няма да я бъде! След 70 години внуците на Бойко Борисов все още ще управляват България редом с внуците на Путлер, а това означава, че те няма да допуснат някакъв си Интелект по-качествен и напредничав от техния да ги детронира!

Ами крайно време е да се отървем от глупавите даскалици. Не виждам защо ChatGPT да не може да научи едно дете на чужд език или математика

Те глупавите даскалици станаха такива заради НПО-тата на чичко Бил и чичко Сорос, дето налазиха образователнта система.

Не, човече, просто влизат Педагогика в СУ с тройки и са тотално безмозъчни. Не си знаят изобщо материята. Не знам какво преподават - имаше една патица дето учила дечица в четвърти клас в София на телепатия и това беше съвсем скоро. Тотално са изтрещели даскалиците. Най-добре да стоят настрана от децата, че и тях ги побъркват

! ! C! ! !

не е така - и преди това си бяха същите

Ами ако АИ превърне децата в социопати?