Коментари - Американците събират биткойни за армагедон? | IT.dir.bg
назад

Американците събират биткойни за армагедон?

Според Bloomberg американците масово се запасяват с биткойни, защото се готвят за края на света.

Обратно в новината

Коментари - Американците събират биткойни за армагедон? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При първият по-сериозен катаклизъм първо ще се срине цената на т.нар. криптовалути. Дори при прекъсване на междуконтиненталните оптични връзки и забавяне на спътниковите пак ще има отражение върху цената.

както винаги : американският слон -най големият слон в стъклен магазин, американският бедняк -най бедният богаташ.

Е то от алкохол, наркотици и промиване на мозъци в Щатите ще започнат да се запасяват и с есенни листа и мидичи, защото някой им е казал, че струват по 8000 долара парчето.

Досега ни лъжеха с цифри на хартийки, но вече ги домързя да печатат и минаха на цифрови цифри.

Е това показва ясно колко тъпи и задръстени са американците,защото при такъв сценарий 1-то което ще се обезцени е електронната валута.а най скъпо ще стане храната водата и лекарствата,и най вероятно ще е актуална разменната система,но всичко зависи от сценария.

Накрая ще се задейства някоя скрита команда в блокчейна и всички "портмонета" ще си изсипят автоматично съдържанието ... някъде.

след апокалипсис не мисля че ако аз имам парче хляб ще го продам за биткойни...

и като спреш тока в радиус от стотици километри ще спреш мрежата..??? как по-точно ще се "изпари" биткойнът даже и хиляди километри да се изпарят???? ще свършат нулите пред единицата или ще гръмнат всички копачки по планетата в една и съща секунда??? писаници с внушения за дебилните гои на банката. нормално.

А за ЕМИ чувал ли си? Що е то, как действа, откъде иде....?

чух и за МИМИ но не знаех, че затриват биткойн и подяждат нета. или тепърва предстои нещо многу яку, а..!?

Сливи за смет - злато за "биткойн". Сега ми стана ясно каква е далаверата, че чак толкова тоя биткойн го рекламират

ами, сигурно може и биткойн за злато. тикво.

Маймуни с трици не знаеш как се ловят. Отрязва се една трета от черупката на кокосов орех. В останалата част се сипват шепа трици. Орехът се прикрепя за някое дърво в края на селото. Маймуната идва бърка в ореха и стиска триците. Когато ръката й е в юмрук, вече не може да излезе от дупката. Но и маймуната не пуска триците. Тя започва да пищи и да се дърпа. Селяните я чуват, идват и я претрепват. После и отварят "тиквата" и й изяждат мозъка суров.

Точно пък дигиталните валути няма да имат никаква стойност след апокалипсис... То тогава компютри едва ли ще са останали, да не говорим за Интернет, та камо ли криптовалути.

Все съм виждал евтини измами и манипулации, ама чак пък толкова...?!

Не разполагаме с точни данни за процента на дебилите на "запад", но някой факти подсказват, че може и да е по-висок от тукашния.

Това само показва колко вредно е да получаваш повече, отколкото потребаваш... Просто започваш да харчиш грешни пари за глупости... вместо да мислиш как да направиш по-добър живота на тая планета си мислиш как да преживееш още няколко месеца, ако съвсем я осерете заедно с всички останали...

бия ти минуса само защото без опозиция няма и демокрация .. А че биткойня е вечен това е ясно, само едно мемори трябва ...

След апокалипсис стойностните неща ще са: Брадва, карабина, МУНИЦИИ, слънчеви панели, семена, дълготрайни хранителни запаси, ВОДА, гориво, моторни триони, ЛЕКАРСТВА, дрехи и обувки... И най-ценният актив - умения. Но не умения да пишеш кодове, да смяташ лихви и да адвокатстваш.

Абсолютно грешна стратегия! При атомните взривове се отприщват ЕМИ, които изпържват компютри, мрежи и прочие... Какви виртуални пари, какви 5 лв?!? Златото си е злато, вари го, печи го - там е истината...

Яж си златото. Калашник с 10 000 патрона е единственото което ти трябва.

С уточнение - Калашникът трябва да е излично руски, AК-47. За следващите модели и модификации, като и произведените в Китай, ресурсът на нарезната цев е само 5000 изстрела :)

Чиста реклама. След апокалипсис няма да има никаква стойност криптовалутата, както и всякакви други платежни средства. Единствено скъпоценните камъни и метали ще имат някаква стойност, далеч по-ниска от настоящата, но ще имат все пак.

Кирки и лопати от неръждавейка ще имат далеч-далеч по-голяма стойност и от ценните металит. Тяхната стойност ще е равностойна на оцеляване на семейството/рода.

Едно мощно слънчево изригване и с цялата електроника е свършено. Първо го отнасят сателитите и интернета, после световната икономика рухва. Златото и хляба ще имат най-голяма стойност тогава. Освен това да не говорим за хакерските атаки, които само миналата седмица са източили 31 млн. долара от онлайн биткойн портфейли. Освен това си мисля, че световната банка няма да позволи да се изземват функциите и, все ще измислят някакви забрани и закони. Човечеството тепърва навлиза в тази непозната икономическа среда така, че ще мине още доста време и ще сменят още много виртуални валути и блокчейн системи преди това. Биткойна е само началото и доста още ще се вдигне поради първоначалната еуфория преди да претърпи своя крах така, че ако имате едни излишни 8000 долара може да се пробвате на крипто пазара, но също бъдете готови да ги изгубите във всеки един момент.

Значи не знам, но си мисля, че тия малко разбират от криптовалута абе така като се замисля май май и от края на света също толкова малко разбират! Ама да го кажем така, когат опочнатда падат атомните бомби и настъпи ядрената зима ше го видя аз тоя хамериканец де ше намери работещо PC за да си плати online сметакта за парното в биткоинти!!!! Инак наистина човешката тъпотия няма граници по-голяма!

Това е бъдещето криптовалута

Скала за тъпотия - тъпо, по-тъпо, най-тъпо, американец събиращ биткойни за Армагедон.

и за беднотия - беден, по-беден, най-беден, българин броящ стотинки за баничка с боза. Лалеееее, на тези хора доходите има са над 1000 % повече от твоите, не ги мисли! Себе си виж!

Със сигурност има и такива, но повечето не са.

Явно цялата работа е на умирачка с тази измама, затова се пише всеки ден.

Като прочетох "блокчейн" платформа, веднага разбрах къде е далаверата и почвам и аз да наблягам на "криптовалутата".