Коментари - Биткойнът достигна близо 64 000 долара | IT.dir.bg
назад

Биткойнът достигна близо 64 000 долара

И друга криптовалута - етерът, поскъпва на фона на оптимизма, обхванал инвеститорите

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Биткойнът достигна близо 64 000 долара | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сривът в една финансова система унищожава най-напред най-комплексните нейни финансови инструменти. Те са най-прикрити но и най-дълбоко внедрени в системата. Ако залагате на срив на финансовата система, инвестирането в инструмента криптовалути не е за вас. Във финансите всичко е основано на теория на вероятностите, предвиждания и залози основани на тях.

Виртуално обезпечен актив, доста прилича на "Обезпечените" Дългови Активи, известни още като Си-Ди-О. Реално, материалната му основа е във връзката на енергопроизводителите (най-вече от зелен тип) и перачите на пари. Представлява един от инструментите за сложни измами. А в едно общество, скоростното нарастване на броят и сложността на измамите е показател за скорошен колапс на икономиката.

Нокойнерите чакат балон да се спука. Ние на 3-4 години кешираме. Кеф. Лесна пара.

Няма смисъл в това което казваш. Хем се присмиваш на "нокойнерите", хем твърдиш, че в крайна сметка на 3-4 години "кешираш" т.е. се обръщам към реалните пари. И накрая излиза, че каквото и да правиш, го правиш за пари, не за биткойни!

Биткойн ще пребъде. За тези, които не разбират да стоят във фиатната система и да се радват. Честито на търпеливите и знаещи. За другите гроздето го знаем какво е. На всички пожелавам здраве и ако имате време прочетете книгата Биткойн стандартът. Има я на Български език. Но струва пари.

"Балонът се надува, надува, надува. Надувайте момчета да стане на парчета – Бум"

Малко е. Поне 100 000 трябва да стане. И после да се срине до 20 000. И една камара "инвеститори" да пият по една студена вода.

100к е много ефтино, Мама Кати сложи таргет 800к.

Почти съм сигурен, че е безсмислено, но все пак се опитай се да разбереш какво му дава стойнст, какъв проблем решава и защо много по-умни хора от мен и теб купуват за милиарди.

Когато за пръв път чух за биткойн, струваше 600 лв. Казах си, че няма как да платя толкова много пари :)

Помня как преди 11 години дадох 700 долара за един биткойн и жената каза Ти си луд!